2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Tazyik sorunu olduğunu bilmiyodum ya bende ondan mi oluyo acaba aaaa
Ben baya baya meme reddi yaşadım atak haftasında sonra kurcalayinca tazyik sorunu gördüm gereksiz sağım tazyik yapar ve bazı sağım makineleri de yapıyormuş emzirme danışmanındam aldığım bilgi bu sekildeydi

Atak olabilir benimki zaten uykuyu sevmeyen bebekti ama 10 güne yakın artık illallah ettirdi ne gece ne gündüz ve uyutmakta ayrı cileydi bide meme reddide ekledi buna delirmek elden değildi hem artık oda hep yorgundu ondan mizmizdi hemde ben iki gündür iyiz şimdilik düzelir arada yapicaklar ki iyi zamanlarının değerini bilelim

Evet bizimki de sürekli salyalı ve eli ağzında.üst yanlarda şişlik kızarıklık farkettim ama internette de önce ön alt ve üst dişlerin çıkacağı yazıyor.gazının olduğunu düşünmüyorum çünkü her 6 saatte bir gaz şurubunu veriyorum aksatmadan.çocuğun içi uyuyo ama kendisi uyumuyo bir türlü

kızlar menenjit aşılarını erken yaptırmıyo musunuz ya? kendi doktorumuz ve izlediğim videolarda hep 9. ay deniyordu
O aşıdan aşıya değişiyormuş. Bazıları birden fazla doz olduğu için erken başlaması gerekmiş.birde 0-6 ay arası risk yüksekmiş . Allah korusun. Oyuzden ne kadar erken okadar iyi tedbir oluyormuş.ben de öyle dinledim geçen doktorun birinden.

Instagram da doktoramcam diye bir doktor var . özel aşılar ile ilgili canli yayın yspmiş .onuda igtv ye yüklemiş.isterseniz bi bakın.çok güzel açıklayıcı bilgiler vermiş.

Aynen bende izlediğim vidyodan 6 ay diye biliyorum daha rotayı yeni yaptırdık biz. Meningok bütçemizi aşcak gibi
ben de doktorumuzun tavsiye ettiği ayda yaptırmayı düşünüyorum.

bu kadar ciddi sonuçları olan hastalıkları bakanlık nasıl karşılamaz aklım almıyor.

bu kadar ciddi sonuçları olan hastalıkları bakanlık nasıl karşılamaz aklım almıyor.
Kesinlikle biz de eşimle konuştuk bunu dün. Herkesin bütçesi yetmez .çok da ciddi bir durum.inşallah alınır aşılar listesine. İngiltere de devlet aşisi imiş.inşallah bizde de olur

Kızlar bugün bebeğim o kadar ağladı ki size anlatamam... tam hastaneye gitmek için çıkacaktık ki yorgunluktan uyuyakaldı. Uyanmasını bekledik aynı durum devam edecek mi diye.. uyandığında daha sakindi ve çok özür dilerim ama kakasını yaptıktan sonra tekrar gülücükler atmaya başladı. Gaz mı yoksa kabızlık mı bilmiyorum ama aklım çıkacak gibi oldu. Kahvaltıda, önceki günlere nazaran fazlaca bal yemiştim. Bu gaza sebep olabilir mi?

İşte sözde sosyal devlet. Parası olana bişi olmasın fakir fukara hastalansın. Sırf paralı olduğu için gereksiz bulanlar bile var

Kaka zorlamış galiba. Yapınca rahatlamış. Bir yazı okumuştum. Bebekler dışkılarken mideyi kasıp anüsü serbest bırakamaz. İkisini de kasar öğrenene kadar zorlanır diyordu.

Kaka zorlamış galiba. Yapınca rahatlamış. Bir yazı okumuştum. Bebekler dışkılarken mideyi kasıp anüsü serbest bırakamaz. İkisini de kasar öğrenene kadar zorlanır diyordu.
Gerçekten hiç böyle ağlamamıştı.. birden bire başladı, ne yaptıysak susturamadık, artık hastaneye gitmek için çıkıyorduk..kakasının kıvamı da normaldi, kabız olması için daha yoğun bir kıvamda olması gerek mi

Sadece anne sütü alıyorsakabız olmaz. Öğreniyor kaka yapmayı.

Bende geceleri emzirip yatırıyorum normalde gündüzleri gazını (ağızdan olan) çıkarmasına rağmen kusabiliyorken geceleri gayet güzel uyuyor belli saat aralığı var sabaha karşı kendi kendine ıhlaya tıslaya alttan çıkarıyor gazını. Bu gece gündüz farkı neden oluyor anlayabilmiş değilim. Gerçi geceleri az emiyor mamada vermiyorum ondan mı acaba

Diş çıkarma ihtimali olabilir mi

Canım rotayı yaptırdıktan 3 -4 gün sonra bizde de ishal oldu . Çok uzun sürmedi iki güne geçmişti. Huysuzluk kusma hepsi oldu . Yine de geçmezse götür bi doktora
İshal dediğiniz tam nasıl oluyor ya 3-4 gündür ishal mi değil mi çözemediğim bi durum var. Hem sulu hem de az parçacıklı oluyor. Bu ishal mi yoksa hiç parçacık olmayıp tamamen sulu olması mı ishal oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…