2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Naturpy milk tea mi? Ne kadar süre kullandınız

Nimenrixt e bu ay olacak o zaman dimi bizimki nimenrixle başlıyor çok karışık ya neden hepsi farklı başlatıyor anlamadım bu aşıları kaç doktora sorduysam hepsi farklı bişey dedi
Nimenrixt nedir?

Biz hala rota ve menenjitte yaptırmadık 3 ay 4 günlük oldu yarın doktora gitcez ama ben hala karar veremedim doktor rotayı öneririm menenjitte kreşe giden küçük çocuk varsa yakınınızda öneririm yoksa çokta lazım değil gibi konuştu sizler ne yaptınız

Rezene çayi canim. Galactago kullaniyodum ben o da cok ise yaradi ilk bebegimde kac kere kesilecekti
Galactago nerden ne diye temin edebiliriz bi markası vs var mı? Yetersiz süt üretiminde de etkili olur mu? Doğumdan beri denemediğim şey kalmadı süt üretiyo diye dünyaları yedim fayda etmedi. Etkili bi şeyse bunu da deneyeyim

1 günde 5 sulu bezden taşarcasına kaka ishal diye biliyorum ben

Gel beraber kafa atalım tatlım :))))) ben en geç 1 saat daha direnir sonra yorulur uyur diyorum . Sen ne diyorsun ? Kaçı bulur uyumaları? :)
Emzireyim uyur, altını değiştireyim uyur, azcık altını çıkarayım da kıpırdansın yorulur uyur derken derken bu saati bulduk bide huysuz Ben artık sadece Allahım nolur uyusun diyorum

Benim oglumda ayni.
Kizimda gece gunduz farketmezdi. Hic almazdim gazini. Fakat oglumda gece emip uyuyor gunduz mutlaka kusuyor.
Uyku bence kusmasini engelliyor cunku gunduz nekadarda olsa kendini zorluyor, cirpinirken kusuveriyor hemen.

Bal normalde de alerjik bir gida. Agir gelmis olabilir.
Koca kadinim ama benimde bal yiyince ayni sizn bebe gibi oluyor. Sadece bir kasik yesem dahi bir saat sonra karin agrisindan kivraniyorum. Vc cikinca geciyor sadece.
Kabizlik falan yapmiyor bende sadece siddetli karin agrisi yapiyor.

Belki de canım, farklı bir şey yemediğime eminim çünkü...evde bir önceki yediğimiz yemekler vardı sadece kahvaltıda bal’ı organik getirttik diye fazlaca yedim vitamini sütüme geçsin diye demek ki kızımda seninle benzer bi bünyeye sahip umarım sebebi budur. Buysa bal yemem olur biter, başka bişey olmasında Çok teşekkür ederim cevap yazdığın için

Gazı mı var acaba?benim oğlum gazı varken uyumuyo maalesef :/
Olmaz mı herhangi bir doğal gaz boru hattından daha fazla gaz olduğuna yemin edebilirim. İstediğin kadar pırtla bitmez. Evrenin bile sonu var bizim gazın yok öyle yüce öyle büyük bir gaz

Günaydın kızlar gecesi zor geçenler olmuş benim bebeğim de 1swfer uyanırdı düzeni oturtmuştuk ama bugün saat başı uyandı serseme döndüm resmen
Bu arada benim bebeğim dün dönmeye başladı kızlar artık tek başına kanepeye koyamıycam okadar hoşuma gittiki
Acıkınca kucağımdayda kafasını göğsüme gömüyor değişik değişik sesler çıkarıyor alıp ısırasım geliyor
Ha bide bugün oyun halısında asılı sesli oyuncağı çekti uzanıp acaba tefavuk mu dedim Bi baktım çekip duruyor
Artık büyüyorlar

Nimenrix te menenjit aşısının bir çeşiti benim oğlum prematüre kronolojik 3,5 düzeltilmiş 1,5 aylık doktorumuz bu hafta rotayı vururken vuracaktı ben karar veremedim sonra neonetoloji doktorlarımıza sordum sağlık ocağıda yaptır bu ay dedi araştırdım menenjit vakaları çoğaldığı için erkene çekmişler aşıları karar verdim yaptırmaya bugün yaptırabilirim nimenrixle başlayıp bexeroyla tamamlarız..Allah korusun menenjit geçirenler var öyle bir riski almak istemiyorum..

Benim oglumda ayni.
Kizimda gece gunduz farketmezdi. Hic almazdim gazini. Fakat oglumda gece emip uyuyor gunduz mutlaka kusuyor.
Uyku bence kusmasini engelliyor cunku gunduz nekadarda olsa kendini zorluyor, cirpinirken kusuveriyor hemen.
Aynen bi de bazen elini ağzına alıyor öyle kusuyor ya da omzumda gazını çıkarmaya çalışırken kusuyo

2 gündür benimki de dönüyor. bi de beni görünce babayı satma başladı bizde. nasıl ağlıyor babasındayken beni görürse anlatamam.

Ayy masallah bizimkide öyle fakat büyüdükçe daha çok ilgi kucak ister oldu şaşkalozun

Ay benimde oğlum dönmeye başladı yer minderine koymuştum bi geldim vücut minderde kafa halıda benim de geceleri uyanıyor bu gece o kaç kere kucağım da uyumuş bende öyle uyumuşum oturarak boynum ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…