2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Yaşadığın her şey tecrübe, istiyor musun emzirmeyi canım asıl önemli olan o
valla ilk doğduğunda yaşasaydım bu durumu ağlamaktan gözlerim elime düşerdi. şimdi karnının her halükarda doyduğunu bildiğim için çok rahat kafam. nasibi bu kadarmış der mamaya devam ederim.

valla ilk doğduğunda yaşasaydım bu durumu ağlamaktan gözlerim elime düşerdi. şimdi karnının her halükarda doyduğunu bildiğim için çok rahat kafam. nasibi bu kadarmış der mamaya devam ederim.
Senin bu halin çok hoş alternatif yollar varsa okadar dert etmiyorsun ve kısmeti takmiyorsun bu harika bişey

Yaa o sallama işine asla dedim ve kararlı devam ettim.çok şükür oğlum sallanmayı da benimsemedi.
Bizimki uyku sallaması değil ama canım akşamları kudurduğunda ağıdı durmayınca sallıyorum dursun diye yoksa ayakta gezsende ağlıyor iki sallayınca hoşuna gidiyor heralde sakinleşiyor biraz

Harikasin valla yaa bende bu sekilde dusunebilsem her sey hallolcak aslinda tebrik ettim

Bizim bebede sanirim meme reddiyle karsi karsiyayim napicam ne yapmak lazim bilemedim zaten aman aman sutum olmadi hic tamamen gidecek diye korkuyorum. Bastan beri emzik biberon kullaniyorum ama acisi yeni cikiyo sanirim
Benim kızımda aynı şeyi yapıyor kaç günlerdir acaba sütüm mü azaldı diye düşünüp duruyordum emme pozisyonu alınca bi ağlama bi bağırma kafasını geriye doğru kasma sorma sonra buldum nasıl yapacağımı koltuğa yatırıp öyle emziriyorum bi dene istersen canım birde artık biraz daha büyüdükleri için emme süreleri azalıp kuvvetleniyor emme saat araları uzuyormuş öyle okumuştum benim kızım 3 ay 4 günlük bu arada

Çok kilo aldım kızlar bu emzirme dönemi böyle oluyorum hep yarın diyete başlıyorum inşaallah tatlı Beyaz ekmek kesiyorum hamilelik boyunca 4 kilo aldım bebeğim 3335 gr doğdu doğumdan sonra 9 kilo aldım uyuz oluyorum kendime

Koltukta nasil emziriyosun ki anlamadim

Senin bu halin çok hoş alternatif yollar varsa okadar dert etmiyorsun ve kısmeti takmiyorsun bu harika bişey
hiç takıp da bu güzel zamanlar ahlayıp vahlayıp geçiremem valla. olmuyosa yapacak hiçbi şey yok. ki düşün bizim mama gibi bir şansımız var ya yıllar önce yaşayan kadınlar? mama yokken ne yapıyorlardı? yeryüzünde bir tek sütü gelmeyen ya da kesilen biz değilsek çok da dert edecek bir şey yok. ben kendim annemin sütü olmasına rağmen meme reddi yaşayıp mamayla büyümüşüm fazlam var eksiğim yok maşallah
Harikasin valla yaa bende bu sekilde dusunebilsem her sey hallolcak aslinda tebrik ettim
inan canını sıkmaya değmez. evlatlarımızın canı sağ olsun. bu topikleri okuyan doğum yapacak ya da yeni doğum yapmış yüzlerce kadın var. hepsinin az çok paylaştığı endişedir bu. biraz toplum baskısından korkma biraz evladına yetememe psikplojisi derken olacağı varsa da olmuyor bir süre sonra.

sen de kendini sakin tut endişe etme. eğer gerçekten sütün kesildiyse bile allaha şükür mama diye bir seçenek var. akarı yok kokarı yok zehir de değil önemli olan da bebeklerimizin doyması değil mi? kalbini ferah tut. ben şimdi kızım kucağımda uyurken öyle yapıyorum ❤

Kusma isini bende dr a soyledim kilo alimi iyiyse dr ilac onermiyor ama kilo alimi yok ya da azsa o zaman tedavi veriyoz dedi.
Canım aptamil ar alın dedi ilaç demedi aldık şuan iyi bugün 1 kere kustu sabah ıkınırken yoksa şimdiye on kere kusmuştu kusuyor mu çok seninkide mama veriyorsan aptamil arı demeyebilirsin diğerlerine göre katılığı iyi

Ben oldum canım 2 hafta önce ama kişiden kişiye değişiyor annem beni doğurduğunda 7 ay olmamıs

ben de olmadım hâlâ.

Bende olmadım bı qra kanamam oldu bir gün oda azıcık okadar
Olacakmışım gibi ağrım var afedersiniz ama bi kerede kaçak oldu ödüm kopuyor valla ilk kızımda 40 başı oldum sonra her ay düzenliydi hala tık yok çok korkuyorum hastaneye gidip kan versem çıkmazsa spiral taktırsam diyorum ama bilemedim

Canım bzmkne gaviscon gercekten fayda ettı. Gazı kalırsa yıne kusuyo ama hıcbır sekılde gazı kalmayacak üstten. Insallah sıze de mama fayda eder
Canım şuan mama çok iyi şükür bugün sabah 1 kere kustu ıkınırken başka yok yoksa şimdiye kaç kere üst değişmiştim bilmiom mama katı diğerleri gibi sıvı değil gaviscon günde kaç kere veriyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…