2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kirilsanda kırılmadan da kim olursa olsun yorum yapar artık he diyip gecicez sana yapmış anneliği bıraksın sende yavruma yap hayır kendileride kesin yaşamıştır bunlar i ama illa baskasinada yapicaklar
Yok yahu ben ewde dogmusum zaten. Benim zamanimda mama ne gezer. Hep annem destek olmuyo derdim cocuk buyututken iyiki de olmamis

Şu kucağa alıştırma lafına çok uyuz oluyorum hani sana alisabilir dediğin gibi huysuzdur yorucu bir bebektir alırsın kucağına yada ben gibi acemidir korkar panikler herseyde bide toplum baskısı kucağa alıştırma yok parmak emmesin alışır yok sallama yok sık süt verme beni bunaltiyor o yüzden benim dediğim yanlış anlaşılmasın kucağa alistirdin demek gibi yoneltmelerde bulunmuyorum ben kendim hep bir panigim ve doğru yanlsi tek bakıyorum baştan beri ve o yüzden çektiğim zorluklardan dolayı biri bişey dedi mi denediklerimi belki bir çare olur diye öneriyorum soruyorum açıkçası

Kızlar yarin rota aşısı için gidicez. Yaptıran var mı diğer aşılar gibi asi huzursuzluk ya da başka bişey oluyo mu

Ya bu gaz olayını napcam ben kızlar iyice arttı sancıları başka bişi mi var ki yavrum uykudan gözünü açamıyo ama acıdan da kıvranıyo uyuyamıyo mahvolduk ikimizde. Dr karnına bakıp gazı var sabret dedi sadece ama acaba bağırsaklarında filan sorun mu var ki bi gaz bu kadar perişan eder mi

Eder canım eder.biz bile afedersin gazımız oldığunda nasıl kötü oluyoruz.
Benim doktorum dozu arttırmıştı aynı zamanda da 4 saatte bir vermemi önermişti.
Geçenlerde gaz sorunu bitti diyerekten 6 saatte bir vermeye başlamıştım .gazı tekrar pik yapınca doktorumun tavsiyesine tekrar döndüm.şu an oğlum gayet rahatladı ama heegün telefonumun saatini kuruyorum sırf saati geçmesin diye.yoksa oğluşumun gaz sorunu yine gün yüzüne çıkıyor

Kızlar yarin rota aşısı için gidicez. Yaptıran var mı diğer aşılar gibi asi huzursuzluk ya da başka bişey oluyo mu
Bizde yaptırdık canım, diğer aşılarına kıyaslan rahattı. 2 ay aşıları bizde huzursuzluğa sebep olmuştu, rota rahat geçti. Ağızdan vericeler aşıyı bu arada
Canım bacak hareketleri nasıl? Karnına doğru çekiyor mu bacaklarını? Bizim doktorumuzda karnına bakmıştı, sertliğine bakıp anlıyorlar gaz olup olmadığını. Doktorunuzda gaz demişse bence gazdır canım. Bir kaç seferdir altını temizlerken sıcak su-pamukla temizliyorum. Poposuna sıcak su değince bazen gaz atıyor. Sıcak su bileğinin yanmayacağı kadar sıcak olsun ama canım. Dene istersen belki biraz rahatlatır

Hangi ilacı veriyosunuz denemediğim damla kalmadı

Çekmez mi yazık yavrum yatırınca kendini öyle iki büklüm yapıyo ki oturur pozisyona geliyo. Onu da deneyim bi aslında pırtlıyoda ama nası gazsa bitmiyo bi türlü masaj yapıyoruz babasıyla baya gaz çıkarıyo cortlatıp kaka yapıyo ama rahatlamıyo çocuğum çıldırcam artık 4.aya şafak sayıyorum resmen inş geçer

Kızlar selam, rota aşısını yaptırdınız mı siz de? Biliyorum iğneli değil, ağızdan veriliyor ve şekerli tadı var ama napayım her aşı öncesinde çok geriliyorum yine öyle oldu

Süt alerjisi olabilir belki, sen kendi yediklerine dikkat etsen? Belki 3-4 gün özel beslenme uygulamalısın

Alerjik durumu var mı canım ? Alerji de gaza sebep olur, kısır döngü. Yediklerine dikkat et bakalım ne yedikten sonra artıyor bu durum?

Kızlar selam, rota aşısını yaptırdınız mı siz de? Biliyorum iğneli değil, ağızdan veriliyor ve şekerli tadı var ama napayım her aşı öncesinde çok geriliyorum yine öyle oldu
Ben bugün yaptiricam canım sordum buraya diğer aşılara göre daha rahatmış

Bizde yaptırdık canım, diğer aşılarına kıyaslan rahattı. 2 ay aşıları bizde huzursuzluğa sebep olmuştu, rota rahat geçti. Ağızdan vericeler aşıyı bu arada
Bizim de ikinci ay aşıları huzursuz yapmıştı baya canım ateşte yapmıştı. Rotada da ateş yaptı mi sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…