2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Gece bir toz veriyorum canım. Gündüz o kadar denedim biberonu almıyor dilinde döndürüyor. Gece derin uykusunda kandırabiliyoruz

Ben de regl olmadım.ilk doğum yaptığımda birkaç ped kirlendi okadar.regl olmamaya da çok alıştım valla yaklaşık 1 yıldır olmuyorum ve nerdeyse reglin nasıl bir şey olduğunu unutacam ama bence böyle gayet iyi.biraz daha böyle devam etse hiç de dert etmem.kış kış ped peşinde koşmak ölüm gibi

Evet ya bende öyle yatirinca cok rahat ve uzun uyuyo. Benimkide gazli, sancıları bu sekilde geciriyoruz. Ama yaninda yokken ya da gece korkuyorum öyle yatırmaya çünkü kafasini çevirmeye çalışıyo bazen, burnunun üstünde kaldigi oluyo Allah korusun. Simdi duz yatinca basini saga ya da sola çeviriyo basi da yamuldu

Ay valla ben de böyle düşünüyorum inşallah uzuuuuunca bir süre olmayız

Moral oldun valla Allah razi olsun O kadar kotu bi haftasonu gecirdim ki resmen kavga ediyoruz bebeyle. Sutum yokta degil almayi tercih etmiyo bazen Saglik olsun emdigi yere kadar sagar veririz en olmadi napalim

Koltuğa yatırıyorum bebeğimi sırt üstü dizlerimi yere koyup öyle emziriyorum canım

Canim A ayse201319 gibi yapmistim bende ilk cocugumda bi süre. Sonra devam ettik cok şükür. Ben bebegimi yastiga yatirip memeyi agzina vermiştim biberon gibi

Yukarıdaki mesaji sana yazmistim canim

Evet evet tam olarak öyle yapıyorum biberon veriyorum gibi anlatamadım valla çok teşekkür ederim

Anladim kizlar sag olun bende deneyim bakayim etki edecek mi tamamen keyfi bazen emiyo bazen istemiyo. Eskiden ustune biberonla 1 olcek mama verirdim onu almiyo artik belkide yetiyo bi emse adam akilli mama bile gerekmicek belki

Benimki de bazen burnunun üstünde kalıo ama sonra hemen kafayı tekrar yana yatırıyo minik tosbağam benim

Benimki de bazen burnunun üstünde kalıo ama sonra hemen kafayı tekrar yana yatırıyo minik tosbağam benim
Maaşallah minik tosbağayaBzmkı doğar doğmaz yüzüstü yatırdığımda kafasını sağa sola döndürdü, hiç burnunun üstünde kalmadı. Boşuna kas spazmı gecirtmedi, Herkül ama hık bık desek gülüyor Allahtan asık surat değil

Bebekleriniz agulamaya başladı mı kızlar?benim tostos sabah iki kez çok belirgin birşekilde agu dedi.öyle mutlu oldum ki
Bnimki agu demiyorsa ses çıkarıyor kendi kendine laf veriyor bize iice ben annem diyorum oda kendince karşılık veriyor en sevimli zamanları artık başlıyor

Ay evet yaaa diş çıkarma dönemi gelinceye kadar bunları tatlılıktan yemesek iyi
Aynen dişte benm diğer ikisizorlanmadı inşallah buda rahat çıkarır ama çok tatlı oluyorlar karşılık verirken ağzında tükürük birikio ağzından akıyoya gülerken alıp içime sokasım geliyor

Bencede öyle bide benim ki gazlı bebek sürekli emmek istiyor memeden hiç ayrılmıyor o kadar emzirip bide üstüne mama vermek çok zoruma gidiyor. Mama hazırlaması ayrı dert tek başınayken bizimki ille kucakta olcak bi elinde o bi elinle mama hazırlamak zulüm o ayrı dert. Hem mama pahalıda bişi. O kadar emzirdim mama vermeyim diyorsun bu sefer doydumu doymadı mı ikilemi ayrı dert. Keşke emzirsek sadece

Bende aynen boyle dusundugum icin emzirenlere ozeniyorum demistim sadece mama versek o bile belki daha kolaydir ama hem meme ver ustune bide doydu mu doymadi mi diye mama hazirla hele yalnizken daha zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…