2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Hadi ya benimkine iyi geldi . Her gun ayni saatte veriyorum . Ilk zamanlar etkisi olmadi ama sonradan çok iyi geldi . Her bebek farklı işte canım
Aynen canım her bebek farklı.sizİnkine iyi gelmesine sevindim
Az kaldı bugünler de geçecek inşAllahh doktor 4 aya kadar gaz sıkıntısı çekersiniz demişti.

Bende sürekli mukusku yeşil kala görüyordum ekstra aşırı kusması da olunca gastroenteroloji ye gittim Dr 15 gün süt ürünleri tüketme 15 gün tüket sonra gelin dedi dün akşamdan beri süt ürünleri yemeye başladım bakalım rengi düzelen kakası yine eski rengine ve mukuslu yapıya dönecek mi

Gaz meselesi çocuktan çocuğa farkediyor. İlk kızım 4 bçk yaşında 6 aya kadar neler neler çektim. Zinco sab simpleks denedim ama işe yaramamıştı. Hiç bişey işe yaramazdı. Kaç kere acile götürdüm. Neyseki bu kızım o kdr zor değil 15 eylülde doğdu bunda Biogia kullanıyorum ama hani kullanmasa da olur, gaz masajları var. Ayrıca yanında olmak şartıyla ağız aşağa yatırıyorum yarım saat 1 saat sonra düz çevirip bacaklarını kaldırıyorum hafif karnına itiyorum bütün gazı çıkıyor.. Ayrıca instagramda emzirme danışmanı sayfalar var ebeler oluşturmuş çok güzel gaz masajları yapıyor

Ateş yaptı mı canım

Selam kizlar, herkes iyidir umarim. Emzirirken antidepresan kullanan var mi? Ben gebelik oncesi kullaniyordum, bugun yine psikiyatr ile gorustum lustral verdi. Sute etkisi yok diyebilirim ama icin rahat etmeyecekse 5-6 saat emzirme sonra sutunun azini sagip at oyle emzir dedi. Oglum geceleri guzel uyuyo ve gece 1kere de mama aliyo. Sizin fikrinizi de almak istedim

ilacı gece yatmadan alacaksan ve gece mama veriyorsan al bence. sadece mama aldığı için süte geçen kısmı emmemiş oluyor zaten.

Ben kullanıyorum. Gebelik öncesi de kullanıyordum. Lohusalıkta anksiyete artınca doktor verdi. Süte etkisi az dedi. Bir sıkıntı yaşamadık.

Nasil kullaniyorsun peki bilgi verebilir misin, kac mg kullaniyorsun
Farklı bir ilaçtan 5 mg alıyorum. Sabah kahvaltıdan sonra tok karnına. Normalde ilaçtan sonra birkaç saat geçmeden emzirmek istemedim. Ama kızım durmayınca emzirdim. Doktorun verdiği gibi almaya devam et. Sıkıntı olursa doktora danış.

Cocuk druna bisey sanistin mi peki

Bu arada lustral haricinde baska bi ilac mi kullaniyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…