- 2 Temmuz 2019
- 1.032
- 1.007
- 83
- 38
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #29.781
Ben de başlarda çok su içiyordum kışın eskısı gbı içemiyorum. Tabi dört su bardağını aynı anda içmiyordum ıkı sabahtan ıkı aksam içiyordum. Büyük su bardağım var ıkı tanesi bir litre yapıyor hep onu kullandım. Yoğurt değil ama özellikle süt. Bence işe yarıyor, paylaşmak istedimBen aşırı su seven biriyim değil 4 en az 2 litre içerim ki hamilelikte suyu aşırı içerdim sonuçta değişen bişey yokayy sütü su diye okumuşum pardon
Hangisi kısmını tam anlamamışız . bugün bi doktor videosu izledik orda ikisini de yapıyorum ben demiş.doktora sorduk msj ile .cevap gelmedi henüz.Hangisini olacaksınız, kaç aylık oluyor
Denerim aklımda bulunsun teşekkür ederim canım bilgi içinBen de başlarda çok su içiyordum kışın eskısı gbı içemiyorum. Tabi dört su bardağını aynı anda içmiyordum ıkı sabahtan ıkı aksam içiyordum. Büyük su bardağım var ıkı tanesi bir litre yapıyor hep onu kullandım. Yoğurt değil ama özellikle süt. Bence işe yarıyor, paylaşmak istedim
Ne zaman huysyzlanirsa çünkü sadece memede sakinlesiyo uyku zaten yok denecek kadar azKızlar bebeklerinizi kaç saatte bir emziriyorsanız vee ne kaç dakka
Ee benimki huysuzlansa veriyorum kafasını çeviriyor itiyor beni yetmez gibi daha çok huysuzlaniyor atak haftası dedim meme reddi yaşayınca kaç gündür azalmıştı meme reddi bugün yine tavan uyku bizdede yok zaten de üstüne süt emmemeNe zaman huysyzlanirsa çünkü sadece memede sakinlesiyo uyku zaten yok denecek kadar az
Benimki de öyle yyapıyor özellikle uykusu gelmişse almıyor memeyi emme pozisyonunda birkaç sn emzikke sakinleştirip memeye geçiriyorum.uyumuyo uyanık mutsuz yatmak istemiyorsastik kaldıkEe benimki huysuzlansa veriyorum kafasını çeviriyor itiyor beni yetmez gibi daha çok huysuzlaniyor atak haftası dedim meme reddi yaşayınca kaç gündür azalmıştı meme reddi bugün yine tavan uyku bizdede yok zaten de üstüne süt emmeme
Geçenlerde aynısını bizde yaşadık öncesinde çok güzel bi düzenimiz vardı şimdi bozuldu tamamen sizinde dediğiniz gibi kısa süreli uykular uyuyor 2 saatte 1 saatte uyanıyor ağlamıyorda ıh ıh ıh diye seslenip duruyoAğlamak istiyorum yaa çok uykum var2 saatte bir bir saatte bir uyanmak nedir uyanıp oyun istemekte ekleyelim hani bunlar uzun uyumaya baslicakti
Canım bana doktorum söylemişti bazı bebeklerde zorlanma olup zarar verebiliyor o fitili koyarken o nedenle biraz ıslatıyorum çok rahat geçiyor ve zarar vermiyor en azındanNeden islatiyosun canım kenarlari keskın olsun diye mi
Hadi yaa bende üzülüp duruyorum demekki normal ozamanBenimki de öyle yyapıyor özellikle uykusu gelmişse almıyor memeyi emme pozisyonunda birkaç sn emzikke sakinleştirip memeye geçiriyorum.uyumuyo uyanık mutsuz yatmak istemiyorsastik kaldık
Hahha evet gündüz zaten bir saat uyur en uzun gece desen uyuyor mu uyumuyor mu bı bakıyorum sabah zaten ölü gibiyim uyuremzirir uyur bebek bakarımGeçenlerde aynısını bizde yaşadık öncesinde çok güzel bi düzenimiz vardı şimdi bozuldu tamamen sizinde dediğiniz gibi kısa süreli uykular uyuyor 2 saatte 1 saatte uyanıyor ağlamıyorda ıh ıh ıh diye seslenip duruyo
