2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kendini kurtarabiliyorsa korkma. Anne karnında burunları kapalı olduğu için yüzlerini kapatıp duruyor sonra kendini çeviriyor derin bir nefesle :) kolik sancılarımızı bu şekilde yatırarak azalttık. Gece gündüz yüz üstü yatıyor benim kız yoksa uyanıyor hemen

Gece 2 den önce uyumuyor mila. Ne kadar banyo, masaj , karanlıkta emzirme yaptım anlatamam. Karanlık işe yaradı ama her saat uyandı sabaha kadar. Kendi ritmine bıraktım gece 2 de uyursa 4-5 saat bazen uyuyabiliyor

Yaaa çok sevindim, hatırlarsın belki ben de aynı durum var, bende ay ortasında tekrar çektireceğim. İnşallah bizimde sıkıntısız çıkar. Sizin adınıza çok sevindim, bize de duâ eder misiniz?
Teşekkür ederim inşAllah sıkıntısız cıkar rahat bir nefes alırsın canım
Kızlar sizin bebelerinde karnı corulduyo mu ya bu bi sıkıntı mı acaba
Bizdede oluyor canım emzirirken geliyor karnından ses
Corcor hele mama yedirirken aşşağı indiğini duyuyorum resmen. Peki kaka yaprkende cortlatıyor mu sesli mi
Az önce yaptı kakasını emerken kendini sıka sıka ve cortlayaraktan o yaptıkça benim gülesim geliyor hatta bugün kadın kalca ultrasonu çekerken gaz çıkardı kahkaha atmamak için zor durdum

GünaydınKızlar birşey sormak istiyorum, babanemin dediği üzere regli olmaya başladığımızda sütümüz azalmaya başlarmış. Tekrar hamile kalmamak için sütün korur derler ya burdan gelirmiş. Babanem de bebekleri doğduktan sonra reglisini takip eder, ilk kanaması olduktan sonra sütünün azalacağını bildiği için dedeme şehirden pirinç unu aldırırmış, mama hazırlamak için. Önlem amaçlı yani. Tabi bunlar eskilerin söylemleri.. ama bende merak ettim, aranızda regli olanınız var mı? Regli olduktan sonra sütü azalıp biten? Benim regli gibi yoğun kanamam yok ama bir parmak kadar kanamam oldu, sütün kesileceğinin habercisi mi diye merak ediyorum

Biz de geçenlerde sağlık ocağına gittik.benim minnoşa gaz şurubunu verip evden çıkmıştık.minnoş babasının kucağındaydı.doktorun odasına bi girdik bizimki alttan üstten bir çıkarmaya başladı odadan çıktık babası minnoşa diyoki “oğlum ne yaptın öyle yaa nerdeyse doktor teyzen benim yaptığımı zannedecekti”

Benim ablalarım doğumdan sonra hep normal düzende regl olmaya devam ederlerdi hatta sütleri bile taşardı.bence bu regl falan hep kişinin kendi yapısıyla alakalı.ben mesela ablalarımın tersine doğumdan bu yana adamakıllı kanama bile görmedim.şahsi görüşürüm bu canım.büyüklerin söylediklerine de saygım var tabiki.

Ben regl oldum ama bı azalma farketmedim

Günaydın canım. Vücutta prolaktin hormonu fazla olduğunda süt salınımı fazla oluyor diye biliyorum. Fazla prolaktin de regl olmayı önlüyor. Prolaktin azalır östrojenı artırırsan regl olursun, kı östrojen içerikli rezeneyi haddinden fazla tüketmemek bunun için önemli. Tamamen babanene katılmamakla beraber mutlaka gerceklık payı vardır. Ama süt kesilmez bence regl olundu dıye ilk zamanlardakı gibi foşur foşur akmaz. Gerçi ben kızımda üç bucuk aylıkken regl olmustum ama acayıp de sütüm vardı. Prolaktin içerikli incir filan yersen artırırsın tekrar bence regl olduğunu düşünüyorsan, bol bol uyku ve sağmak da etkili olabilir.

Günaydın canım ben tamamen akıntı ve kanamam durduktan 11 gün sonra regl oldum normalde en az 15 gün derler ama son günler artık akıntı tarzı gelmişti ondan heralde doğumdan 48 güne kadar lohusalık yaşadım 59.gün regl oldum normalde 6 gün süren reglim 8 gün oldu hatta , ama çok şükür yavrumu ne aç bırakıyor nede dolu dolu olup fışkırmıyor sütüm ,arkadaşımda 4.ayda olmus şuan 11 aylık hala emziriyor ek gıdanın yanında, bünyeyle alakalı olabilir birazda ama kötü düşünme kesilirsede mama diye birşey var sonuçta ki artık büyüyorlar ortalama 3 ay sonra ek gıdayada başlayacaklar
Zanneder mı eder valla bizdede eşim ben yaptım sandı bir iki defa evdeyken çocuk tuvaletini yapıyordu oysaki neyseki ultrason çeken kadın çocukları çok sıkıyoruz onlarda böyle gaz çıkarıyor işte dedi ah bu bebeler

İki kere regl oldum. Regl esnasında süt biraz azalıyor ama kesilme olmuyor. Hala emziriyorum. Hatta 3. Ayda adetim gecikti.

Bizimki yatak seçer oldu ya sıpa beşiğine alıştırayım öğlen uykusunu orda uyusun dedim katiyen uyumuyor uykusu derinken bırakıyorum pattanak uyanıveriyo

Bizimki yatak seçer oldu ya sıpa beşiğine alıştırayım öğlen uykusunu orda uyusun dedim katiyen uyumuyor uykusu derinken bırakıyorum pattanak uyanıveriyo
Bende ondan korkuyorum soğuk odası diye yatirmiyorum artık ama elimden geldiğince her yerde yatırıyorum salonda kendi uatagimizda küçük besiginde falan da bir yapar iki yapar imkanın varsa gündüz uykularını yatirt orda bizde doğalgaz şuan yok yapamıyorum geldiği gibi haslicam bi iki haftaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…