2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Geçiyor merak etme. Aynı yoldan geçtik bir iki ay önce. Şu bir aylık bir atak dönemi de var geçiyor hepsi.

Hayir ama normalde de zor emiyo cekiyo birakiyo sürekli bogazina kaciyo cok emmek istemiyo. Ilk cocugumla yapisik yasardik bu bebegimi kolay besleyemiyorum
Tazyikli meme sorunu olabilir istersen bir kontrol et canım meme reddi ve emmek istememe sebebi oluyor ayriyetten boğazlarına çok kaçar aşırı gaz yaparmis o yüzden emmek istemez ittirir hattap

ya şikayet de etmiyorum ama kollarım koptu artık.
benimki de yatacağı zaman illaki koala gibi omzuma yapışacak.yoksa uyumuyor.erken çeksem omzumdan yine uyumuyor.omzum düşecek artık.yine omzumda mesela.sol tarafımı hissetmiyorum artkk ikide bir kafayı dikliyor halaa omuzda mı yoksa sinsice yatağa bırakılmış mı diye evet an itibari ile uykusu açıldı artık 12-1-2 Allah ne verdiyse ayaktayız bir gün de erken uyu be evladım

Eczanelerde canim. Bende cok ise yaradi bitmek üzereyken artirdi sende etki eder mi bilmiyorum

Tazyikli meme sorunu olabilir istersen bir kontrol et canım meme reddi ve emmek istememe sebebi oluyor ayriyetten boğazlarına çok kaçar aşırı gaz yaparmis o yüzden emmek istemez ittirir hattap
Hmm bi bakayım. Cunku cok garip bi cekiyo pat birakiyo süt asagi boşalıyo. Sürekli sürekli. Sütümün yarisi hep boşa üstüm sırılsıklam

3.5 aylik. Dogumdan sonra gittigim dr dan pek memnun kalmadim, bugun biraz arastirip tavsiye uzerine bir iki dr aradim.
Birinin sekreteri suan musait degiliz deyip kapatiyor. Nasil bir is anlamadim. Birtane daha vardi oda surekli mesgul caldi.

Surekli takip edecek iyi bir dr ariyorum. Arastirma ysparkende vakit kaybedicem diye korkuyorum

Kızlar benim pilin bitti ben devam edemiyorum uyumaya çalışmaktan gün bitmeden tekrar başlatıyorum kahvalti hazirlicam tüm gece uyanık olunca insan acikiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…