- 17 Eylül 2020
- 744
- 474
- 33
- 40
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #28.641
Benimki de öyle.eltimin beşiğini aldım oturma odasına koydum.40. Güne kadar oğluşumla oturma odasında yattık 40. Gece kendi odasındaki yatağa koydum ve birdaha asla oturma odasındaki beşikte yatmadı.Bizimki yatak seçer oldu ya sıpa beşiğine alıştırayım öğlen uykusunu orda uyusun dedim katiyen uyumuyor uykusu derinken bırakıyorum pattanak uyanıveriyo
Nerden anladınız canım?Kan tahlili mi yapıldı?Kızlar bize Dr saavunma hücreleri düşük dedi.boyle bı durumla karşılaşan var mı
Kilo almadığı için kan almıştı orda çıktı.biz bebek 15gunkuk Ken covid gecirmstik muhtemelen bebek de geçirmiş ondan düşmüş dediNerden anladınız canım?Kan tahlili mi yapıldı?
Çok geçmiş olsunKilo almadığı için kan almıştı orda çıktı.biz bebek 15gunkuk Ken covid gecirmstik muhtemelen bebek de geçirmiş ondan düşmüş dedi
Tşk ederim ilginç bı şekilde geçmiş zaten hicbi değişiklik görmemiştik sasirdmÇok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsunKilo almadığı için kan almıştı orda çıktı.biz bebek 15gunkuk Ken covid gecirmstik muhtemelen bebek de geçirmiş ondan düşmüş dedi
Cok gecmis olsun arkadasimKilo almadığı için kan almıştı orda çıktı.biz bebek 15gunkuk Ken covid gecirmstik muhtemelen bebek de geçirmiş ondan düşmüş dedi
Ne yapsan begendiremezsin annende olsa kaynananda olsa eş dost komşu fark etmez başımıza doktor psikolog ebe herşey kesiliyorlar karıştırmasan da karisiyorlar herşey yorum illa bı insanı eksik hissettirme derdindeler takma desende takıyor insan elinde ormadan çünkü çocuk çok farklı zaten acaba ne yapsam daha iyi olurum eksigim var mı diye hep bir çaba içindeyiz kendimden yola çıkarak söylüyorum o yüzden biri bişey dedimi kafa takılır benimde fakat ben kendime hep şunu söylüyorum.bunun eğitimini alan ve bişey oldu mu koşa koşa gittiğimiz o doktorların yazılarını okuyup yada direk gidip birebir onlardan destek alarak yapacağımız şeyleri yapıyoruz o yüzden için rahat olsun ve bir doktordan daha mı iyi biliyorsun demeyi bil he de geçmek gerek yoksa susmuyorlar karışma demeliyiz ben elimden geldiğince diyorum sende de bacım üzme kendini bu çocuğuna çok yansıyor sen onun annesinin sen bir başkası annende olsa sadece konuşmakla yetinsin hoşuna gitmeyenlere sus deSelam kizlar canim cok sıkkın annemle tartistik bugun. 3 haftadir evinde tadilat oldugu icin yemekleri haftanin yarisi ablamda yarisi bizde yiyorlar. 2 cocukla kahwaltilarini, aksam yemeklerini sonrasi caylarini hazirliyorum. Rahat etsinler diye esimle cirpiniyoruz ama gelin gorunki annem psikolojimi cok bozdu. Oglum ufacik aglasa gazdan ya da baska biseyden ac bu cocuk, doymuyo bu cocuk mama istiyo bu cocuk. Hayir zaten premature dogdugundan hep mama destekli gidiyoruz ama 2ay1haftalikken dr kontrolunde drumuz mamayi biraz azaltalim ogun olarak mama sisligi olmasin anne sutunu birakmasin demisti. Bende cok guzel ayarliyodum. 3 haftadir emzirmekten yarim saatte bir goguslerim yara oldu. Bu surecte surekli kendimi eksik hissettim. Zaten farkindayim sutum aman aman cok degil ama emebildigi kadar emsin istiyorum. Kac kere uyardim annemi sabrede sabrede bugun patladim artik kavga ettik. Halbuki dr cok iyi bakmissiniz aynen devam edin dedi bugun. 3 haftada 800 gram almis bide ona ragmen azmis anneme gore. Delirmemek elde degil bu benim ozmu oz annem bide
Selam kizlar canim cok sıkkın annemle tartistik bugun. 3 haftadir evinde tadilat oldugu icin yemekleri haftanin yarisi ablamda yarisi bizde yiyorlar. 2 cocukla kahwaltilarini, aksam yemeklerini sonrasi caylarini hazirliyorum. Rahat etsinler diye esimle cirpiniyoruz ama gelin gorunki annem psikolojimi cok bozdu. Oglum ufacik aglasa gazdan ya da baska biseyden ac bu cocuk, doymuyo bu cocuk mama istiyo bu cocuk. Hayir zaten premature dogdugundan hep mama destekli gidiyoruz ama 2ay1haftalikken dr kontrolunde drumuz mamayi biraz azaltalim ogun olarak mama sisligi olmasin anne sutunu birakmasin demisti. Bende cok guzel ayarliyodum. 3 haftadir emzirmekten yarim saatte bir goguslerim yara oldu. Bu surecte surekli kendimi eksik hissettim. Zaten farkindayim sutum aman aman cok degil ama emebildigi kadar emsin istiyorum. Kac kere uyardim annemi sabrede sabrede bugun patladim artik kavga ettik. Halbuki dr cok iyi bakmissiniz aynen devam edin dedi bugun. 3 haftada 800 gram almis bide ona ragmen azmis anneme gore. Delirmemek elde degil bu benim ozmu oz annem bide
Üsttekini yanlışlıkla bu şekilde yazdım düzeltemedimKımse dört dörtlük değil, her evde olan şeyler. Annemize de pekala kızabiliriz çünkü her zaman haklı olmayabilirler. Ama anne olduğu için çabuk geçer, geçmese de geçer canım... Sanırım biraz uzakta oturmak en güzeli.
