2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
  • Yorgunluk ve hâlsizlik,
  • Beslenme düzeninde belirgin bir değişim olmaksızın kilo almak ya da kilo vermek,
  • Sürekli uyku isteği, dinç uyanamamak, gün içinde bitkin hissetmek, uykuya dalamamak gibi uyku problemleri,
  • Depresif ruh hâli, konsantrasyon eksikliği, hafızanın zayıflaması, bilincin bulanık olması, anksiyete, panik atak gibi ruhsal ve zihinsel değişimler,
  • Kol ve bacaklarda ani uyuşma ya da karıncalanma hissi, kas ve eklem ağrıları, kasların zayıflaması gibi kas veya eklem problemleri,
  • Regl döneminde oluşan sancı ve ağrı şiddetinin artması, âdet kanamasının normalden daha uzun ya da daha kısa sürmesi, âdet döngüsünün düzensizleşmesi gibi menstrüasyon problemleri,
  • Libidonun düşmesi, cinsel isteksizlik ve kısırlık gibi problemler,
  • Uzun süren kabızlık, ishal ve bağırsak hareketlerinde yavaşlama gibi bağırsak problemleri,
  • Tüm diyet uygulamaları, egzersiz ve ilaç kullanımına rağmen kolesterol seviyesinin düşük ya da yüksek seyretmesi,
  • Hipertansiyon gibi kan basıncı değişimleri, küçük tansiyonun normal ya da düşük olmasına rağmen büyük tansiyonun yüksek olması,
  • Kalp hızının normalden 10 ila 20 kez daha az çarpması gibi nabız problemleri,
  • Saç dökülmesi, saçların kuru ve cansız gözükmesi gibi saç problemlerinin yanı sıra kirpik ve kaşlarda seyrelme, derinin kuruması, tırnakların kolay kırılmaya başlaması,
  • Vücut sıcaklığının düşük olması, el ve ayakların soğuk hissedilmesi, sıcak hissetme, aşırı terleme gibi vücut sıcaklığı ile ilgili problemler.
  • Ballilokumm

Menenjit yapmış demek ki. Çok üzüldüm inşallah hemen geçer. Dolven ve calpolü denedin mi ateş için?

Menenjit yapmış demek ki. Çok üzüldüm inşallah hemen geçer. Dolven ve calpolü denedin mi ateş için?

Allah yardımcınız olsun hastalıkların hepsi kötü ama bu kötüymüş gercekten

Tsh,ft3 ve ft4 değerlerime bakıyor her gittiğimde.belirli periyodlarda da sağlık ocağında yaptırıp wp üzerinden sonucu atmamı istiyor.en son öyle yaptım attım.tsh 5 çıktı ft3 ve ft4 gayet normal çıktı.o da levotironu 3 ay bırak 3 ay sonra kontrole gel dedi.ben de nodül de yok.haşimato hastasıyım.1.5 sene önce teşhisi koydu.o attığın belirtilerin bir çoğu vardı bende ki ilaç içsem de o yorgunluk özellikle hiç bitmedi halaaaa da bitmedi.bazen gücüm kalmıyo.mesela dün hiçbişe yapmadım ama hiçbişe.(kahvaltı yemek haricinde)ama gel gör ki akşam parmağımı bile kımıldatamıyordum.akşam yemeği sonrası mutfağı toplarken bi ara yere düşecektim dengemi kaybettim bi an.sonra da uzandım biraz.tam uzandım benim minnoş uyandı

Allah yardımcınız olsun hastalıkların hepsi kötü ama bu kötüymüş gercekten
Teşekkürler canım çok daha kötüleri var bu halimize şükür annem kas hastası ve tedavisi yok sadece anlık çözümler üretmeye çalışıyorlar tamamen hastalığı silecek bir ilaç geliştirilmemiş o yüzden bin şükür bugünüme
Demek ki normalde ilaçsız fırlamıyor canım öyle çünkü benim ilacın dozu yetmiyorsa bile yükseliyor hemen bir ara demir ilacı ile beraber kullandım o ay 14 e çıkmıştı değer ama hapı düzenli olarak içiyordum, 6 sene önce ilk öğrendiğimde 57 çıkmıştı saglıkocagında doktor anneme dedi bir dk bile durma götür bu çocuğu hemen diye , haşimato benimde 1 buçuk sene oldu şans eseri anti tpo da istedi o yüksek çıkınca ultrasonda yapıldı nodülde çıktı ama ona ayrı ilaç vermedi aynı ilaca devam ediyorum bende

Oo seninki bayaa yüksekmiş canım.Allah şifa versin inşAllah.ben levotiron 75 kullanıyordum.gebelikte levotiron 125 mg çıkarmıştı.

Dün bir arkadaşa gittim Allah bağışlasın bizden 1 ay büyük oğlu var. Bebeğe çilek yedirirmiş, su içirirmiş doktorların yapmayın dediği ne varsa yapıyomuş anladığım. Bide ben her şeyi yiyorum kuru fasulye filan dedi. Oğlunda gaz namına bişi yok.
Bende olabildiğince dikkat etmeye çalışıyorum. Doktorları dinliyorum, kitap okuyorum ama sakınan göze çöp batar misali benim bebe gazdan çatlıcak. Çocuk uykusuzluktan bayılıyo yinede kıvranıyo benim canım yanıyo artık. Tamam her çocuk farklıdır ama ne bileyim her şeyi doğru yapmaya çalışmamak gerekiyo sanırım bilmiyorum

onun yaptığı asla doğru değil. ek gıda ayı bile gelmemiş onu geçtim çilek alerji yapabilir ne cesaret?
aynı arkadaşın ilerde gelininin beynini yer ben her şeyi veriyodum bişey olmadı diye.

onun yaptığı asla doğru değil. ek gıda ayı bile gelmemiş onu geçtim çilek alerji yapabilir ne cesaret?
aynı arkadaşın ilerde gelininin beynini yer ben her şeyi veriyodum bişey olmadı diye.
Tam bir cadı kayınvalide adayı yani
Benim kv de tutturmuş benim çocuklarımda kesinlikle gaz sorunu yoktu diyo.emzirirdim yataklarına geri koyardım diyo.böyle bir şey tıbba ters dedim.benimle inatlaştı.cahille tartışma olmaz diye hee tmm dedim.

Gazsız bebek he mucize gibi bişey

Her bebek farklıdır canım .Mesela bazı bebeklerin gazı 3.ayda tamamen ortadan kalkarmış ama benim minnoşuma gaz şurubu dayandıramıyorum ve halaaaaa bu gaz bitecek gibi durmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…