2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Benimki de kilo almamıştı sadece ucunu emmiş süt gelmemis çok az gelmiş dedi sizinde öyle mi ki

Benimki de kilo almamıştı sadece ucunu emmiş süt gelmemis çok az gelmiş dedi sizinde öyle mi ki

Ben silikon uçla emziriyorum onun dışında emmede sorun yok aslında. İlk 2 ay hızla kilo aldı 3.ay sadece 400 gram aldı ve 16 gündür kilosu değişmedi hala aynı kiloda

Nimenrixt e bu ay olacak o zaman dimi bizimki nimenrixle başlıyor çok karışık ya neden hepsi farklı başlatıyor anlamadım bu aşıları kaç doktora sorduysam hepsi farklı bişey dedi
Valla ben de anlamadım.şanstsn doktor da yok bu sefer. Biz de beksero ile başlıyoruz .nedenini ben de bilmiyorum

Ben silikon uçla emziriyorum onun dışında emmede sorun yok aslında. İlk 2 ay hızla kilo aldı 3.ay sadece 400 gram aldı ve 16 gündür kilosu değişmedi hala aynı kiloda
Aynı sı bizde de oldu.geçenlerde de yazmiştim. Silikon uç kullanıyorum. İlk ay gayet güzel di. Yani 45 günde 1.5 kilo idi.sonraki 45 gün yarısı yani 700 anca almıştı. Doktor kontrolünde mamaya başladık . Evde tartımız var. 15 günde 500 Gr yakın aldık şükür. Demek ki sütüm yetmiyor Muş. Yoksa emmesi falan iyiydi

Lansinoh marka arkadasim ödünç vermişti onu kullandım güzel ürün önce göğüs ucu u uyarıyor sonra sagiyorsun 4 hız kademesi var fiyatını bilmiyorum istersen bir ona bak
Lansinoh ve mamajoo öneriyorlar ama ikisi arasında kaldım canım
Ben de e bebekten almıştım çift pompalı . Çok acitiyodu ama çekerken gerçi ayarları var ama düşük ayarda pek cikarmiyodu.
Acıtsada kullanmak zorundayım canım benim için çekim gücü onemli
Lansinoh vardı bende de mastit olunca kullandım emdiği için sürekli bi daha kullanamadım ama çok memnun kaldım ben güzel sağıyor. Ebebekten 400tlye almıştım
Ne kadar sürede sağıyor canım
Letgodan bak canım satan çok oluyor, ben lansinohtan çok memnunum.
Bozuk filan çıkar diye alasım gelmiyor canım sonuçta elektronik alet

Gercekten Allah koruyo bende oyle bisey yaşadım gece ve anlıkti o an uyanmasaydim Allah korusun

Bebeğim çok çok az uyumaya başladı :/ atak haftasında mıdır nedir? Anlamadım.saatlerce emziriyorum yatağına koyuyırum maksimum yarım saat sonra yine uyanıyor.gece 00:30a kadar ayakta beyefendi.gece de kalkıyo sürekli.gündüz de pek uyumuyo oynatmaya az kaldı valla

Ben baska kullanmadim ama philips avent kullanıyorum güzel

Aynı durumdayım bugün gündüz sadece memede uyudu koyunca uyandı.Şu an uyutmaya uğraşıyorum gece de uyumuyor.Atak haftası mı,diş mi çıkarıyor eli sürekli ağızda sinirleniyor bir de sanırım dişi kaşınıyor.Reflümüzde var.

Kızlar rotavirüsün fiyatını biliyorum da menenjit aşısı ne kadar?İkisi aynı anda mı vuruluyor bizimde Çarşamba günü aşımız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…