- 2 Temmuz 2019
- 1.032
- 1.007
- 83
- 38
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #29.761
Bu mevsimde hormonlu çilek mi yediriyomuş ya hu ben de ona takıldım olsa olsa beş aylıktır. Çilek önemli tabiDün bir arkadaşa gittim Allah bağışlasın bizden 1 ay büyük oğlu var. Bebeğe çilek yedirirmiş, su içirirmiş doktorların yapmayın dediği ne varsa yapıyomuş anladığım. Bide ben her şeyi yiyorum kuru fasulye filan dedi. Oğlunda gaz namına bişi yok.
Bende olabildiğince dikkat etmeye çalışıyorum. Doktorları dinliyorum, kitap okuyorum ama sakınan göze çöp batar misali benim bebe gazdan çatlıcak. Çocuk uykusuzluktan bayılıyo yinede kıvranıyo benim canım yanıyo artık. Tamam her çocuk farklıdır ama ne bileyim her şeyi doğru yapmaya çalışmamak gerekiyo sanırım bilmiyorum
Yemin ederim kızımda ben de öyleydim gazını cıkartmsam da sıkıntı yoktu. Emzrp koyardım ağladığını bilmem ıkı yaşına kadar.Tam bir cadı kayınvalide adayı yani
Benim kv de tutturmuş benim çocuklarımda kesinlikle gaz sorunu yoktu diyo.emzirirdim yataklarına geri koyardım diyo.böyle bir şey tıbba ters dedim.benimle inatlaştı.cahille tartışma olmaz diye hee tmm dedim.
Hatırlamıyorlar. Benim annem de kaynanam da unutmuş neler yaşadıklarını naptıklarını. Sanki ağaç gibi kendiliğinden büyümüşüz.Tam bir cadı kayınvalide adayı yani
Benim kv de tutturmuş benim çocuklarımda kesinlikle gaz sorunu yoktu diyo.emzirirdim yataklarına geri koyardım diyo.böyle bir şey tıbba ters dedim.benimle inatlaştı.cahille tartışma olmaz diye hee tmm dedim.
İnşAllah canım inşAllahh.alarm kuruyorum gaz şurubunu vermek için düşün artık.çünkü saati bir iki kez geçince hemen gaz doluyor ve yaklaşık 4 günde düzene giriyor çocuk.o 4 günde de ben ölüp bitiyorum zatenYemin ederim kızımda ben de öyleydim gazını cıkartmsam da sıkıntı yoktu. Emzrp koyardım ağladığını bilmem ıkı yaşına kadar.Oğlumu da bi unutayım gecenin üçünde bile çıkartıyorum yoksa anında kusuyor gazı yüzünden. Kırkı çıkana kadar ıkındı zaten. Gazın ne olduğunu oğlumda öğrendım. Şükür kısa sürdü ama Allah yardımcısı olsun annelerin. Ben çok sabırlı değilim pek sevmem bu huyumu Gercekten zor gazlı bebiş. Az kalmıştır inşallah sizn de geçer en kısa sürede
Allah kolaylık versin canım benimİnşAllah canım inşAllahh.alarm kuruyorum gaz şurubunu vermek için düşün artık.çünkü saati bir iki kez geçince hemen gaz doluyor ve yaklaşık 4 günde düzene giriyor çocuk.o 4 günde de ben ölüp bitiyorum zaten
Ya gerçekten bende de öyle. Buyuk kızım hasta olmasin diye o kadar ugrasiyorum akliniza gekmiycek incelikte. Hep hasta hep hasta evin icinde üşütüp zature oluyo. Bazi arkadaslarimin bakiyorum cocugu ter içinde birakiyolar biseyilmaz diyolar camlar acik cereyan masallah bisey de olmuyo. Cok sukur onlar için cok seviniyorum canlarim, peki benimki neden böyleDün bir arkadaşa gittim Allah bağışlasın bizden 1 ay büyük oğlu var. Bebeğe çilek yedirirmiş, su içirirmiş doktorların yapmayın dediği ne varsa yapıyomuş anladığım. Bide ben her şeyi yiyorum kuru fasulye filan dedi. Oğlunda gaz namına bişi yok.
