- 12 Aralık 2016
- 1.072
- 1.273
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #29.721
Paranox s i boyuna ikiye mi boluyorsunuz? Bugün 2.ay asilarini olduk (biraz gecikti) ne vericegimi soylemedi hemsire bende unutttumBenim bebeğim dün 11 buçuktan beri ateşlendi kolay kolay düşmedi gece boyu fitillere rağmen ve az önceye kadar ateşliydi malesefİnşşalah senin bebişe öyle olmaz
Ahhh o ne tatlı uyumak ya AllahımUyuyo canım şu an ama yastığa yuzunu çevirmiş başaramadım
Oluyor ama çok karışık hepsinin takvimi farklı doktordan doktorada değişiyor erken olmak iyiymiş kafam karıştı benimde hepsi farklı takvim söylüyor sağlık ocağı yaptır diyor ikisinde yaptırıcam ama ne zaman bilemedim bu ay yapacaktı doktor bakalım6. Ay da olmuyor mu o
Çok geçmiş olsun canımBenim de saçlarım dökülmeye başladı maalesefhaşimato hastasıyım,doktorum da şubata kadar tiroid ilacını bıraktırdı.martta kel kel gezerim artık zaten saçlarım zorla biraz kendine gelmişti
Tamam canim söylerim haftaya gitme planım varEvet corulduyor doktorun cevabını bana da söyler misiniz
Bu benim kız süt emerken özellikle resmen bağırsak hareketlerinin sesini duyuyorum gurulduyor falan gazından yazıyor nette ama bilemedim doktora sorulcak listesine bunuda ekliyimve kızlar fark ettiniz mi hiç bingildaklari hareket ediyor süt verirken sıkılıp kızımı inceliyorum
YaaaAh canım kaç dakıka uğraştım, denicem tekrar atmam mı
Canım yoktun uzun zamandın, sayfaya girdikçe aklıma geliyordun. Sıkıntılı bi dönemin olmuştu, nasılsın şimdi atlattın mı?Hamilelik fotolarına bakınca sizinde içinizde bu burukluk oluyormu yaa çok zor günlerdi ama o günleri özlüyorum sanki
Saol canım.yoo kırkıma kadar kullandırdı.kırkımda tahlil yaptırdı ve ben iç diyinceye kadar içme dedi.tiroid ilacı içmediğimde de saçlarım dökülüyor.hatta hamile kalmadan önce tiroid hastası olduğumı bilmiyordum.her gün avuç avuç saç gidiyordu.saçımda açılmalar olmuştuÇok geçmiş olsun canımsüt verdiğin için mi biraktirdi
Teşekkür ederizAhhh o ne tatlı uyumak ya Allahımmaşallah barekallah
Ahhh o ne tatlı uyumak ya Allahımmaşallah barekallah
Hayır canım daha yeni patlamış etten ama korkuyorum aslında iki dudağının arasında bazen mememi kıstırıp çekiyor. Burnu tıkalı genelde ona yoruyorum. Dişleri iyice çıkınca sanırım ayvayı yedimYaaaçok tatlıdır eminim , emerken memeni acıtıyor mu canım?
Canım yoktun uzun zamandın, sayfaya girdikçe aklıma geliyordun. Sıkıntılı bi dönemin olmuştu, nasılsın şimdi atlattın mı?