Bu arada doğum yaptığımda anneme az alınmadım. Mecbur geçiyor. Değiştiremiyorsan boşveriyorsun. Sen bildiğini yap çocuk senin çocuğun ki en güzelini yapmaya çalışıyorsun.Selam kizlar canim cok sıkkın annemle tartistik bugun. 3 haftadir evinde tadilat oldugu icin yemekleri haftanin yarisi ablamda yarisi bizde yiyorlar. 2 cocukla kahwaltilarini, aksam yemeklerini sonrasi caylarini hazirliyorum. Rahat etsinler diye esimle cirpiniyoruz ama gelin gorunki annem psikolojimi cok bozdu. Oglum ufacik aglasa gazdan ya da baska biseyden ac bu cocuk, doymuyo bu cocuk mama istiyo bu cocuk. Hayir zaten premature dogdugundan hep mama destekli gidiyoruz ama 2ay1haftalikken dr kontrolunde drumuz mamayi biraz azaltalim ogun olarak mama sisligi olmasin anne sutunu birakmasin demisti. Bende cok guzel ayarliyodum. 3 haftadir emzirmekten yarim saatte bir goguslerim yara oldu. Bu surecte surekli kendimi eksik hissettim. Zaten farkindayim sutum aman aman cok degil ama emebildigi kadar emsin istiyorum. Kac kere uyardim annemi sabrede sabrede bugun patladim artik kavga ettik. Halbuki dr cok iyi bakmissiniz aynen devam edin dedi bugun. 3 haftada 800 gram almis bide ona ragmen azmis anneme gore. Delirmemek elde degil bu benim ozmu oz annem bide
Amaaan annem bana sen bu çocuğu sevmiyorsun gakiba sevsen sütun gelir bile dediydi.he de geç bazı şeyler değişmiyorSelam kizlar canim cok sıkkın annemle tartistik bugun. 3 haftadir evinde tadilat oldugu icin yemekleri haftanin yarisi ablamda yarisi bizde yiyorlar. 2 cocukla kahwaltilarini, aksam yemeklerini sonrasi caylarini hazirliyorum. Rahat etsinler diye esimle cirpiniyoruz ama gelin gorunki annem psikolojimi cok bozdu. Oglum ufacik aglasa gazdan ya da baska biseyden ac bu cocuk, doymuyo bu cocuk mama istiyo bu cocuk. Hayir zaten premature dogdugundan hep mama destekli gidiyoruz ama 2ay1haftalikken dr kontrolunde drumuz mamayi biraz azaltalim ogun olarak mama sisligi olmasin anne sutunu birakmasin demisti. Bende cok guzel ayarliyodum. 3 haftadir emzirmekten yarim saatte bir goguslerim yara oldu. Bu surecte surekli kendimi eksik hissettim. Zaten farkindayim sutum aman aman cok degil ama emebildigi kadar emsin istiyorum. Kac kere uyardim annemi sabrede sabrede bugun patladim artik kavga ettik. Halbuki dr cok iyi bakmissiniz aynen devam edin dedi bugun. 3 haftada 800 gram almis bide ona ragmen azmis anneme gore. Delirmemek elde degil bu benim ozmu oz annem bide
Lütfen anneniz diye lafınızı sakınmayın, ben kendim öyleyim de o yüzden böyle yazdım. Eğer torununun doyup doymadığını bu kadar önemsiyorsa, sizi yemek yaparak yormasın da sütünüzün miktarı da kalitesi de artsın. ( -ki 3 haftada aldığı gramaja bakarsak maşallahınız var) Aksine bu durumu fırsat bilsin, hazır sizin evinizdeyken sizi dinlendirsin. O da sizin anneniz, sizi doyursun. Sert bir dille yazdıysam kusura bakmayın ama en yakınlarımızın bizi anlamaması beni çok sinirlendiriyorSelam kizlar canim cok sıkkın annemle tartistik bugun. 3 haftadir evinde tadilat oldugu icin yemekleri haftanin yarisi ablamda yarisi bizde yiyorlar. 