2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bu mevsimde hormonlu çilek mi yediriyomuş ya hu ben de ona takıldım olsa olsa beş aylıktır. Çilek önemli tabi fasulye mercimek kırkı çıktıktan sonra ben de yedım. Sonra bitti gaz olayı tamamen. Alıştı, belkı de yemek lazım. O gaz yesen de yemesen de olacak bazen sebepsiz oluyor. Alerjik olunca bebeler zaten ne yesen ne yemesen zor. Her bebek farklı sen üzme kendini çok az kaldı ama dördüncü aydan sonra rahatlıyor galıba bebek alt komşumdan bılıyorum üç çocugu da gazman gbıydı ağla ağla dördüncü aylarnda şak dıye bitti

Yemin ederim kızımda ben de öyleydim gazını cıkartmsam da sıkıntı yoktu. Emzrp koyardım ağladığını bilmem ıkı yaşına kadar. Oğlumu da bi unutayım gecenin üçünde bile çıkartıyorum yoksa anında kusuyor gazı yüzünden. Kırkı çıkana kadar ıkındı zaten. Gazın ne olduğunu oğlumda öğrendım. Şükür kısa sürdü ama Allah yardımcısı olsun annelerin. Ben çok sabırlı değilim pek sevmem bu huyumu Gercekten zor gazlı bebiş. Az kalmıştır inşallah sizn de geçer en kısa sürede

Son düzenleme:
Hatırlamıyorlar. Benim annem de kaynanam da unutmuş neler yaşadıklarını naptıklarını. Sanki ağaç gibi kendiliğinden büyümüşüz.

İnşAllah canım inşAllahh.alarm kuruyorum gaz şurubunu vermek için düşün artık.çünkü saati bir iki kez geçince hemen gaz doluyor ve yaklaşık 4 günde düzene giriyor çocuk.o 4 günde de ben ölüp bitiyorum zaten

Ya gerçekten bende de öyle. Buyuk kızım hasta olmasin diye o kadar ugrasiyorum akliniza gekmiycek incelikte. Hep hasta hep hasta evin icinde üşütüp zature oluyo. Bazi arkadaslarimin bakiyorum cocugu ter içinde birakiyolar biseyilmaz diyolar camlar acik cereyan masallah bisey de olmuyo. Cok sukur onlar için cok seviniyorum canlarim, peki benimki neden böyle

Ya gazsiz bebek doğru yani öyle mi, bizim sulalede herkesin bebegi gazlı. Bazen arkadaslarimla konuşurken seninki gazlıbi bebk mi diyolar ya gazsiz bebek mi var diyorum yaaa benim doGdugu gün hemsire geldi gazini cikardi bana kizdi ondan ağlıyormuş diye sok oldum daha 24 saat geçmedi ne gazi diye

Gercekten gazli bebek annelerine de Allah yardim etsin. Bizimkinin uyku düzeni gazdan da olmuyo artik buyuyo gunduz eskisinden daha kolay çıkarıyorum da gece cikaramiyorum.hep kivraniyo bi de diger kızım da da uyku sorunu var ben çocuk sahibi oldum olali kendime zombi diyorum

İşte bende sen gibi düşünüyorum sürekli araştırıyorum daha ne yapabilirim daha nasıl iyi bir anne olabilirm onun için ne gerek diye herşeye dikkat ediyorum ama bı bakıyorum bizimki el üstünde tutuyorum herseyimden kisiyorum çoğu zaman sonuç hüsran

Aynı bizim gaz okadar sıkıntı değil ama uyku problemi var küçük pitircikta yaptırmakla uyanması bir oluyor uyurken bile sürekli kıpır kıpır valla zombiye döndüm bende ki uykusuz olmaya da alismadik desem yalan olmaz 15. Gününden bu yana sadece iki gün 6 saat uyudu kalkıp başında durdum acaba biseyi mi var diye

Çocuğa onları vermek yararına değil ki sen de versen görünürde birşey olmaz ama o çocuğun bağırsak florası bozuluyor haberi yok.yiyecek kısmına gelirsek ben de herşeyi yiyip içiyorum çünkü bebek büyütmk zaten zor onlar dünyaya biz onlara alışmaya çalışıyoruz başka sorumlulukkarimuz da var üstüne bı de yemek stresi eklemek istemedim bu sefer de onu yeme bunu yeme süt olmuycak çünkü istediğiniz gibi dinlenemiyrz.kisacasi çok kasmiycaz çok da salmiycaz orta yol iyidir

Eskiler toprağa belermis o toprak gazı alirmis öyledir belki

Büyük kızım 7yasinda sabah ezaninda ışık açar oturur bende 7yildir uykusuzum

Benim kvde öyle bi de yanında ekstra teyze var bi ara gelip iki saat nutuk atıyolar onların çocuklarında hiç gaz yokmuş emzirir bırakırmış kendi kendine gek dermiş. Aman Allahım ne mükemmel çocuklar doğurmuş mükemmel anneleri bi biz beceremedik anasını satiim

Vallahı bıllahı gazını cıkarttıgımı hatırlamam. Başta uğraşırdm sonra baktm bir sey olmuyor salmıstım gitmişti. Ama çatır çatır çıkarırdı alttan üstten. Oğlum da öyle şimdi bı kırk kırk beş gün ıkındı kakiş yaparken. Geçti şükür. Ama ben bir araştırma okumuştum yurt dışında yapılan belki ikinci çocuklarda denersnz hamilelikte en az dört su bardağı süt içen annelerin (işte bir litre ortalama günlük) bebeklerinde gaz olm olasılığı daha azmış. Bebeğin bağırsaklarının laktoza alışması açısından. Ben denedim ve gercekten faydasını gördüm. Hem bebişler kilo aldı ben almadım hem gazlı olmadılar. Oğlumun da gazını cıkarma sebebim reflüden kusuyor çünkü. Yoksa alttan cıkarıyor pıttırık

Canım benim 3tane çocuk var gaz olmadı hiçbirinde sadece bu bebeğim günde iki sefer felan emdiğini kusuyor diğerlerinde o bile yoktu diğerleri emip uyurlardı eskilerin dediği gibi ama bu bebeğim memede asla uyumaz uykuya dalması çoook zor diğerlerinde gördemdiği bunda görüyorum

Aynen valla.Allah bizi kahretmeye emi
Kayınvalideme de diyorum gaz konusunda yanılıyor olmayasın?unutmuş olamaz mısın?gazsız bebek olmaz diyorım.
Dün gibi hatırlıyorum çocuklarım da asla gaz yoktu diyo.emzirip koyuyordum diyo.yav heeee heee dedim.En küçük çocuğu 32 yaşında neyi nasıl hatırlayacak?

Ya kapıyı açma vallahı, örümcek ağı fılan at kapıya, evde yokuz tabelası as. Ülkeyi terk ettik de, taşındık de yokuz gttik yaz ne bileyim iki tane bırden çok bilmiş kadın. Biri çekilmezken.. Koronanın en güzel yanı oldu bana. Gaz olmasa da bir sey bulurlar onlar, aç derler, uykusuz derler, sütün yetmiyo derler. Buzluğa fazla gelen sütleri atarsın bizm zamanımızda iş güç vardı kendmze bakıyo muyduk derler. Gece uyanmaz, tembel bu cocuk derler. Derler de derler

Ben aşırı su seven biriyim değil 4 en az 2 litre içerim ki hamilelikte suyu aşırı içerdim sonuçta değişen bişey yok ayy sütü su diye okumuşum pardon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…