2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar 3.ayı geride bıraktık ama ben üzerimdeki depresif hali atamıyorum... Her zaman değil ama çoğu zaman böyle hisseder oldum. Bu lohusa depresyonu olabilir mi sizce? Çok üzgün ve değersiz hissediyorum uzun süredir...

Beslenebilsek sagliksiza da razıyız bı yerdebende ceviz kuru üzüm ayarladım onlari atiyrm arada ağzıma yemek zaten yiyemiyrz

Bunu ben mi yazdımesim e diyrm seninde ruhun yorgun mu yooo diyo

Kızlar aranızda saçı çok dökülen var mı önceden de dökülüyordu ama doğumdan sonra sanki daha da arttı
Bide kilo vermek için diyet yapan var mı ben biraz o düşüncedeyim sanırım
Saçım hafiften bikaçtel dökülmeye başladı ama vitamin içmeyi bırakmadım.pharmaton içiyorum bir de demir hapımı hiç bırakmadım.
Ben bir ay diyetisyen desteği aldım.amacım zayıflamak değildi.kaliteli sütüm olsun diyeydi.ama ona rağmen 2 kilo vermiştim.şu anda da aynı beslenme düzeniyle devam ediyorum.tekrar kilo da almadım.

Anne sütü, çay ve su enfeksiyonu artırır. O kremden kızıma bz de kullanmıştık ıkı üç sürüşte bile geçiriyor. Şapkayla ilgisi yoktur bence bazen doğuştan, bazen gözyaşı kanalı tıkalı olduğu için olabiliyor. Geçmesine sevindim, bzm birkaç ay sürmüştü kanalı açana kadar masajla.

Kızlar aranızda saçı çok dökülen var mı önceden de dökülüyordu ama doğumdan sonra sanki daha da arttı
Bide kilo vermek için diyet yapan var mı ben biraz o düşüncedeyim sanırım
İlk gebelikten sonra aşırı dökülmüştü ki gür ve kıvırcıktır. Ara makas filan attırırım yani. Bunda dökülmedi hiç çünkü demirim baya iyi çıkıyor ilaç kullanmadığım halde, etkisi var sanırım demirin.

Vala bende de bır sıkılmışlık var kapalı kalmaktan sanırım. Taşınmayacaktm yeni ev ıyı gelır dıye on beş güne taşıncam. Her akşam kendim arabayla turluyorum müziği son ses açıp. Yürüyüş de yapamıyoruz hava soğudu. Meğer ne çok şey varmış bizi eğlendiren hiçbir şey olmasa bile mutlaka bir şey vardır bizi kötü hissettiren sana iyi gelen ne varsa onu yapmaya çalış.

3. Ay kontrolünde doktor çok kalın gıydırme huzursuz eder demişti. Ki aslında tek kat vardı üstünde. Banyo filan yaptırsan belkı ıyı gelir böyle durumlarda.

Ben hem o hemde bebeğe yetemeyecek sanki eksik bakıyorum yada güzel buyutemicem bakarken yanlış mı doğru mu bakıyorum kaygilarinoda atamıyorum ama bu ara lesie diye bir spor var onu yapıyorum 15 dakka falan kendime geldim resmen tafsiye ederim bebekte eğleniyor kucağında falan da yapilir

Sozde herkes iyi geliyor dedi cay vs icin ama bende tecrube etmis oldum. Hic ise yaramadigini

Merhaba hocam benim de 5 ocakta bitecek. Böyle devam ederse canlı ders alacağım devam etmese heyet ve kendi raporlarımı kullanırım

Merhaba hocam benim de 5 ocakta bitecek. Böyle devam ederse canlı ders alacağım devam etmese heyet ve kendi raporlarımı kullanırım
Ya ne güzel 5 ocağa daha çok var.benim pazartesi başlıyor.şimdi öğreniyorumki 4 hafta değil 3 hafta aktarabilmişim.orda bir yanlışlık yapıldı ama şu an bir hak iddia edemem.kaç aylık oldu bebişiniz,benimki 2 ay 18 günlük tam olarak.şanslısın çünkü 5 ocaktan sonra netleşecek bir şeyler şu anda çok belirsiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…