2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Gözünaydın canım ama bakalım 3ayın sonunda illa kalanlar olacak bukadar kaçamak var kimler olacak inşallah ben olmam 4.de olursa elime Bi leğen alır kafamda huni takarım sokak sokak gezerim heralde

Ya inan ki ben kendimden çok korkuyorum daha geçen test yaptım yoktu bişey ama bugün bi bulantı oldu bi de biraz akıntı görünce ödüm koptu paranoyak oldum herhalde

Ya inan ki ben kendimden çok korkuyorum daha geçen test yaptım yoktu bişey ama bugün bi bulantı oldu bi de biraz akıntı görünce ödüm koptu paranoyak oldum herhalde
Ben ilk çocuk tan sonra o kadar test yapmıştım ki esim dalga geçiyordu bu ne yaa bu teste verdgmz parayla yeni bebeyi buyuturduk diye

Ben ilk çocuk tan sonra o kadar test yapmıştım ki esim dalga geçiyordu bu ne yaa bu teste verdgmz parayla yeni bebeyi buyuturduk diye
bizim uzun yillar olmadigi icin bende cok para verdim teste. acaba bu ay tuttumu diye. en sonunda baktim olmayacak internetten 20 li paket almaya basladim.

kizimdan sonra iki aylik bir dusugum var. onun ilk testini yaptigimda acik renk cikmisti iki gun arayla yaptim ama koyulasmadi. birseylerin ters gittigi belliydi. oyuzden dayanamadim oglumda transferden 3 gun sonra yapmaya basladim. 12 gun boyunca test yaptim hatta ilk gunler sabah aksam

iyi para var bu gebelik testi isinde

ben de bugün yaptırdım rotayı. 2. ayda yapılacak rota aşısı. size neden 5 dediler acaba
3. Ve 5. Aylarda yapılıyor ya canım dozları. Ya da 2. Ve 4. Aylarda. Hangsnı seçersen. Ben 3. Ayı seçtm kzmda da öyle yaptık 2. Ayda diğer aşıları olduğu için ağır gelmesin dedik tontişe.

Valla hepimiz Bi kaza geçirmişiz bende korkuyorum bebeğe bişi olacak kaygısı olmadan yapınca sanırım anı yaşamışız sonuç korku

Alerjı testi yaptıran var mı bebeğine kızlar ya da ilk cocuguna filan? Nereye gidiyoruz bu yuzden gastroenterolojiye mi? Kakada filan sıkıntı yok gazı da yok bebişin ama bu burun tıkanıklığı, hırıltılı nefes, hapşırık ev akarlarına olan alerjıden de kaynaklanabilrmiş. Bı götürmek istiyorum nereye gideyim?

Kızlar yarın bebeğime rota aşısı için hastaneye alacağız size sorum bebeğinize rota aşısı yaptıranlar yan etkileri nelerdir ateş oluyor mu bilgilendirir misiniz çok gergin hissediyorum şimdiden ve menenjit aşısı kaçinci ayda yaptırılıyor ? Bu iki aşı ağır geliyor mu lütfen cevaplarınızı bekliyorum

Biz yaptırdık pek bir şey olmadı, ağızdan veriliyor ve aşı sonrası yarım saat emzirme yok, o kadar

Çocuk Dr a gitceksnz o yonlendircek diye biliyorum

biz de dün yaptırdık hiçbi şey olmadı dün ve gece. bugün de normaldi. ağızdan damla şeklinde veriliyor zaten çok kolay. evde kendisi verenler de varmış.

Kızlar hala nurse harveys veren var mı benim gibi?uyutamadım gün boyu 3 saat uyudu sadece.Gazdan mı acaba anlamadım.

Kızlar hala nurse harveys veren var mı benim gibi?uyutamadım gün boyu 3 saat uyudu sadece.Gazdan mı acaba anlamadım.
Benimkinin gazı yoktu oda 3 saat uyudu ki normalde okadar uyur benimki belki uykuları azalmaya baslamsitr seninkini etrafı izlemek keşfetmek istiyordur bazı atak haftalari oyledir canım ben sadece gece veriyorum nurse harveysi

Ya hiç yeri değil biliyorum ama sormam lazım. Kızlar benim baharatlıklarım ahşap kapaklı, geçen gün dolabı temizlerken bir gördüm ki kapakların üzerinde incecik minik böcekler dolaşıyor yakaladıklarımı öldürdüm temizledim ama içime sinmedi o saatten sonra. Az önce de ahşap tepsimin kenarında görünce iyice korktum tahta kurusu mu oluyor şimdi bu napıcam ben off yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…