Bende olabildiğince dikkat etmeye çalışıyorum. Doktorları dinliyorum, kitap okuyorum ama sakınan göze çöp batar misali benim bebe gazdan çatlıcak. Çocuk uykusuzluktan bayılıyo yinede kıvranıyo benim canım yanıyo artık. Tamam her çocuk farklıdır ama ne bileyim her şeyi doğru yapmaya çalışmamak gerekiyo sanırım bilmiyorum
Ya gazsiz bebek doğru yani öyle mi, bizim sulalede herkesin bebegi gazlı. Bazen arkadaslarimla konuşurken seninki gazlıbi bebk mi diyolar ya gazsiz bebek mi var diyorum yaaaYemin ederim kızımda ben de öyleydim gazını cıkartmsam da sıkıntı yoktu. Emzrp koyardım ağladığını bilmem ıkı yaşına kadar.Oğlumu da bi unutayım gecenin üçünde bile çıkartıyorum yoksa anında kusuyor gazı yüzünden. Kırkı çıkana kadar ıkındı zaten. Gazın ne olduğunu oğlumda öğrendım. Şükür kısa sürdü ama Allah yardımcısı olsun annelerin. Ben çok sabırlı değilim pek sevmem bu huyumu Gercekten zor gazlı bebiş. Az kalmıştır inşallah sizn de geçer en kısa sürede
İşte bende sen gibi düşünüyorum sürekli araştırıyorum daha ne yapabilirim daha nasıl iyi bir anne olabilirm onun için ne gerek diye herşeye dikkat ediyorum ama bı bakıyorum bizimki el üstünde tutuyorum herseyimden kisiyorum çoğu zaman sonuç hüsranDün bir arkadaşa gittim Allah bağışlasın bizden 1 ay büyük oğlu var. Bebeğe çilek yedirirmiş, su içirirmiş doktorların yapmayın dediği ne varsa yapıyomuş anladığım. Bide ben her şeyi yiyorum kuru fasulye filan dedi. Oğlunda gaz namına bişi yok.
Aynı bizim gaz okadar sıkıntı değil ama uyku problemi var küçük pitircikta yaptırmakla uyanması bir oluyor uyurken bile sürekli kıpır kıpır valla zombiye döndüm bende ki uykusuz olmaya da alismadik desem yalan olmaz 15. Gününden bu yana sadece iki gün 6 saat uyudu kalkıp başında durdum acaba biseyi mi var diyeGercekten gazli bebek annelerine de Allah yardim etsin. Bizimkinin uyku düzeni gazdan da olmuyo artik buyuyo gunduz eskisinden daha kolay çıkarıyorum da gece cikaramiyorum.hep kivraniyobi de diger kızım da da uyku sorunu var ben çocuk sahibi oldum olali kendime zombi diyorum
Çocuğa onları vermek yararına değil ki sen de versen görünürde birşey olmaz ama o çocuğun bağırsak florası bozuluyor haberi yok.yiyecek kısmına gelirsek ben de herşeyi yiyip içiyorum çünkü bebek büyütmk zaten zor onlar dünyaya biz onlara alışmaya çalışıyoruz başka sorumlulukkarimuz da var üstüne bı de yemek stresi eklemek istemedim bu sefer de onu yeme bunu yeme süt olmuycak çünkü istediğiniz gibi dinlenemiyrz.kisacasi çok kasmiycaz çok da salmiycaz orta yol iyidirDün bir arkadaşa gittim Allah bağışlasın bizden 1 ay büyük oğlu var. Bebeğe çilek yedirirmiş, su içirirmiş doktorların yapmayın dediği ne varsa yapıyomuş anladığım. Bide ben her şeyi yiyorum kuru fasulye filan dedi. Oğlunda gaz namına bişi yok.
