2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Benim bebeğim dün 11 buçuktan beri ateşlendi kolay kolay düşmedi gece boyu fitillere rağmen ve az önceye kadar ateşliydi malesef İnşşalah senin bebişe öyle olmaz
Paranox s i boyuna ikiye mi boluyorsunuz? Bugün 2.ay asilarini olduk (biraz gecikti) ne vericegimi soylemedi hemsire bende unutttum

6. Ay da olmuyor mu o
Oluyor ama çok karışık hepsinin takvimi farklı doktordan doktorada değişiyor erken olmak iyiymiş kafam karıştı benimde hepsi farklı takvim söylüyor sağlık ocağı yaptır diyor ikisinde yaptırıcam ama ne zaman bilemedim bu ay yapacaktı doktor bakalım

Bende çok incelerim. Onu bende fark ettim nabız atar gibi atıyo ve o ses benim kızımda da oluyo öğrendiğinizde beni de bilgilendirir misiniz

Ah canım kaç dakıka uğraştım, denicem tekrar atmam mı
Yaaa çok tatlıdır eminim , emerken memeni acıtıyor mu canım?
Hamilelik fotolarına bakınca sizinde içinizde bu burukluk oluyormu yaa çok zor günlerdi ama o günleri özlüyorum sanki
Canım yoktun uzun zamandın, sayfaya girdikçe aklıma geliyordun. Sıkıntılı bi dönemin olmuştu, nasılsın şimdi atlattın mı?

Çok geçmiş olsun canım süt verdiğin için mi biraktirdi
Saol canım.yoo kırkıma kadar kullandırdı.kırkımda tahlil yaptırdı ve ben iç diyinceye kadar içme dedi.tiroid ilacı içmediğimde de saçlarım dökülüyor.hatta hamile kalmadan önce tiroid hastası olduğumı bilmiyordum.her gün avuç avuç saç gidiyordu.saçımda açılmalar olmuştu

Yaaa çok tatlıdır eminim , emerken memeni acıtıyor mu canım?

Canım yoktun uzun zamandın, sayfaya girdikçe aklıma geliyordun. Sıkıntılı bi dönemin olmuştu, nasılsın şimdi atlattın mı?
Hayır canım daha yeni patlamış etten ama korkuyorum aslında iki dudağının arasında bazen mememi kıstırıp çekiyor. Burnu tıkalı genelde ona yoruyorum. Dişleri iyice çıkınca sanırım ayvayı yedim

Gebelikten kaynaklı tiroid mi acaba tiroidden dolayı saç dokuldugunu bilmiyordum hic

Ya canım sadece rota aşısı değil aynı anda menenjit aşısı da oldu ve benim doktorum 6-8 saatte bir ver dedi ateşi olursa ya düşmedi ateşi atletle bırakmıyorum bir yandan elleri ayakları buz gibi oluyor gaz sancısı çekiyor aynı anda o da kötü oluyor ne yapacağımı şaşırdım bende kullanmak istemiyorum sulu bezi alnına koyuyorum ve koltuk altına koyuyorum çığlık çığlığa ağlayıp kıvranmaya başlıyor çaresiz kalıyorum İnan

Gebelikten kaynaklı tiroid mi acaba tiroidden dolayı saç dokuldugunu bilmiyordum hic
Yok canım gebelikten önce vardı.haşimato hastasıyım.tiroid bezleri az çalışınca saçlar da dökülür.benim bi hayli dökülmüştü.hatta gebeliğin ilk üç ayında da dökülmüştü sonradan durmuştu ve tek bir tel bile dökülmemişti kalan 6 ayda.

Hadi ya üzüldüm canım geçmiş olsun

Benim de saçlarım dökülmeye başladı maalesef haşimato hastasıyım,doktorum da şubata kadar tiroid ilacını bıraktırdı.martta kel kel gezerim artık zaten saçlarım zorla biraz kendine gelmişti
Canım bende hem hipıtiorid hem haşimato hastasiyim ama bana hiç bırak denmedi 6 senedir sen ne ilacı kullanıyorsun
Belki değerin normalde dönmüştür o yüzden bırak demiştir normalde değer dökülme olmaz ama yükle olduğu halde hap içmiyorsan olur
Tiroid hemde canına okuyor saçın da vücudunda canım, ben 16 yaşında öğrendim ömür boyu ilaç kullanmak zorundayım bazisinin geçebiliyor ama benim geçmeyeninden her sabah aç karna içilecek o ilaç yarım saat önce en az , rabbim kimseye vermesin evet dışardan hormonu almış oluyorsun ama yinede olan oluyor vücuda, şimdi belirtilerini bulup atcam sana diceksin herseyde bunun belirtisi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…