2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Hamilelik fotolarına bakınca sizinde içinizde bu burukluk oluyormu yaa çok zor günlerdi ama o günleri özlüyorum sanki
Pek hamile fotom yok.okadar balon gibiydim ki hiç çekilesim gelmiyordu hiç özleyemiyorum çünkü toplamda 13 kilo almıştkm ve kırkımda anladım ki 13 kilonun hepsi ödemmiş.ne savaştım o ödemlerle ayyy normalde 36 numara terlik giyen ben,artık 39 numara bile ayağı dan geçmiyordukırkımda tam da hamile kaldığım kiloya ulaşmıştım ve hiç zayıflama çabasına girmeden
Ama yine olsa yine o ödemleri çekmeye razı olurum çünkü bebişli bir anne olmak dünya malına değer

Bende öyle özellikler mimiklerini izlerken seslerini ağzını sapirtatiyor o halı
Bir haftadır gülmeyede başladı içim eriyor o güldükçe benimde
On beş gündür hat safhada idi yakın olabilir canım
Zaten ben 3 aylıkken çıkarmışım bana çektiyse yakındır canım elbet çıkacak zaten senin bebişede hayırlı olsun

Benim özlediğim yanları var bi kere saçlarım hiç dökülmüyodu, yemek yemekten aşırı zevk alıyodum, yüzüm bebek gibiydi şimdi kamyon çarpmışa döndüm
Aa bu benim dökülen saçları toplamaktan bıkkınlık geldi güzellik desen herkes bana kızı olan cirkinlesir güzelliğini çocuğu alır derler sen ise güzelleştin derlerdi

Bu benim kız süt emerken özellikle resmen bağırsak hareketlerinin sesini duyuyorum gurulduyor falan gazından yazıyor nette ama bilemedim doktora sorulcak listesine bunuda ekliyim ve kızlar fark ettiniz mi hiç bingildaklari hareket ediyor süt verirken sıkılıp kızımı inceliyorum

Benim de saçlarım dökülmeye başladı maalesef haşimato hastasıyım,doktorum da şubata kadar tiroid ilacını bıraktırdı.martta kel kel gezerim artık zaten saçlarım zorla biraz kendine gelmişti

Evet corulduyor doktorun cevabını bana da söyler misiniz

Kızlar rota aşısını olduk ateş vs. Bişi yapıyor mu ? Bide eczaneden alıp sağlık ocağında yaptırdım doktordan reçete istedi siz reçete götürdünüz mü

Kızlar rota aşısını olduk ateş vs. Bişi yapıyor mu ? Bide eczaneden alıp sağlık ocağında yaptırdım doktordan reçete istedi siz reçete götürdünüz mü
Benim bebeğim dün 11 buçuktan beri ateşlendi kolay kolay düşmedi gece boyu fitillere rağmen ve az önceye kadar ateşliydi malesef İnşşalah senin bebişe öyle olmaz

Benim bebeğim dün 11 buçuktan beri ateşlendi kolay kolay düşmedi gece boyu fitillere rağmen ve az önceye kadar ateşliydi malesef İnşşalah senin bebişe öyle olmaz
Rota aşısı pek dokunmaz ama, başka bir sebepten olmasın canım? Çok geçmiş olsun. Bu arada sık sık fitil kullanmamam gerektiğini söylemişti kızımda doktor hem pskolojik boyutu var hem de fitil son haddede verilmesi gereken bir ilaçmış. Allah şifa versin inşallah

Hamilelik fotolarına bakınca sizinde içinizde bu burukluk oluyormu yaa çok zor günlerdi ama o günleri özlüyorum sanki
Olmaz mı herkesin kır da çayır da deniz de gebelik fotosı var. Bizim hep evde ayna karşısında. Ama iyiki çekmişim hatıra oldu

Ay ne guzellll aynisini ilk gebeligimde 20kusur kiloyla yasamistim. Bu gebeligimde de 20 kilo aldim ama 10 kilosunu verebildim 40imda bunun ödem degil kilo oldugunu anlasam da yapicak bisey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…