2 cocukla kahwaltilarini, aksam yemeklerini sonrasi caylarini hazirliyorum. Rahat etsinler diye esimle cirpiniyoruz ama gelin gorunki annem psikolojimi cok bozdu. Oglum ufacik aglasa gazdan ya da baska biseyden ac bu cocuk, doymuyo bu cocuk mama istiyo bu cocuk. Hayir zaten premature dogdugundan hep mama destekli gidiyoruz ama 2ay1haftalikken dr kontrolunde drumuz mamayi biraz azaltalim ogun olarak mama sisligi olmasin anne sutunu birakmasin demisti. Bende cok guzel ayarliyodum. 3 haftadir emzirmekten yarim saatte bir goguslerim yara oldu. Bu surecte surekli kendimi eksik hissettim. Zaten farkindayim sutum aman aman cok degil ama emebildigi kadar emsin istiyorum. Kac kere uyardim annemi sabrede sabrede bugun patladim artik kavga ettik. Halbuki dr cok iyi bakmissiniz aynen devam edin dedi bugun. 3 haftada 800 gram almis bide ona ragmen azmis anneme gore. Delirmemek elde degil bu benim ozmu oz annem bide
Zaten en başta ikizdi sonra kayboldu teki size gelmiş demekBenim oğlumun ikizi olmalı
Merhaba cevap verilmistir belki ama ben yinede yanitlayayim.GünaydınKızlar birşey sormak istiyorum, babanemin dediği üzere regli olmaya başladığımızda sütümüz azalmaya başlarmış. Tekrar hamile kalmamak için sütün korur derler ya burdan gelirmiş. Babanem de bebekleri doğduktan sonra reglisini takip eder, ilk kanaması olduktan sonra sütünün azalacağını bildiği için dedeme şehirden pirinç unu aldırırmış, mama hazırlamak için. Önlem amaçlı yani. Tabi bunlar eskilerin söylemleri.. ama bende merak ettim, aranızda regli olanınız var mı? Regli olduktan sonra sütü azalıp biten? Benim regli gibi yoğun kanamam yok ama bir parmak kadar kanamam oldu, sütün kesileceğinin habercisi mi diye merak ediyorum
Ben hala adet olmadım ve dediğiniz gibi akıntım var sütüm az mama destekli gidiyoruz gazdan kıvrım kıvrım kıvranan uyuyamayan bir oğlum varBen hâlâ hiç âdet görmedim kızlarbirde benim gibi doğumdan beri kötü kokulu sarı akıntsi gelen varmı aranızda ?öyle zor bi dönemden geçiyorum ki gerçi olsam mi daha iyi olmasammi bilemedim.Zaten ememiyoruz birde adet olup sütüm azalırsa dediğiniz gibi zaten fosur fosur değil ama..Dun yine Dr daydik.Kizimin kakası yeşil ve nokta kadar kan vardı.Besin ya ada süt alerjisi büyük ihtimalle ve ayrıca Reflü dedi Dr tahlil sonuçlarını bekliyoruz bakalım.Cok üzgünüm emmiyor kızım emdigini de kusuyor çok az kilo almaya başladı.Zaten gaz yapar diye ne yiyecegimi şaşırmıştım şimdi sıkı bir de diyete gireceğim gibi görünüyor
Benim bebeğim geçen ay hiç kilo almamis 10gun daha bakalım olmazsa mama başlayalım dedi bu 10gunun 5inde regl dim yine de 350gr almış.bu süt azalması psikolojik benceMerhaba cevap verilmistir belki ama ben yinede yanitlayayim.
Ilk cocugumda adet doneminde sut azaliyordu fakat adet bitince yine artiyor.
O donemde sut yeterli gelmeyebilir.
Birkac yakinimdada aynisi oldu. Hatta arkadasim sutu kesiliyor sanmis. Takip etmesini soylemistim onunda adetten sonra artmisti.
Birde sutun tadida degisiyor sanirim o donem. Fazla emmek istemiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?