2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Sezeryan genel mıydı hangi il acaba

Gece emzirirken nasıl durabiliyorsuniz ben yalpalaniyorum resmen uykudan bizimki çok kısa aralarla uyanıyor gerçi ondan kendime hiç gelemiyorum ama

Tibba ters ama bende ilk cocugumda oyle yapardim biliyormusun. Emzirir yatirirdim. Hic gaz sorunu olmazdi hic aglamadan cikarirdi kendi kendine.
Fakat oglum farkli. Mutlaka gazini almaliyim yoksa zorlanirken kusuyor. Gercekten her bebegin kendine has ozelligi var

Tibba ters ama bende ilk cocugumda oyle yapardim biliyormusun. Emzirir yatirirdim. Hic gaz sorunu olmazdi hic aglamadan cikarirdi kendi kendine.
Fakat oglum farkli. Mutlaka gazini almaliyim yoksa zorlanirken kusuyor. Gercekten her bebegin kendine has ozelligi var

Ayni seyleri yasamisiz. Mesaji yazdiktan sonra farkettim safirrhm

Kızlar ya bizimki bugün çok ağlıyor beni ne kadar emen çocuk iki damla alıyor bırakıyor ağlaya ağlaya, emzik alırdı önceden kesinlikle almıyor emziği fırlatıveriyor , sürekli el ağızda her zamankinden çok yapıyor bunuda, ishal oldu birde normalde bezden çıkmaz azcik yaptığı şey belinden çıkıyor çocuğun ihh ihh diyip duruyor dün gecede uykusunda ağlıyordu 2 gündür de kusuyor kesik kesik

Kızlar bebeklerinizi kaç saatte bir emziriyorsanız vee ne kaç dakka

2 saatte bir ve yaklaşık 20 dakika. Bu ay kontrollü emzirdiğim için sık oldu

Gazı vardır gaz olunca süt ememiyorlar

Ben de şimdi okudum oğlan daha nazlı çıktı bizde:)

Rota aşısı yaptrmış mıydın canım? Bir doktora göstersen mi?hem ishal hem kusma susuz kalmasın emmesi lazım. Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah

Rota aşısı yaptrmış mıydın canım? Bir doktora göstersen mi?hem ishal hem kusma susuz kalmasın emmesi lazım. Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah
Yaptırdım canım 4 gün önce , sürekli kusmuyor ama kusunca kesik gibi kusuyor , ishalde akşam fark ettik daha niye oldu anlamadım yarın eşim calısıyor, akşama kadar hala devam ederse götürürüz artık

Benim de saçlarım dökülmeye başladı maalesef haşimato hastasıyım,doktorum da şubata kadar tiroid ilacını bıraktırdı.martta kel kel gezerim artık zaten saçlarım zorla biraz kendine gelmişti
Merhaba benim saçlarım da çok kötü dökülüyor. Triod hastası değilim. Doğumdan sonra saçların yoğun döküleceğini önceden bana söylemişlerdi. Bilimsel açıklamasını bilmiyorum :) hayatımda bu kadar yoğun saç dökülmesi yaşamadım. Şöyle bir düşümdüm de hamileyken benim saçım hiç dökülmedi belkide onunla alakalıdır bilemiyorum

Aşıdan olabilir belki daha yeni yaptırmışsınız canım. Çabucak düzelir inşallah.

Demir rezervine baktırdın mı? Düşük demir seviyesi yüzünden dökülür

Hangisi kısmını tam anlamamışız . bugün bi doktor videosu izledik orda ikisini de yapıyorum ben demiş.doktora sorduk msj ile .cevap gelmedi henüz.
3.5 aylık
Anladım heralde nimenrixte geçen hafta yapacaktı kararsız kaldım bu hafta yaptırsam mı diye düşünüyorum her doktor farklı diyor kafam karıştı iyice

Yaa tabiki her çocuk farklıdır.ama beş çocuğu var birinde mutlaka gaz sorunu olmuştur ya da ikisinde.kesin bir dille dün gibi hatırlıyorım çocuklarımda gaz sorunu yoktu demesi fazlaca abartı geldi bana.anneme soruyorum bizdr gaz sorunu var mıydı diye o da tabiki de vardı sabaha kadar uyumazdınız ağlardınız diyo

Demir rezervine baktırdın mı? Düşük demir seviyesi yüzünden dökülür
Ben hamilelikten bu yana demir ilaçlarımı hiç bırakmadım.bir de pharmaton da içiyorum.ama saçlarım dökülüyo.aşırı bir dökülme değil ama hamileyken üçüncü aydan sonra tek bir tel bile dökülmemişti.yaklaşık iki hafta önce başladı saç dökülmelerim.

Canım rotayı yaptırdıktan 3 -4 gün sonra bizde de ishal oldu . Çok uzun sürmedi iki güne geçmişti. Huysuzluk kusma hepsi oldu . Yine de geçmezse götür bi doktora

O kadar normaldir canım belki yenileniyordur saçlar. Aşırı dökülme olmasın da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…