2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Rotanın yanetkisinde ishal vardı belki ondandır. Çok geçmiş olsun

Aşıdan olabilir belki daha yeni yaptırmışsınız canım. Çabucak düzelir inşallah.

Canım rotayı yaptırdıktan 3 -4 gün sonra bizde de ishal oldu . Çok uzun sürmedi iki güne geçmişti. Huysuzluk kusma hepsi oldu . Yine de geçmezse götür bi doktora
Teşekkürler kızlar sabaha biraz daha iyi gibi oldu akşam da düzelmişse tamamdır inşAllah

Birde kızlar uygun fiyatlı elektrikli göğüs pompası kullanan memnun olan var mı acaba
Canım çok ama çok dikkat et Tazyik sorunu yaşama sonra memede ben yaşadım iyicene araştır gereksiz sağım ve elektrikler çok yaparmış diye okudum mochi çok iyi gibi onlara mı bı baksan

Bencede katılıyorum bir gece oğlum uyuyorken elleriyle çabalayarak üstündeki battaniyeyi yüzüne kapatmış komple kapalıydı yüzü aynı dediğin gibi kıpırdama ve mırıldanma sesine uyandım ve farkettim gerçekten rabbim koruyor onları ve bizide görmemiz için yönlendiriyor

Canım çok ama çok dikkat et Tazyik sorunu yaşama sonra memede ben yaşadım iyicene araştır gereksiz sağım ve elektrikler çok yaparmış diye okudum mochi çok iyi gibi onlara mı bı baksan
İşe başlayacağım yüksek ihtimal o yüzden alacağım canım mochi ile iş yerinde sağmak uzun sürer diye istemiyorum mauel olandan dün denedim arkadaşımın ne kadar uğraştım ikisinden 10 cc anca çıktı ilk baş çıkarıyor ucundakibi sonra gelmiyor

Kzilar sütüm bitti bitecek cok üzülüyorum. Bestlak damla aldim. Sut yapan cay içiyorum dereotu fln kar etmiyor tavsiyeniz nedir bebegim daha 3.5 aylkk

Ya benim de sütüm var ama kız kilo almıyor sabah tarttık gene aynı. Emip ekip kusuyor reflüsü olduğunu düşünmeye başladım artık.

Senin bebeğin kilo alımları nasıl, sütün azaldığını nasıl anladın?

Birde kızlar uygun fiyatlı elektrikli göğüs pompası kullanan memnun olan var mı acaba

Ben ebebeğin kendi markasını kullanıyorum baby plus tekli elektrikli göğüs pompası. Çok memnunum fiyatı da makuldu 3 ay önce aldığımda, öneririm

Ben bı kaç kere salondaydim odada uyuyorken sesi gelmemesine rağmen oype bir bakayım diyip giderdim ya üstünü kapatmış yada kusmus bulurdum tam zamanında gitmiş olurdum şükür

Kzilar sütüm bitti bitecek cok üzülüyorum. Bestlak damla aldim. Sut yapan cay içiyorum dereotu fln kar etmiyor tavsiyeniz nedir bebegim daha 3.5 aylkk
Sık sık emziriyormusun 3 saatte bir olurda emmezse sağman gerek yoksa süt geri çekiliyor azalıyor bide eminmisin meme terbiye olmuş olmasın emdikçe geliyordur yani mülk tea çayını öneririm benim göğüsleri patlayacak konuma sokmuştu düzenli kullaninca

valla en önce stres yapmaman gerekiyor. günde 3 lt nin altına inmemen lâzım. dinlenmen de gerek. eğer bunlara ve yediklerine rağmen olmuyorsa nasibi o kadardır hiç üzülme. mamalar var onlar da bir seçenek.

Ben ebebeğin kendi markasını kullanıyorum baby plus tekli elektrikli göğüs pompası. Çok memnunum fiyatı da makuldu 3 ay önce aldığımda, öneririm
Aklıma geldi ama bazı yerde iyi çekmiyor yazmışlar arada kaldım o yüzden alırsam çiftli almak istiyorum işe başladığımda hızlı şekilde kullanabilmek için tek tek yerine aynı anda olsun diye zamandan kazanmak için

Lansinoh marka arkadasim ödünç vermişti onu kullandım güzel ürün önce göğüs ucu u uyarıyor sonra sagiyorsun 4 hız kademesi var fiyatını bilmiyorum istersen bir ona bak

Ben de e bebekten almıştım çift pompalı . Çok acitiyodu ama çekerken gerçi ayarları var ama düşük ayarda pek cikarmiyodu.

Lansinoh marka arkadasim ödünç vermişti onu kullandım güzel ürün önce göğüs ucu u uyarıyor sonra sagiyorsun 4 hız kademesi var fiyatını bilmiyorum istersen bir ona bak
Lansinoh vardı bende de mastit olunca kullandım emdiği için sürekli bi daha kullanamadım ama çok memnun kaldım ben güzel sağıyor. Ebebekten 400tlye almıştım

Canım yarın kaçta olacaksınız aşıyı bende yaptırırım belki yarın
Ya bizim doktor bir süre hastanede olmayacağım demiş. Biz de nerede yaptırabilir iz dedik. O da aşiları alın aile hekiminize yaptırın dedi. Sabah eşim soracak olur derlerse yaptıracağız inşallah. Aşiların her ikisi arasında 15 gün olması gerekir miş. Oyuzden ilk beksero yaptırcaz inşallah

Nimenrixt e bu ay olacak o zaman dimi bizimki nimenrixle başlıyor çok karışık ya neden hepsi farklı başlatıyor anlamadım bu aşıları kaç doktora sorduysam hepsi farklı bişey dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…