Bencede öyle benim bebeğimde sabaha karşı nasıl ıkınıp kıvranıyor canım çıkıyor onu bu halde görünce gaz şurubu bile çocuğu etkilemiyor sankiGazsız bebek he mucize gibi bişey
Neyseki dün akşam atlattık canım doktorum sadece fitil ver dedi ateş düşürücü Şurup vereyim mi fitil yerine diye sordum hayır fitil daha iyi gelir dedi o yüzden 8 saate bir vermeye çalıştımMenenjit yapmış demek ki. Çok üzüldüm inşallah hemen geçer.Dolven ve calpolü denedin mi ateş için
Yaa öyle mi, ben ilkinde günde bardak içerdim bilseydim 3 içerdimVallahı bıllahı gazını cıkarttıgımı hatırlamam. Başta uğraşırdm sonra baktm bir sey olmuyor salmıstım gitmişti. Ama çatır çatır çıkarırdı alttan üstten. Oğlum da öyle şimdi bı kırk kırk beş gün ıkındı kakiş yaparken. Geçti şükür. Ama ben bir araştırma okumuştum yurt dışında yapılan belki ikinci çocuklarda denersnzhamilelikte en az dört su bardağı süt içen annelerin (işte bir litre ortalama günlük) bebeklerinde gaz olm olasılığı daha azmış. Bebeğin bağırsaklarının laktoza alışması açısından. Ben denedim ve gercekten faydasını gördüm. Hem bebişler kilo aldı ben almadım hem gazlı olmadılar. Oğlumun da gazını cıkarma sebebim reflüden kusuyor çünkü. Yoksa alttan cıkarıyor pıttırık
Bi de 6 aylıkken tuvalete alisitrma var kvlerinAynen valla.Allah bizi kahretmeye emi
Kayınvalideme de diyorum gaz konusunda yanılıyor olmayasın?unutmuş olamaz mısın?gazsız bebek olmaz diyorım.
Dün gibi hatırlıyorum çocuklarım da asla gaz yoktu diyo.emzirip koyuyordum diyo.yav heeee heee dedim.En küçük çocuğu 32 yaşında neyi nasıl hatırlayacak?
Aynen aynenn benim kocam da annesi kafasinda. Buzluğa bazen süt atiyorum belli bu cocugun ne neden ac oldugu diyoYa kapıyı açma vallahı, örümcek ağı fılan at kapıya, evde yokuz tabelası as. Ülkeyi terk ettik de, taşındık de yokuz gttik yazne bileyim iki tane bırden çok bilmiş kadın. Biri çekilmezken.. Koronanın en güzel yanı oldu bana. Gaz olmasa da bir sey bulurlar onlar, aç derler, uykusuz derler, sütün yetmiyo derler. Buzluğa fazla gelen sütleri atarsın bizm zamanımızda iş güç vardı kendmze bakıyo muyduk derler. Gece uyanmaz, tembel bu cocuk derler. Derler de derler
Ben her fırsatta vermeye çalışıyorum canimKızlar bebeklerinizi kaç saatte bir emziriyorsanız vee ne kaç dakka
Aman alsın alıştırsın her tarafı kaka olsun da belki bilmişlik taslamaktan vazgeçer.Bi de 6 aylıkken tuvalete alisitrma var kvlerin
Kızlar bebeklerinizi kaç saatte bir emziriyorsanız vee ne kaç dakka
[/QUOTE
Uyanıksa max 1.5/2 saatte bir.uyuyorsa (Gece)max 4.saatte kendisi uyanıp ağlıyo.ben kendisi kendini memeden çekinceye kadar emziriyorum.gece uykusundan kalktığında 20dk çok hızlı şekilde emiyor.gündüz de yarım saat kadar sürüyor emmesi
Ahahah bu çok iyimiş ya en güzel cevabı vermiş oğlusun zatenAman alsın alıştırsın her tarafı kaka olsun da belki bilmişlik taslamaktan vazgeçer.
Oğlum ilk doğduğında kakasını çok tazikli yapıyordu.gazından dolayı sanırım.kaç kez kollarım,ellerim kaka olmuştu.neyse kv bana dedi ki sen daha acemi annesin ustalaştığında eline koluna kakasını yapmas,ne zaman yapacsğını anlayıp tedbirli davranırsın dedi.aradan 2 gün geçmedi oğlumun altını değiştirirken aslan parçası oğlum kv eline en taziklisinden kaka fırlattıal sana tecrübe dedim ama içimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?