2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Olmaz mı herhangi bir doğal gaz boru hattından daha fazla gaz olduğuna yemin edebilirim. İstediğin kadar pırtla bitmez. Evrenin bile sonu var bizim gazın yok öyle yüce öyle büyük bir gaz
Ben de bazen evdeki kombiyi oğluma mı bağlasam diye düşünmüyor değilim.doğalgaz bukadar pahalıyken çok iyi olurdu aslında valla bunların gazı ne zaman bitecek meçhul.gazının son bulması için adaklar bile adayasım geliyor

Bir tanidigimin oglu 1.5 aydir hastanede yatıyor. Uzun sure bilinc kaybi falan oldu suan gozetim altinda eve cikarmislar ama resmen ölümden dondu cocuk. Cocuk dedigimde 30 lu yaslarda koca delikanli.

Menenjit vakalari gercekten artmaya basladi ihmal etmemek lazim.
Bizim aile hekimi asiyi alsak dahi yapmiyor, sizinki yapiyormu

rotavirüs dahil özel aşıları yapmıyormuş aile hekimleri. özellerde yapılıyor.

2 gündür benimki de dönüyor. bi de beni görünce babayı satma başladı bizde. nasıl ağlıyor babasındayken beni görürse anlatamam.
Yaaaaa o çok keyifli oluyor ilk zamanlar seni istemesi büyüyünce zor oluyor ama şimdi tadını çıkar
Ayy masallah bizimkide öyle fakat büyüdükçe daha çok ilgi kucak ister oldu şaşkalozun
Keşiflere başlıyorlar bizimki de sürekli gezdirmemi istiyor evi keşfediyor sürününce nereleri karıştırıom die
İnsan şaşırıyor ilk dönemlerine demi duruyor öyle sıkılınca geri dönemiyor basıyor çığlığı
Bende bugün ilk defa öyle oldum emzirirken uyumuşum gece 12gibi etmiyordu 5e kadar uyuyordu gece saat başı uyandı inşallah huy haline getirmez
Boyun ağrısı zor azizim

Denemelisin fatura çok gelmez
İnşallah daha fazla sürmez ama herşeyi yyin ilk gaz yapsada alışır Sonra ek gıdaya geçince de sıkıntı oluyor eltim çok dikkat etti mercimek çorba gaz yapar die içmedi oğlu şimdi 1e başladı hala çorba içsin sancısı olur

Etrafı izlemekten dinlemekten uyumakta istemiyor ki zaten emmekte benimki hayır hep hareketlensin çok istiyordum şimdi nasıl başa çıkın diyorumher haline aşığım da gece çok yoruyor gündü uyuyamayincada benim gözler kan çanağı ama aşığım yavruma

Anne sütünden onu almadı için mi ben bı iki haftadır başladım herşeyi yemeye bu sıkıntıyi bana söyleyen çok oldu

Bundan yaklaşık bir ay önce mercimek çorbası içtim ve oğlum 3 gün gaz şurubu vermeme rağmen nerdeyse çatlayacaktı Sonrasında da kv patates köftesi gönderdi içine kimyon koymamış.sadece yarım tane yedim kimyonsuz olduğunu farkedince gerisini yemedim.yine aynı şekilde oğlum iki gün kıvrım kıvrım kıvrandı.ogünlerden sonra tövbe ettim.en azından 5. ayına kadar bekleme taraftarıyım.

Aa bizimki getirin vuralım dedi.
Bizim de aile hekimliğindeki hemşire vurdu .normalde kendi doktorum uz yapacaktı ama bir süre yokum deyince aradık sorduk aile hekimi bir kaç yerle görüşüp tamam deyince aldık aşıyı.hemşire ilk kez yapıyoruz dedi çok istemedi yapmayı sonra doktorla konuştu ok dedi. Ama niye yaptırıyosunuz çok küçük bebek daha(3.5aylık), riskli bir aşı(ateş yapıyormuş) falan dedi.ben de doktorumuz onayladı anlattım ama yine de için de korku oluştu. Rabbim korusun hepimizinkini

Ayyy hadi ya valla doktorum da öyle dedi dediği kadar varmış menenjit geçiren çocukların fotoğraflarını gösterdi de çok korktum.. bugün olduk nimenrixi çok şükür.. bizim ki yapıyor mu diye hiç sormadım direk hastanedeki doktorum yaptı özelde bi çocuk doktoruna yaptırabilrsin kaç aylık şuan bebiş

Oldunuz mu aşıyı hangisini yaptılar ? Bizde olduk bugün nimenrixi

Ay evet ya ağlıyor bide arkamdan ben gidince onu da biliyor,benim büyük de kıskanıyor ya daha fena oldu küçükle oynayınca veya öpünce beni sevmiyorsun diyor hâlbuki en çok ilgi ona ama

benimki de yeni huy edindi arkadaş. broş gibi yakamda tüm gün. bayılıyor uykudan gözlerini ovalıyor kafası düşüyor. yatağına koyuyorum kısık gözlerle bana bakıyo orda mıyım diye. sabahları hele ben değil de babası alırsa yataktan izleyin kalayı nasıl bağırıyor sanki ateşe attılar çocuğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…