2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Doğrudur canım sen daha iyisini bilirsin bebeğini tanıyorsun Bi yerden sonra başlarsın inşallah

Ay evet ya ağlıyor bide arkamdan ben gidince onu da biliyor,benim büyük de kıskanıyor ya daha fena oldu küçükle oynayınca veya öpünce beni sevmiyorsun diyor hâlbuki en çok ilgi ona ama
Aynı durum bizdede var ve benim bebek dışında +2 var oğlum 9yaşında dün 5yaş puzzle aldı mesela puzzle yokmuş kızımda zaten daha beteri bazen çok seviyorlar Bi bakıom çok kıskanıyorlar dün görümcem yenge ne güzel her yaş grubundan var diyor gel dedim iki gün bizde kal huni takip gezersin

Canım seninki biraz daha büyük biizmkinden lütfen bir ışık yak uykuları düzeliyor mu 4 ten sonra gaz sorunu bitiyor mu
Benimki hep uykuyu sevmeyen hareketli bir bebek. Hala her emzirmeden sonra gazını çıkarıyorum. Kendi de rahat çıkarıyor artık. Gaz hafifliyor. Uyku 3 ayda bir iyice saçmalıyor. Uzun sürüyor düzensizlik. Bizim yeni düzene giriyor. Girmiş hali gece 2 den önce uyumuyor. 2-10 uyuyor. Dediğim gibi uykuyu sevmiyor zaten. Bir de 3. Ayda çevresi daha iyi algılıyor. Sürekli bakınmak istiyor. Emerken dahi kafayı çeviriyor ses duyunca.

Benimki yaklaşık 1.5 aydır tvye de bakıyo hemen önüne kırlent koyuyorum bakmasın diye.evet benimki de emerken bir başkası konuşunca hemen kafayı kaldırıp dikkat kesiliyor ve o haline bayılıyorum şu korona bir bitse de oğlumun o hallerinde onu yiyip bitirsem resmen evladımıza bile hasret kaldık

Oo desene baya cekicez bu evlatcikalrdan benimkide sevmiyor gerçekten uykuyu seven çocuğa hastaydım tersi geldi

bu bebekler uykuyu sevmiyosa bebek gibi uyumak cümlesi nerden türedi
Benim kardeşimin çocukları tam bir uyku tulumuydu ve halaaa da öyleler maşallah.yengem onları özlediğinde kapının zilini çalardı sırf uyansınlar da onları sevsin diye.keşke benimki de onlara çekseymiş

Uyku seven bebek var mı ki yaa 3tane doğurdum 3u de aynı.buyuk7yasinda daha uyumaz uyu deme küfür et daha iyi ona
Ayy ne bileyim bazı bebeklere bakıyorum emer uyur emer uyur kaldıran aşk olsun kuzenimin oğlu 6 ayına kadar uyanık kaldığı en fazla süre 40 dakka gece gündüz en kısa uykusu 4 saatti bizi kinin uykusu 40 uyanıklık süresi 4 saat

Oğlumu şu anda balkondan atacak kadar sinirli ve yorgunum gözleri faltaşı gibi açık oyyy ben nerelere gidem
Ah annesi gececek. Onumuzde ne yazik ki 1 aylik buyume atagi var. Gozle gorulur sekilde buyuyolar buda agrilara ve huzursuzluga neden olurmus. Kizimda da yasadim bu donemi. Ama ilk oldugundan sinir krizleri gecuriyordum o zamanlar cok iyi anlarim

Ne eğlenmek ne eğlenmek yeni şeyler öğrenmeye başlaması çok hoş ama çok yorucu
Ilk bebegimde yere yatirirdim oynardim saatlerce. Bunda buyugu bilemeden ustune basar diye surekli kollamam gerektiginden yere koyamiyorum. Gaz doneminde gecen hafta kucagada alisti oglan. Aksama kadar kucaktayiz.

Ilk bebegimde yere yatirirdim oynardim saatlerce. Bunda buyugu bilemeden ustune basar diye surekli kollamam gerektiginden yere koyamiyorum. Gaz doneminde gecen hafta kucagada alisti oglan. Aksama kadar kucaktayiz.
Ayy benimkide sürekli kucağımda olmak istiyor sürekli hemde ki hep yerde oynardım ama yinede istiyor ve sürekli uyanıyor gece gece uyanmak ne zormuş nede ağır gelirmiş ya derin sabaha kadar uyumak acaba gece kaç kere uyancak korkusu olmadan uyumayı özlemedim diyemem

Hepsi geçiyor .anın tadını çıkarın. Tabi ki uykusuzluk çok zor.ama Sağlıklı olduğu sürece problem yok yani geçici olduğunu bilmek bana huzur veriyor rahatlatıyor . o yüzden yazdım. kızım da çünkü uyumayı sevmezdi . Şimdi 5 yaşında gece hiç zorlugu yok.yani geçiyor

Yere yatirmanin cok faydasi var. Bende ilkini hep yerde yatirdim. Dönmesi emeklemesi cok cabuk oldu.

Kucugunu yere koyamiyorum bende senin gibi yoksa ablasi kesin basar uzerine.
O yuzdende hantal oldu kucakta durmaktan. Yuz ustu yatirinca bile basiyor yaygarayi. Bu cocuk nezaman yuz ustu yaticakta emeklemeyi ogrenicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…