- 21 Nisan 2020
- 1.875
- 1.686
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #29.901
Ben de bazen evdeki kombiyi oğluma mı bağlasam diye düşünmüyor değilim.doğalgaz bukadar pahalıyken çok iyi olurdu aslındaOlmaz mı herhangi bir doğal gaz boru hattından daha fazla gaz olduğuna yemin edebilirim. İstediğin kadar pırtla bitmez. Evrenin bile sonu var bizim gazın yok öyle yüce öyle büyük bir gaz
Benimki de öyle.hep gözü bende.gözüyle takip ediyor.odadan çıktığımı gördüğü anda yaygarayı basıyor2 gündür benimki de dönüyor. bi de beni görünce babayı satma başladı bizde. nasıl ağlıyor babasındayken beni görürse anlatamam.
Bir tanidigimin oglu 1.5 aydir hastanede yatıyor. Uzun sure bilinc kaybi falan oldu suan gozetim altinda eve cikarmislar ama resmen ölümden dondu cocuk. Cocuk dedigimde 30 lu yaslarda koca delikanli.Nimenrix te menenjit aşısının bir çeşiti benim oğlum prematüre kronolojik 3,5 düzeltilmiş 1,5 aylık doktorumuz bu hafta rotayı vururken vuracaktı ben karar veremedim sonra neonetoloji doktorlarımıza sordum sağlık ocağıda yaptır bu ay dedi araştırdım menenjit vakaları çoğaldığı için erkene çekmişler aşıları karar verdim yaptırmaya bugün yaptırabilirim nimenrixle başlayıp bexeroyla tamamlarız..Allah korusun menenjit geçirenler var öyle bir riski almak istemiyorum..
rotavirüs dahil özel aşıları yapmıyormuş aile hekimleri. özellerde yapılıyor.Bir tanidigimin oglu 1.5 aydir hastanede yatıyor. Uzun sure bilinc kaybi falan oldu suan gozetim altinda eve cikarmislar ama resmen ölümden dondu cocuk. Cocuk dedigimde 30 lu yaslarda koca delikanli.
Menenjit vakalari gercekten artmaya basladi ihmal etmemek lazim.
Bizim aile hekimi asiyi alsak dahi yapmiyor, sizinki yapiyormu
Yaaaaa o çok keyifli oluyor ilk zamanlar seni istemesi büyüyünce zor oluyor ama şimdi tadını çıkar2 gündür benimki de dönüyor. bi de beni görünce babayı satma başladı bizde. nasıl ağlıyor babasındayken beni görürse anlatamam.
Keşiflere başlıyorlar bizimki de sürekli gezdirmemi istiyor evi keşfediyor sürününce nereleri karıştırıom dieAyy masallah bizimkide öyle fakat büyüdükçe daha çok ilgi kucak ister oldu şaşkalozun
İnsan şaşırıyor ilk dönemlerine demi duruyor öyle sıkılınca geri dönemiyor basıyor çığlığıAy benimde oğlum dönmeye başladı yer minderine koymuştum bi geldim vücut minderde kafa halıda benim de geceleri uyanıyor bu gece o kaç kere kucağım da uyumuş bende öyle uyumuşum oturarak boynum ağrıyor
Denemelisin fatura çok gelmezBen de bazen evdeki kombiyi oğluma mı bağlasam diye düşünmüyor değilim.doğalgaz bukadar pahalıyken çok iyi olurdu aslındavalla bunların gazı ne zaman bitecek meçhul.gazının son bulması için adaklar bile adayasım geliyor
Etrafı izlemekten dinlemekten uyumakta istemiyor ki zaten emmekte benimki hayır hep hareketlensin çok istiyordum şimdi nasıl başa çıkın diyorumYaaaaa o çok keyifli oluyor ilk zamanlar seni istemesi büyüyünce zor oluyor ama şimdi tadını çıkar
Keşiflere başlıyorlar bizimki de sürekli gezdirmemi istiyor evi keşfediyor sürününce nereleri karıştırıom die
İnsan şaşırıyor ilk dönemlerine demi duruyor öyle sıkılınca geri dönemiyor basıyor çığlığı
Bende bugün ilk defa öyle oldum emzirirken uyumuşum gece 12gibi etmiyordu 5e kadar uyuyordu gece saat başı uyandı inşallah huy haline getirmez
Boyun ağrısı zor azizim
Bizimki rotayi yapiyor ama menenjiti yapmiyorrotavirüs dahil özel aşıları yapmıyormuş aile hekimleri. özellerde yapılıyor.
