- 17 Eylül 2020
- 744
- 474
- 33
- 40
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #29.841
Ya benim de sütüm var ama kız kilo almıyor sabah tarttık gene aynı. Emip ekip kusuyor reflüsü olduğunu düşünmeye başladım artık.
Senin bebeğin kilo alımları nasıl, sütün azaldığını nasıl anladın?
Gün içinde uyumaya çalışsan? Ne kadar su içiyorsun günde
Bebek uyumuyor pek ben de ise basladim zaten uyku yok gunde 2 3 saat anca. Suyu iyi içiyorum 2 lt yi geçiyor
Benimki de kilo almamıştı sadece ucunu emmiş süt gelmemis çok az gelmiş dedi sizinde öyle mi ki
Letgodan bak canım satan çok oluyor, ben lansinohtan çok memnunum.Birde kızlar uygun fiyatlı elektrikli göğüs pompası kullanan memnun olan var mı acaba
Tartı aynı tartı mi acaba kilo almaması normal değil sankiBen silikon uçla emziriyorum onun dışında emmede sorun yok aslında. İlk 2 ay hızla kilo aldı 3.ay sadece 400 gram aldı ve 16 gündür kilosu değişmedi hala aynı kiloda
Valla ben de anlamadım.şanstsn doktor da yok bu sefer. Biz de beksero ile başlıyoruz .nedenini ben de bilmiyorumNimenrixt e bu ay olacak o zaman dimi bizimki nimenrixle başlıyor çok karışık ya neden hepsi farklı başlatıyor anlamadım bu aşıları kaç doktora sorduysam hepsi farklı bişey dedi
Aynı sı bizde de oldu.geçenlerde de yazmiştim. Silikon uç kullanıyorum. İlk ay gayet güzel di. Yani 45 günde 1.5 kilo idi.sonraki 45 gün yarısı yani 700 anca almıştı. Doktor kontrolünde mamaya başladık . Evde tartımız var. 15 günde 500 Gr yakın aldık şükür. Demek ki sütüm yetmiyor Muş. Yoksa emmesi falan iyiydiBen silikon uçla emziriyorum onun dışında emmede sorun yok aslında. İlk 2 ay hızla kilo aldı 3.ay sadece 400 gram aldı ve 16 gündür kilosu değişmedi hala aynı kiloda
Memeler bos cekiyo çekiyor gelen de yok pekYa benim de sütüm var ama kız kilo almıyor sabah tarttık gene aynı. Emip ekip kusuyor reflüsü olduğunu düşünmeye başladım artık.
Senin bebeğin kilo alımları nasıl, sütün azaldığını nasıl anladın?
Lansinoh ve mamajoo öneriyorlar ama ikisi arasında kaldım canımLansinoh marka arkadasim ödünç vermişti onu kullandım güzel ürün önce göğüs ucu u uyarıyor sonra sagiyorsun 4 hız kademesi var fiyatını bilmiyorum istersen bir ona bak
Acıtsada kullanmak zorundayım canım benim için çekim gücü onemliBen de e bebekten almıştım çift pompalı . Çok acitiyodu ama çekerken gerçi ayarları var ama düşük ayarda pek cikarmiyodu.
Ne kadar sürede sağıyor canımLansinoh vardı bende de mastit olunca kullandım emdiği için sürekli bi daha kullanamadım ama çok memnun kaldım ben güzel sağıyor. Ebebekten 400tlye almıştım
Bozuk filan çıkar diye alasım gelmiyor canım sonuçta elektronik aletLetgodan bak canım satan çok oluyor, ben lansinohtan çok memnunum.
Hangi markaSık sık emziriyormusun 3 saatte bir olurda emmezse sağman gerek yoksa süt geri çekiliyor azalıyor bide eminmisin meme terbiye olmuş olmasın emdikçe geliyordur yanimülk tea çayını öneririm benim göğüsleri patlayacak konuma sokmuştu düzenli kullaninca
Bunun yerine emzirme yastığını da kullanabiliriz sanırım aynı işlevi görürKendine yasla ellerinle tut. En rahat kucakta oturuyor.
Bebeyatmaz diye şöyle birşey varmış.
Ev Güvenlik Ürünleri Modelleri ve Fiyatları - n11.com
Ev Güvenlik Ürünleri ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Kampanyalı Ev Güvenlik Ürünleri modelleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Bu canimHangi marka
ben zaten akdeniz anamisi taşııcısıyım. Hiç bir zaman demir depom dolmadıDemir rezervine baktırdın mı? Düşük demir seviyesi yüzünden dökülür
Tazyik sorunu olduğunu bilmiyodum ya bende ondan mi oluyo acaba aaaaCanım çok ama çok dikkat et Tazyik sorunu yaşama sonra memede ben yaşadım iyicene araştır gereksiz sağım ve elektrikler çok yaparmış diye okudum mochi çok iyi gibi onlara mı bı baksan
Gercekten Allah koruyo bende oyle bisey yaşadım gece ve anlıkti o an uyanmasaydim Allah korusunBencede katılıyorum bir gece oğlum uyuyorken elleriyle çabalayarak üstündeki battaniyeyi yüzüne kapatmış komple kapalıydı yüzü aynı dediğin gibi kıpırdama ve mırıldanma sesine uyandım ve farkettim gerçekten rabbim koruyor onları ve bizide görmemiz için yönlendiriyor
Rezene çayi canim. Galactago kullaniyodum ben o da cok ise yaradi ilk bebegimde kac kere kesilecektiKzilar sütüm bitti bitecek cok üzülüyorum. Bestlak damla aldim. Sut yapan cay içiyorum dereotu fln kar etmiyor tavsiyeniz nedir bebegim daha 3.5 aylkk
Ben baska kullanmadim ama philips avent kullanıyorum güzelLansinoh ve mamajoo öneriyorlar ama ikisi arasında kaldım canım
Acıtsada kullanmak zorundayım canım benim için çekim gücü onemli
Ne kadar sürede sağıyor canım
Bozuk filan çıkar diye alasım gelmiyor canım sonuçta elektronik alet
Aynı durumdayım bugün gündüz sadece memede uyudu koyunca uyandı.Şu an uyutmaya uğraşıyorum gece de uyumuyor.Atak haftası mı,diş mi çıkarıyor eli sürekli ağızda sinirleniyor bir de sanırım dişi kaşınıyor.Reflümüzde var.Bebeğim çok çok az uyumaya başladı :/ atak haftasında mıdır nedir? Anlamadım.saatlerce emziriyorum yatağına koyuyırum maksimum yarım saat sonra yine uyanıyor.gece 00:30a kadar ayakta beyefendi.gece de kalkıyo sürekli.gündüz de pek uyumuyooynatmaya az kaldı valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?