2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Benimde simdi 8 gün olmuştu fitilyaptim. Bugun 6 oldu yine. Kaka yapması icin bisey yapiyo musun canim masaj zeytinyağı falan
Zeytin yağı içirip bağırsaklarına masaj yapıyordum canım fitil çok mecbur kalmazsan kullanma alışkanlık yapabiliyor birde bana diğer çocuklarımda. Doktor dikine yarını kes öyle ver fitili demişti

burnunu temizle sık sık serumfizyolojikle. başka bişey yapılmıyodu zaten sanki. nasıl anladın grşp olduğunu?
Oğlum hafta içi grip oldu babaannesigile gitmişti öğlenden akşama kadar dışarı çıkmış hava soğuktu baya ben gittiğimde hala sokaktaydı diğer gün hapşırma burun akıntısı oldu onu uzak tuttum bizden ama yine de bulaştı dün geceden beri kzım hapşuruyor sabaha uyandı akıntı da başlamış benimde aynı şekilde

çok çok geçmiş olsun hemen iyi olun inşallah

evet bir defa kaçırdık ve şüphe ediyorum o yüzden maalesef. yarın kızımın kontrolü var kan versem e nabızdan görebilir miyim sonucu acaba? ya da arasam bilgi verirler mi ki?Ve
Ver tabi ki canım; 4’ten sonra öğrenebilirsin diye biliyorum. Bende heyecanlandım senin adına, hayırlısı olsun bakalım

Bizde geçirdik benim kızım oldu bana bulaştırdı çok fena olduk evde maskeyle dolaşıyordum es ime ve bebeğime bulaşmasın diye bebeğim zaten doğduğundan beri hep burnu tıkalı geçmiş olsun sizde hemen atlatırsınız inşALLAH

Bende her masaj yaptım geçen, zeytinyağli cunukla uyardim su içirdim bi kac cay kasigi (ilk kizimin azina asla hic bisey surmemistim bunda hastaneye gitmemek icin ) bazi dr.lar su onermis diye duydum. Olmadi bi turlu sonra minik bi fitil koydum. Evet canim boylamasina mi ikiye kesilcekmis. Ben minicik koydum ya on güne kadar beklesem mi acaba

Merhaba eylül anneleri size danışmak istediğim bi konu var Aşı.
Doktor 2 doz rota virüs
3 doz bexsero
3 doz nimenrix aşılarını söyledi yaptıran var mi aranızda.

Günaydın kızlar bebeğimle ben grip olduk ben neysede bebeğime ne yapıcam daha çok
Çok geçmiş olsun canım aromaterapi karışımı kullanabilirsin cold mix gibi, eczanelerde satılıyor. Hülya kayhanın hazırladığı karışımlar da çok etkili kendi sitesinden bakabilirsin

Bahsettiğim cold mix şu ayrıca;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…