Eskiler toprağa belermis o toprak gazı alirmis öyledir belkiTam bir cadı kayınvalide adayı yani
Büyük kızım 7yasinda sabah ezaninda ışık açar oturur bende 7yildir uykusuzumGercekten gazli bebek annelerine de Allah yardim etsin. Bizimkinin uyku düzeni gazdan da olmuyo artik buyuyo gunduz eskisinden daha kolay çıkarıyorum da gece cikaramiyorum.hep kivraniyobi de diger kızım da da uyku sorunu var ben çocuk sahibi oldum olali kendime zombi diyorum
Benim kvde öyle bi de yanında ekstra teyze var bi ara gelip iki saat nutuk atıyolar onların çocuklarında hiç gaz yokmuş emzirir bırakırmış kendi kendine gek dermiş. Aman Allahım ne mükemmel çocuklar doğurmuş mükemmel anneleri bi biz beceremedik anasını satiimTam bir cadı kayınvalide adayı yani
Vallahı bıllahı gazını cıkarttıgımı hatırlamam. Başta uğraşırdm sonra baktm bir sey olmuyor salmıstım gitmişti. Ama çatır çatır çıkarırdı alttan üstten. Oğlum da öyle şimdi bı kırk kırk beş gün ıkındı kakiş yaparken. Geçti şükür. Ama ben bir araştırma okumuştum yurt dışında yapılan belki ikinci çocuklarda denersnzYa gazsiz bebek doğru yani öyle mi, bizim sulalede herkesin bebegi gazlı. Bazen arkadaslarimla konuşurken seninki gazlıbi bebk mi diyolar ya gazsiz bebek mi var diyorum yaaabenim doGdugu gün hemsire geldi gazini cikardi bana kizdi ondan ağlıyormuş diye sok oldum daha 24 saat geçmedi ne gazi diye
Canım benim 3tane çocuk var gaz olmadı hiçbirinde sadece bu bebeğim günde iki sefer felan emdiğini kusuyor diğerlerinde o bile yoktu diğerleri emip uyurlardı eskilerin dediği gibi ama bu bebeğim memede asla uyumaz uykuya dalması çoook zor diğerlerinde gördemdiği bunda görüyorumYa gazsiz bebek doğru yani öyle mi, bizim sulalede herkesin bebegi gazlı. Bazen arkadaslarimla konuşurken seninki gazlıbi bebk mi diyolar ya gazsiz bebek mi var diyorum yaaabenim doGdugu gün hemsire geldi gazini cikardi bana kizdi ondan ağlıyormuş diye sok oldum daha 24 saat geçmedi ne gazi diye
Aynen valla.Allah bizi kahretmeye emiBenim kvde öyle bi de yanında ekstra teyze var bi ara gelip iki saat nutuk atıyolar onların çocuklarında hiç gaz yokmuş emzirir bırakırmış kendi kendine gek dermiş. Aman Allahım ne mükemmel çocuklar doğurmuş mükemmel anneleri bi biz beceremedik anasını satiim
Ya kapıyı açma vallahı, örümcek ağı fılan at kapıya, evde yokuz tabelası as. Ülkeyi terk ettik de, taşındık de yokuz gttik yazBenim kvde öyle bi de yanında ekstra teyze var bi ara gelip iki saat nutuk atıyolar onların çocuklarında hiç gaz yokmuş emzirir bırakırmış kendi kendine gek dermiş. Aman Allahım ne mükemmel çocuklar doğurmuş mükemmel anneleri bi biz beceremedik anasını satiim
Ben aşırı su seven biriyim değil 4 en az 2 litre içerim ki hamilelikte suyu aşırı içerdim sonuçta değişen bişey yokVallahı bıllahı gazını cıkarttıgımı hatırlamam. Başta uğraşırdm sonra baktm bir sey olmuyor salmıstım gitmişti. Ama çatır çatır çıkarırdı alttan üstten. Oğlum da öyle şimdi bı kırk kırk beş gün ıkındı kakiş yaparken. Geçti şükür. Ama ben bir araştırma okumuştum yurt dışında yapılan belki ikinci çocuklarda denersnzhamilelikte en az dört su bardağı süt içen annelerin (işte bir litre ortalama günlük) bebeklerinde gaz olm olasılığı daha azmış. Bebeğin bağırsaklarının laktoza alışması açısından. Ben denedim ve gercekten faydasını gördüm. Hem bebişler kilo aldı ben almadım hem gazlı olmadılar. Oğlumun da gazını cıkarma sebebim reflüden kusuyor çünkü. Yoksa alttan cıkarıyor pıttırık
Hangisini olacaksınız, kaç aylık oluyorBiz pazartesi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?