2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Sağolasın canım Valla oğluma maske tak dedikçe inadına takmadı gidip bebeğe yanaştı kaçınılmazdı zaten bizim için
Yapar inşallah canım bekle bence zeytinyağı içir masajını yap yapacaktır inşallah
Cok gecmis olsun. Bi kac cocukla Cok zor insallh cabucak toparlanırsiniz. Bol bol portakal mandalina ye bence
Sağolasın aynen sabah beri nane limon portakal mandalina bal zencefil baya tükettim inşallah hemn düzeliriz
Sağolasın canım bebek için kullanabiliyormuyuz hemen bakacağım siteyede

Kullanabilirsin canım yakasına ya da yastığına bir kere fıslatsan yeter

Günaydın kızlar bebeğimle ben grip olduk ben neysede bebeğime ne yapıcam daha çok
Gecen ay bizde ailece grip atlattik. Burnunu surekli temiz tutmaya calis. Tikanik olmasa da serum fizyolojik damlat. Tikanmaya firsat verme.
Bizde ates olmadi o yuzden ekstra birsey kullanmaya gerek olmadi.
Birde banyoda once kizimi yikayip banyoyu buhar yapiyordum sonra bebegi aliyordum yanima. O sicak buharda rahatlatiyor cocugu.

Bende eşimi bekliyorum banyo için o baya buharlı yapar serumuda kullanıyorum iki güne geçer benimki genelde Bebeğimin de geçer inşallah

Bende eşimi bekliyorum banyo için o baya buharlı yapar serumuda kullanıyorum iki güne geçer benimki genelde Bebeğimin de geçer inşallah
Gecer Allahin izniyle.
bu arada belki biliyorsundur ama yinede soyliyim belki forumdakilere fikir olur.
serum fizyolojik ufaklari alinca onlar cok pahaliya geliyor. eczaneden normal serum aldim 5 lira falan. enjektor evde vardi acilmamis. birde aktardan damlalik aldim. onlari kullandim surekli. diger turlu tek kullanimliklarla basa cikilmiyor.

test yaptım biraz önce 2 tane. erken gebelik testi. tek çizgiyi görünce bu kadar sevineceğim aklımın ucundan geçmezdi
Gözünaydın canım ama bakalım 3ayın sonunda illa kalanlar olacak bukadar kaçamak var kimler olacak inşallah ben olmam 4.de olursa elime Bi leğen alır kafamda huni takarım sokak sokak gezerim heralde

Aynen canım baya farkediyor dediğin gibi

Gözünaydın canım ama bakalım 3ayın sonunda illa kalanlar olacak bukadar kaçamak var kimler olacak inşallah ben olmam 4.de olursa elime Bi leğen alır kafamda huni takarım sokak sokak gezerim heralde
aman allahım 4 müüüüü allah hayırlısını versin ama sağlam psikoloji lazım

kızlar bu arada ben bugün 3. doz tetanoz aşımı da oldum. diğeri seneye bugün nasipse. ebemiz tavsiye etti tüm dozları olmamı ben de aksatmamayı düşünüyorum bi sıkıntı çıkmazsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…