2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Süt kanal tıkanıklığı yaşayan var mı? Varsa nasıl çözdünüz

İlk zamanlarda kıyısından dönmüştüm sıcak suyla banyo yap sonra da sıcak havluyla 1 memeyi sar, ötekini pompayla sağ. Sonra ötekini sağ. Boşalan memeye soğuk kompres yap çözülüyor

tahta kurusu olsa sizi ısırmaz mı ya

Beton böcekleri olmasin

Ay çok şükür darısı başıma benim bebeğim emmeyi bıraktı malesef ne kadar uğraştıysam olmadı kendimi çok kötü hissediyorum dün hiç emmedi iki gün oldu
Meme reddi başa çıkılması çok zor olay bence mama emzik biberon yok bende ve yinede uğraşıyorum bu senin suçun değil sen arada teklif et yada istersen emzirme uzmaniyoa görüş döndürmek için yada buna da şükür diyip devam et kendini üzmeden

R
ufak susam tanesi gibiyse baharatlarindan biri bozulmustur onlari kontrol et.
bir sene benimde kirmizi toz biberim bozulmustu. kabus gibiydi. cok cabuk cogaliyorlar. ve ucuyorlardi bizimkiler. once
mutfagi komple bosalttim bocegin kaynagini buldum, biber kavanozu tuzluk gibi delik li kapakliydi orda yuva yapip cikmislar hep.
tum baharatlarimi ve mutfaktaki acik paket tum yiyecekleri attim. evi ilacladim. yinede hemen bitmediler. bir ay kadar surdu tamamen bitmeleri.
her gordugunu mutlaka öldür ve en onemlisi yuvalarini bul.
baharatlik en son aklima gelmisti benim ozamana kadar kafayi yiyecektim. hergun en az 30/40 tane öldürüyorduk.

Yaa öyle de var belki benim dediklerim daha yavrudur, ben de kapaklar ahşap ya ona geldiler diye düşünmüştüm cam ya da plastik kapaklılara geçicem kesinlikle ötekiler çok vitrin işi, hiç işlevsel değil

Yaa öyle de var belki benim dediklerim daha yavrudur, ben de kapaklar ahşap ya ona geldiler diye düşünmüştüm cam ya da plastik kapaklılara geçicem kesinlikle ötekiler çok vitrin işi, hiç işlevsel değil
bu arada kuru patlican kuru biber falan varsa kislik onlarida kontrol et.
benim dedigim bocek bildigin koyu kahverengi susam tanesi gibi. kimi kucuk kimi buyuk ama sekilleri ayni.

hatta o donem esime susamli ekmek aldirmiyordum, o derece psikolojimi bozmuslardi

bende tamamen kapaki kavanoz kullaniyorum artik ve baharatlarimin hepsini buzdolabinin kapisina kaldirdim. elimin altinda sadece karabiber ve tuz biraktim.
detan bocek ilaci sıkıp bir sure beklet sonra sirkeli su ile temizle dolap iclerini. bebekle zor olacak ama biran once cozmelisin sorununu cunku butun evi sarma kapasitesine sahipler ve bunlar insani ısıriyorlarda.

Kızlar günaydınnn .bebeğimi sabah 5 gibi besledim uyudu koydum yerine . Kafası yandı ama bi saat sonra debelenmeye başladı bi baktım burnundan kusmuk gelmis. Hemen sırtıma aldım. Şimdi uyuyo ama korkudan ben uyuyamadım bidaha . Neden böyle bisey olmuş olabilir . Reflu yatağında yan yatırıyorum hep . Bazen kendi düz yatiyo ama ne kadar çevirsem de dönüyo. Reflu yatağının yanlarını da çıkartmaya başladı. Küçük gelmeye başladı yatak sanırım . Hiç böyle bi korku yaşamamıştım

Değil yaa o da değil minicikler böyle napıcam ben

Ballilokumm canım sen bu grupta hep var mıydın hamilelik sürecinde falan
Vardım vardım dgnsn kullanıcı adımdı ben baya aktif girenlerdenim kullanıcı adı değişme özelligi gelince kullanayım dedim

Gündüz onu çok yaşadım gece 3 4 kere yaşadım içinin gaz dolması veya benim ki tazyikli meme ondan olabiliyormuş benim bildiğim bu ve ben bı ara gece hiç uyuyamıyorum korkudan bişey olurda mudaha edemem diye

Biz ikisini aynı gün yaptırdık canım.geçen hafta perşembe günü.her bebek farklıdır belki.benimki ilk aşıyı vurulduğında çok ama çooook ağladı.sonra uyudu.birkaç saat çok mayışıktı.genelde uyudu.akşam bayaa huysuzlandı.ben de bir çay kaşığı calpol verdim ve yine uyudu.ateş de yapmadı çok şükür

Benim oğlumda da var alerji ama doktor test yaptırmayı uygun bulmuyorum dedi

Kızlar hala nurse harveys veren var mı benim gibi?uyutamadım gün boyu 3 saat uyudu sadece.Gazdan mı acaba anlamadım.
Biz yakında nurse harveysin fabrikasını satın alacağız günde 4 kez veriyorum ve halaaaaa ve halaaaaa ve halaaaaaa gazman.kıvrım kıvrım kıvrılıyor yavrum.ultrason bile çekildi karnı gaz dolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…