2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Anneler merhaba benim çok büyük bir sorunum var. Bebeğim 20 günlük. 5inci gün topuk kanındaki sonuçlar için saglık ocagı beni aradı. Bebeğimde biotinidaz enzim düşüklüğü oldugunu ve hastane sevkinden bahsetti dünyam yıkıldı. Eğer doğuştan itibaren bu enzim biotin eksikliği varsa ilk olarak deri hastalıkları akabinde beyin gelişiminde bozukluklar olabilmektedir.) hastalık bu bebeğim çok açtı topuk kanı alındığında ve zayıflamıştı sütüm yoktu diye . Aranızda bu sorunu yaşayan geçiren varsa lütfen bilgi versin topuk kanı testi kesin tanı mı?

Bizim tekrar ölçüm yapıldı riskli çıkmıştı ikincisi doğru çıktı ama korkma hiç Allah korusun olsada tedavisi var erken tedavi ederek müdahale ediyorlar yeğenim ilaç kullanıyor halen ve zehir gibi şükür tedavisi var artik

Aynı sorun mu? Biotinidaz düşüklüğü riski mi

Canım hangi gün gelicekmiş? Salı mı cuma mı? ben instagramdan baktım ama sayfasında göremedim. Sen nerden takip ediyorsun?
Valla ona hiç dikkat etmedim fiyatına markasına filan baktım bi keşfette takılırken gördüm çok uykuluydum hatırlamıyorum

O ise yarar mı bilmiyorum da normal Tartu var bizde önce bebekle sonra tek tartiliyrm aradaki fark la sağlık ocağı tam tutuyo bizde
Bizde öyle yapıyoruz da tartı daha kesin sonuç verir bence bide bizde sağlık ocağıda kıyafetle tartıyo ben bi tek bezle tartıveririm diye düşündüm

rota aşısını 14 aralıktaki kontrolümüzde yaptırmayı düşünüyorum kızlar. o zamana bebeğim daha 14 hafta 6 günlük olmamış oluyor sanırım sğrenin dolmasına 1 hafta kalmış oluyordu hesaplamıştım. acaba son tarihe yakın olmasının bi sıkıntısı olur mu?

Sizin bebişte riskli çıkan sorun biotinidaz enzim düşüklüğü mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…