Anne sütünden onu almadı için mi ben bı iki haftadır başladım herşeyi yemeye bu sıkıntıyi bana söyleyen çok olduEtrafı izlemekten dinlemekten uyumakta istemiyor ki zaten emmekte benimki hayır hep hareketlensin çok istiyordum şimdi nasıl başa çıkın diyorumher haline aşığım da gece çok yoruyor gündü uyuyamayincada benim gözler kan çanağı ama aşığım yavruma
Aa bizimki getirin vuralım dedi.rotavirüs dahil özel aşıları yapmıyormuş aile hekimleri. özellerde yapılıyor.
Bundan yaklaşık bir ay önce mercimek çorbası içtim ve oğlum 3 gün gaz şurubu vermeme rağmen nerdeyse çatlayacaktıDenemelisin fatura çok gelmez
İnşallah daha fazla sürmez ama herşeyi yyin ilk gaz yapsada alışır Sonra ek gıdaya geçince de sıkıntı oluyor eltim çok dikkat etti mercimek çorba gaz yapar die içmedi oğlu şimdi 1e başladı hala çorba içsin sancısı olur
Bizim de aile hekimliğindeki hemşire vurdu .normalde kendi doktorum uz yapacaktı ama bir süre yokum deyince aradık sorduk aile hekimi bir kaç yerle görüşüp tamam deyince aldık aşıyı.hemşire ilk kez yapıyoruz dedi çok istemedi yapmayı sonra doktorla konuştu ok dedi. Ama niye yaptırıyosunuz çok küçük bebek daha(3.5aylık), riskli bir aşı(ateş yapıyormuş) falan dedi.ben de doktorumuz onayladı anlattım ama yine de için de korku oluştu. Rabbim korusun hepimizinkiniAa bizimki getirin vuralım dedi.
Uyudu mu ? Benimki saat başı uyandıEmzireyim uyur, altını değiştireyim uyur, azcık altını çıkarayım da kıpırdansın yorulur uyur derken derken bu saati bulduk bide huysuzBen artık sadece Allahım nolur uyusun diyorum
Ayyy hadi ya valla doktorum da öyle dedi dediği kadar varmış menenjit geçiren çocukların fotoğraflarını gösterdi de çok korktum.. bugün olduk nimenrixi çok şükür.. bizim ki yapıyor mu diye hiç sormadım direk hastanedeki doktorum yaptı özelde bi çocuk doktoruna yaptırabilrsin kaç aylık şuan bebişBir tanidigimin oglu 1.5 aydir hastanede yatıyor. Uzun sure bilinc kaybi falan oldu suan gozetim altinda eve cikarmislar ama resmen ölümden dondu cocuk. Cocuk dedigimde 30 lu yaslarda koca delikanli.
Menenjit vakalari gercekten artmaya basladi ihmal etmemek lazim.
Bizim aile hekimi asiyi alsak dahi yapmiyor, sizinki yapiyormu
Oldunuz mu aşıyı hangisini yaptılar ? Bizde olduk bugün nimenrixiBizim de aile hekimliğindeki hemşire vurdu .normalde kendi doktorum uz yapacaktı ama bir süre yokum deyince aradık sorduk aile hekimi bir kaç yerle görüşüp tamam deyince aldık aşıyı.hemşire ilk kez yapıyoruz dedi çok istemedi yapmayı sonra doktorla konuştu ok dedi. Ama niye yaptırıyosunuz çok küçük bebek daha(3.5aylık), riskli bir aşı(ateş yapıyormuş) falan dedi.ben de doktorumuz onayladı anlattım ama yine de için de korku oluştu. Rabbim korusun hepimizinkini
Beksero olduk biz de. Ateş yapar dediler.kontrol ediyorum sürekli.inşallah kolay geçerOldunuz mu aşıyı hangisini yaptılar ? Bizde olduk bugün nimenrixi
1 saat daha durdu uyudu gün içinde çok mızmız ama napcam ben bu çocukla bilmiyorumUyudu mu ? Benimki saat başı uyandı
Ay evet ya ağlıyor bide arkamdan ben gidince onu da biliyor,benim büyük de kıskanıyor ya daha fena oldu küçükle oynayınca veya öpünce beni sevmiyorsun diyor hâlbuki en çok ilgi ona amaYaaaaa o çok keyifli oluyor ilk zamanlar seni istemesi büyüyünce zor oluyor ama şimdi tadını çıkar
Keşiflere başlıyorlar bizimki de sürekli gezdirmemi istiyor evi keşfediyor sürününce nereleri karıştırıom die
İnsan şaşırıyor ilk dönemlerine demi duruyor öyle sıkılınca geri dönemiyor basıyor çığlığı
Bende bugün ilk defa öyle oldum emzirirken uyumuşum gece 12gibi etmiyordu 5e kadar uyuyordu gece saat başı uyandı inşallah huy haline getirmez
Boyun ağrısı zor azizim
Benim kide öyle olmuş ablacım çok mızmız1 saat daha durdu uyudu gün içinde çok mızmız ama napcam ben bu çocukla bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?