Tabi yazarım burayaaBende çok incelerim. Onu bende fark ettim nabız atar gibi atıyo ve o ses benim kızımda da oluyo öğrendiğinizde beni de bilgilendirir misiniz
Gebelikten kaynaklı tiroid mi acaba tiroidden dolayı saç dokuldugunu bilmiyordum hicSaol canım.yoo kırkıma kadar kullandırdı.kırkımda tahlil yaptırdı ve ben iç diyinceye kadar içme dedi.tiroid ilacı içmediğimde de saçlarım dökülüyor.hatta hamile kalmadan önce tiroid hastası olduğumı bilmiyordum.her gün avuç avuç saç gidiyordu.saçımda açılmalar olmuştu
Ya canım sadece rota aşısı değil aynı anda menenjit aşısı da oldu ve benim doktorum 6-8 saatte bir ver dedi ateşi olursa ya düşmedi ateşi atletle bırakmıyorum bir yandan elleri ayakları buz gibi oluyor gaz sancısı çekiyor aynı anda o da kötü oluyor ne yapacağımı şaşırdım bende kullanmak istemiyorum sulu bezi alnına koyuyorum ve koltuk altına koyuyorum çığlık çığlığa ağlayıp kıvranmaya başlıyor çaresiz kalıyorum İnanRota aşısı pek dokunmaz ama, başka bir sebepten olmasın canım? Çok geçmiş olsun. Bu arada sık sık fitil kullanmamam gerektiğini söylemişti kızımda doktor hem pskolojik boyutu var hem de fitil son haddede verilmesi gereken bir ilaçmış. Allah şifa versin inşallah
Evet canım ortadan bölüyorum biraz ıslatıyorum suda öyle fitili koyuyorumParanox s i boyuna ikiye mi boluyorsunuz? Bugün 2.ay asilarini olduk (biraz gecikti) ne vericegimi soylemedi hemsire bende unutttum
Biz pazartesi inşallahMenenjit aşılarını olan var mı ne zaman olacaksınız kızlar nimenrix ve bexero ??
Yok canım gebelikten önce vardı.haşimato hastasıyım.tiroid bezleri az çalışınca saçlar da dökülür.benim bi hayli dökülmüştü.hatta gebeliğin ilk üç ayında da dökülmüştü sonradan durmuştu ve tek bir tel bile dökülmemişti kalan 6 ayda.Gebelikten kaynaklı tiroid mi acaba tiroidden dolayı saç dokuldugunu bilmiyordum hic
Iyiyim çok şükür şuan tek derdim oglusumu büyütmekYaaaçok tatlıdır eminim , emerken memeni acıtıyor mu canım?
Canım yoktun uzun zamandın, sayfaya girdikçe aklıma geliyordun. Sıkıntılı bi dönemin olmuştu, nasılsın şimdi atlattın mı?
Hadi ya üzüldüm canım geçmiş olsunYok canım gebelikten önce vardı.haşimato hastasıyım.tiroid bezleri az çalışınca saçlar da dökülür.benim bi hayli dökülmüştü.hatta gebeliğin ilk üç ayında da dökülmüştü sonradan durmuştu ve tek bir tel bile dökülmemişti kalan 6 ayda.
Canım bende hem hipıtiorid hem haşimato hastasiyim ama bana hiç bırak denmedi 6 senedir sen ne ilacı kullanıyorsunBenim de saçlarım dökülmeye başladı maalesefhaşimato hastasıyım,doktorum da şubata kadar tiroid ilacını bıraktırdı.martta kel kel gezerim artık zaten saçlarım zorla biraz kendine gelmişti
Belki değerin normalde dönmüştür o yüzden bırak demiştir normalde değer dökülme olmaz ama yükle olduğu halde hap içmiyorsan olurSaol canım.yoo kırkıma kadar kullandırdı.kırkımda tahlil yaptırdı ve ben iç diyinceye kadar içme dedi.tiroid ilacı içmediğimde de saçlarım dökülüyor.hatta hamile kalmadan önce tiroid hastası olduğumı bilmiyordum.her gün avuç avuç saç gidiyordu.saçımda açılmalar olmuştu
Tiroid hemde canına okuyor saçın da vücudunda canım, ben 16 yaşında öğrendim ömür boyu ilaç kullanmak zorundayım bazisinin geçebiliyor ama benim geçmeyeninden her sabah aç karna içilecek o ilaç yarım saat önce en az , rabbim kimseye vermesin evet dışardan hormonu almış oluyorsun ama yinede olan oluyor vücuda, şimdi belirtilerini bulup atcam sana diceksin herseyde bunun belirtisi diyeGebelikten kaynaklı tiroid mi acaba tiroidden dolayı saç dokuldugunu bilmiyordum hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?