2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Aynı moddayım.sürekli ağlama modundayım bakalım nereye kadar sürecek.

Kızlar aranızda saçı çok dökülen var mı önceden de dökülüyordu ama doğumdan sonra sanki daha da arttı
Bide kilo vermek için diyet yapan var mı ben biraz o düşüncedeyim sanırım
Vitamin kullanıyorum ben sanırım o yüzden çok dökülme yaşamadım.Ama kullandığım vitaminin içinde kalsiyum yok bilmem ondan mıdır,dişim kırıldı ve 2 de çürüğüm oldu.Osteocare diye bir vitamin varmış ondan kullanan var mı acaba aranızda?

Evde tek mi olacaksınız ? Benim şansıma eşiminde yoğun çalıştığı bir dönem. Akşam 9:30 dan önce eve gelemiyor. Allah yardım eder diye umuyorum
Dersi eşim varken yapmayı planlıyorum,yoksa yapamam herhalde.yani sende cumartesi ya da eşin işe gitmeden yapabilirsin diye düşünüyorum.Hergün mü 9:30 da geliyor.çok geçmiş gerçekten.

Dersi eşim varken yapmayı planlıyorum,yoksa yapamam herhalde.yani sende cumartesi ya da eşin işe gitmeden yapabilirsin diye düşünüyorum.Hergün mü 9:30 da geliyor.çok geçmiş gerçekten.
Bu arada benimki de 7 buçukta geliyor.4-5 gibi çıkıyor algılanmasın

Bizim okulda idare belirliyor dersin saatini. WhatsApp gruplardan biliyorum.sizinki uyacak mı acaba? Tabi bir günlük mazeret bildirilir de uzun süre kabul edilir mi acaba? Bi sorun mutlaka.

Hamilelik öncesi anksiyetem tetiklendi. Tedavi oluyorum. Depresyon vs sıkıntın varsa önceden lohusalık tetiklemiş olabilir.

Ay ne güzel kızlar eşleriniz yardım ediyor size benim ki hiç yapmıyor 2 çocuğum var herşeylerini kendim yapıyorum ilk çocuğumda kv Ile oturuyordum ama asla yardım etmezdi bir gün bezini bile değiştirmedi eşimde yao desem hayatta yapmaz çocuğun kırkını çıkaracağım zaman yardım etmedi 4 yaşına girmiş olan kızım yardım etti süzgeci tuttu banababasından daha da faydalı

Annelik iç güdüsü en ufak şeyde koşuyoruz bu sefer baba sorumluluk almiyormus o yüzden arada onun kucağına ver kaç işlerini yap ki sorumluluk alsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…