2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ben aşırı su seven biriyim değil 4 en az 2 litre içerim ki hamilelikte suyu aşırı içerdim sonuçta değişen bişey yok ayy sütü su diye okumuşum pardon
Ben de başlarda çok su içiyordum kışın eskısı gbı içemiyorum. Tabi dört su bardağını aynı anda içmiyordum ıkı sabahtan ıkı aksam içiyordum. Büyük su bardağım var ıkı tanesi bir litre yapıyor hep onu kullandım. Yoğurt değil ama özellikle süt. Bence işe yarıyor, paylaşmak istedim

Denerim aklımda bulunsun teşekkür ederim canım bilgi için

Ne zaman huysyzlanirsa çünkü sadece memede sakinlesiyo uyku zaten yok denecek kadar az
Ee benimki huysuzlansa veriyorum kafasını çeviriyor itiyor beni yetmez gibi daha çok huysuzlaniyor atak haftası dedim meme reddi yaşayınca kaç gündür azalmıştı meme reddi bugün yine tavan uyku bizdede yok zaten de üstüne süt emmeme

Benimki de öyle yyapıyor özellikle uykusu gelmişse almıyor memeyi emme pozisyonunda birkaç sn emzikke sakinleştirip memeye geçiriyorum.uyumuyo uyanık mutsuz yatmak istemiyorsastik kaldık

Ağlamak istiyorum yaa çok uykum var 2 saatte bir bir saatte bir uyanmak nedir uyanıp oyun istemekte ekleyelim hani bunlar uzun uyumaya baslicakti
Geçenlerde aynısını bizde yaşadık öncesinde çok güzel bi düzenimiz vardı şimdi bozuldu tamamen sizinde dediğiniz gibi kısa süreli uykular uyuyor 2 saatte 1 saatte uyanıyor ağlamıyorda ıh ıh ıh diye seslenip duruyo

Hahha evet gündüz zaten bir saat uyur en uzun gece desen uyuyor mu uyumuyor mu bı bakıyorum sabah zaten ölü gibiyim uyuremzirir uyur bebek bakarım

Menenjit yapmış demek ki. Çok üzüldüm inşallah hemen geçer. Dolven ve calpolü denedin mi ateş için
Neyseki dün akşam atlattık canım doktorum sadece fitil ver dedi ateş düşürücü Şurup vereyim mi fitil yerine diye sordum hayır fitil daha iyi gelir dedi o yüzden 8 saate bir vermeye çalıştım

Yaa öyle mi, ben ilkinde günde bardak içerdim bilseydim 3 içerdim bunda ağzıma süt koyamadım. Uc olursa onda 4 deniycem insallah

Bi de 6 aylıkken tuvalete alisitrma var kvlerin

Aynen aynenn benim kocam da annesi kafasinda. Buzluğa bazen süt atiyorum belli bu cocugun ne neden ac oldugu diyo sürekli bi aç muhabbeti sinir oluyorum

Bi de 6 aylıkken tuvalete alisitrma var kvlerin
Aman alsın alıştırsın her tarafı kaka olsun da belki bilmişlik taslamaktan vazgeçer.
Oğlum ilk doğduğında kakasını çok tazikli yapıyordu.gazından dolayı sanırım.kaç kez kollarım,ellerim kaka olmuştu.neyse kv bana dedi ki sen daha acemi annesin ustalaştığında eline koluna kakasını yapmas,ne zaman yapacsğını anlayıp tedbirli davranırsın dedi.aradan 2 gün geçmedi oğlumun altını değiştirirken aslan parçası oğlum kv eline en taziklisinden kaka fırlattı al sana tecrübe dedim ama içimden

Ahahah bu çok iyimiş ya en güzel cevabı vermiş oğlusun zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…