2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bizimkide dün ilk kez gazdan kivranmadi gece Artik azalıyor demekki sağa sola dönmeye başladı ondan mı acaba hareket ettikçe azalirmis derler ya

Ben hiçbir şey yiyemiyorum ben 13 eşim 4 kilo verdi bu zamanda annemler yanımdayken sabah akşam yiyebiliyodum şimdi gazdan çocuğum uyuyamıyor sürekli memede ya da dik kucakta o yüzden eşimin gelmesini bekliyorum o gelince aparatif varsa hazır mantı ya da makarna pilav yiyoruz hızlıca yapıp bazen dışardan söylüyoruz

Bir ara burada bir arkadaşta aynısını söylemişti.kimyonu güya gazı rahatlatsin diye tüketiyoruz.anne sütü artırıcı çaylarında baş tacı... bırakıp denemek lazım demek ki herkeste aynı etkiyi göstermiyor da olabilir.Hangi birşeyi nasıl düzene sokup takip edicem şaşırdım vallazaten çok feci bir unutkanlık yaşıyorum doğumdan beri

H hamsigafa aynen canım doğduğu günden beri üzüldüğüm nokta orası . Ama yok değiştiremiyorum. Sabah 7 de kaldırıp güne başlatıyorum yok öğlene kadar uyuyor bir şekilde ve gece yine 1 de 2 de uykuya geçiyor

Canım doğumdan sonra bir ay diyetisyen desteği almıştım.bana bu bilgiyi de göndermişti.

Eklentiler

• 21A0ADC9-FE04-4E29-A048-47FDB1BEE013.webp
    49,6 KB · Görüntüleme: 75
Canım doğumdan sonra bir ay diyetisyen desteği almıştım.bana bu bilgiyi de göndermişti.
Sabahları çaysız kahvaltı yapamıyorum ben ya dört açık çay bardağı içiyorum. Soğan sarımsağı mecbur yıyoruz yemeklerde. Her seyi yıyorum esasen aslında yoksa gerıye cok az sey kalıyor. Şükür başlardaki gazımız yok. Bir daha karnabahar yemem ıste bir kez yaptım. Hatta o akşam pırasa, yoğurtlu karnabahar, kuru fasulye vardı. Artık sütün tadı nasıl olmuştur kim bilir haklı çocuk

Beni anlatmışsın sanki aynı pozisyondan tek fark benim baştan beri böyle yalnızım yani.Annemi babamı iki sene önce kaybettim.ac aç akşama kadar babamızı bekliyoruz baba gelincede apar topar mutfakta ne yapabilirsem

Ya bide 3.5 yasinda bi cocugum daha var, bana siz mi buyutverdiniz onuda diyecegim diyemiyorum. Bunu en yakinim yapiyoya bide beni en cok kiran sey bu

Hayir sert degil aksine dogru ve olmasi gereken bu aslinda. Ya biz iyi bir evlat degiliz yada onlarin annelikleri eksik. Cunku ben evladim bu durumda olsa canla basla onu rahatlatmak icin ugrasirim

Daha bu saat oldu bişi yemedim hadi dedim emzirip dışardan poğaça filan alayım dedim kıvranmaya başladı yine bebek arabasında da durmaz

Tüm gün kucakta mi tutuyorsunuz ondan mı yapamiyorsunuz artık büyüdüler aslında oyuncaklar ilgisini çekiyor etrafına koysanız yerde oynasa battaniye üstünde onlara baksa ydaa ben genellikle bebek arabasını n pusetini çıkardım mutfakta masa üstünde duruyor yemek öyle yapiyorimizliyor beni onla konuşuyorum şarkı falan derken uslu duruyor ilk zamanlardan itibaren hep böyle yaptım sirtimcok ağrıdı için huysuzluk yapıyor ama bu şekilde oylayabiliyorum azda olsa isterseniz bir deneyin ve gün iicnde hiç mi uyumuyor

Ya bide 3.5 yasinda bi cocugum daha var, bana siz mi buyutverdiniz onuda diyecegim diyemiyorum. Bunu en yakinim yapiyoya bide beni en cok kiran sey bu
Kirilsanda kırılmadan da kim olursa olsun yorum yapar artık he diyip gecicez sana yapmış anneliği bıraksın sende yavruma yap hayır kendileride kesin yaşamıştır bunlar i ama illa baskasinada yapicaklar

Kızlar ıhlamur gaza acayip iyi geliyor dün komşum önerdi akşam kızıma icirdim bilmem ondan mi ilknkez gaz kivranmasi olmadi

Gazlı oldukları için dik pozisyonda durmak istiyolar yattıkları zaman gaz daha çok rahatsız ediyo

Gazlı oldukları için dik pozisyonda durmak istiyolar yattıkları zaman gaz daha çok rahatsız ediyo
Kıyamam yaa bilmiyordum bizimki pusete koyunca gazı çok rahat çıkıyor neden anlamadım eşim hatta gaz sancısı olduğunda pusete koyalım diyor orda yatsin deneyin bı isterseniz

Huysuz bebek bastan huysuz oluyor.5 yasındaki kızım öyleydi.ne tuvalet ne yemek akşama kadar kucagımda pert oluyordum.ama oğlum ana kucağında duruyor yemek de yapıyorum namaz da kılıyorum tuvalete rahat gidiyorum. Bir de ilgilenmem gereken kızım var ona ragmen daha çok vakit kalıyor.yani demen o ki çocugun yapısı ile ilgili.anne ile ilgili değil.çünkü kızım öyle yapınca acaba ben mi aliştırdim kucaga diye düşünüyordum.çevreden de öyle diyen oluyordu.ama ben aynı ben çocuk farklı ha bir de bazen kızım hala daha çok yoruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…