2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bizimki de şu an sürekli memede olmak istiyor uyumuyor da.Napacağımı şaşırmış durumdayım.
Aa neden ki acaba bizimki bize kork takla attırıyor ememk için uyutmak için müdahale istiyorlar şuan memeyle uyumuyorsa sallayın müzik ninni falan dinletin diyorlar off sürekli bir uğraş içindeyiz bebitolar herşeye değer

Bir an mesajı ben yazdım zannettim
Bende 15 gün süt diyeti yaptım kaka bazen cıvık bazen de sürülebilir kıvamda oldu sümüksülük kayboldu ve yeşil renktem normal renge döndü
Şu bir haftadır süt ürünleri tüketiyorum gürültülü ve sulu kaka var ama sümüksü yeşil kaka yok. Ama çok kötü ekşi ekşi kokuyor kakası
Ve deride isilik gibi noktalar belirdi ayağında egzama baş gösterdi .haftaya doktora gideceğim bakalım neler diyecek

Kızlar bebekleriniz toplam kaç saat uyuyor bizimki 11 civarı tamamen uyanmış oluyor gece 2 3 e kadar uyanık arada bir tilki uykusu 1 saat filan oda 2 kere anca yani toplamda gece uykusundan hariç 2 saat uyuyor gündüz birde atak haftasına girdi sanırım, bugün daha önce hiç ağlamadığı kadar ağladı daha yeni sakinleştirdim hiç bir şekilde susmuyor biraz daha ağlasa çatlayacaktı resmen kendinden gecti bir anda durduğu yerde

Atak haftasını bilmem de bizim tinti minti gece 2-3 den önce uyumaz. Sabah hemen hemen 11-12 gibi tamamen uyanmış olur. Arada uyanıp emmeleleri hariç . Gün içinde emerken 20 dk uyur o kadar. 2 gündür emerken uyuya kaldığında ayağıma alıyorum . Orda 2-3 saat uyuyor. İyi hoş da yemek , iş hepsi kalıyor artı bacaklarım felç geçirdi sandım geçen :)

Atak haftasını bilmem de bizim tinti minti gece 2-3 den önce uyumaz. Sabah hemen hemen 11-12 gibi tamamen uyanmış olur. Arada uyanıp emmeleleri hariç . Gün içinde emerken 20 dk uyur o kadar. 2 gündür emerken uyuya kaldığında ayağıma alıyorum . Orda 2-3 saat uyuyor. İyi hoş da yemek , iş hepsi kalıyor artı bacaklarım felç geçirdi sandım geçen

İyi geceler anneler. Size bir sorum olacak . Beslenmeniz nasıl ? Ben hiç sağlıklı beslenemiyorum. Yemek yapacak zamanım kalmıyor. Süt olsun diye bulgur pilavını yemeye çalışıyorum . Bu konu beni strese soktu. Geçen bir yazı okudum mantıklı geldi " Allah anne sütünü öyle yaratmış ki, zengin protein ile beslenir fakir makarna ile Allah'ın adaleti ikisinin de içeriği kalitesi aynı' bu söz de çok işime geldi :)

arkadaşlar bebeginin gozu capaklanan var mi ve sapka hala kullanan var mi
Ben nezaman sapka taksam bebegim kafasini saga sola cevirdi cikarmak ister gibi. O yuzden sadece disari cikarken kullandim.
Capaklanmada dogumdan sonra oldu 1.5 ay kadar surdu.
Anne sutu, cay, ilik su hic fayda etmedi. Dr bir damla vermisti oda ise yaramadi. Sonra saglik ocagina goturdum o bir damla verdi krem gibi. Onu kullandik gecti sukur. Bir daha da olmadi

Benimde hic saglikli degil. Makarna, hazir manti ana yemegimiz oldu resmen.

Bebegi uyutsam kizim durmuyor, kizi oyalasam oglum basliyor.
Bazen aksamlari esim gelince iki uc cesit yemek yapiyorum. Fazlasini buzluga koyuyorum. Onun disinda gunduz yemek yapmak, yiyebilmek cok zor.

Birde cok fazla hamur isi yapiyorum cunku kizim hamurlarla oynamayi seviyor kendi capinda oda pogaca falan yapip tepsiye koyuyor. oyun oynama bahanesiyle yemek isi aradan cikiyor.

Evet yokmuş eşim var dedi.aşı kartını inceledim de 3. Ay aşısı yokmuş,yazdıkları şey kontrolmüş.
Rota ve menenjit için de yarın doktoruyla görüşeceğiz.
Pazartesi rotayı yaptırdık. Menenjit aşısı bulamadık o gün. 15 gün sonra ya kaldı. Rota zaten ağızdan yapılıyor.herhsngi bir ateş huysuzluk olmadı şükür

Ben akşama kadar evde ne bulursa bisküvi kurabiye gofret öyle geçiştiriyom akşam eşim gelince pilav makarna ya da hazır mantı filan yiyoz sağlıklı beslenmeyi bırak beslensem şükrediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…