- 24 Kasım 2013
- 3.003
- 2.105
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #29.961
Aynen bende öyle diyorum hep gecicek ve değer gerçekten herşeye değerler ağu demeye başladı zaten o beni benden alıyor sırf onun için bile değerHepsi geçiyor .anın tadını çıkarın. Tabi ki uykusuzluk çok zor.ama Sağlıklı olduğu sürece problem yokyani geçici olduğunu bilmek bana huzur veriyor rahatlatıyor . o yüzden yazdım. kızım da çünkü uyumayı sevmezdi . Şimdi 5 yaşında gece hiç zorlugu yok.yani geçiyor
Bizim bebeklerimiz aynı. Yazılarını görünce tek ben değilim diyorum. Bizde de gece 2 de uyuyor sabah 10-11 sonra emerken ne kadar uyutabilitsem. Dr akşam 9-1 arası büyüme hormonu salgılanıyor muhakkak uyuması lazım dedi ama başaramadık. Her saat uyandı. Ağladı. Rutinler bizde işe yaramadı. Sizde yaradı mı ? Denediniz mi ?Benimki hep uykuyu sevmeyen hareketli bir bebek. Hala her emzirmeden sonra gazını çıkarıyorum. Kendi de rahat çıkarıyor artık. Gaz hafifliyor. Uyku 3 ayda bir iyice saçmalıyor. Uzun sürüyor düzensizlik. Bizim yeni düzene giriyor. Girmiş hali gece 2 den önce uyumuyor. 2-10 uyuyor. Dediğim gibi uykuyu sevmiyor zaten. Bir de 3. Ayda çevresi daha iyi algılıyor. Sürekli bakınmak istiyor. Emerken dahi kafayı çeviriyor ses duyunca.
Rutin ne yaptınız?Bizim bebeklerimiz aynı. Yazılarını görünce tek ben değilim diyorum. Bizde de gece 2 de uyuyor sabah 10-11 sonra emerken ne kadar uyutabilitsem. Dr akşam 9-1 arası büyüme hormonu salgılanıyor muhakkak uyuması lazım dedi ama başaramadık. Her saat uyandı. Ağladı. Rutinler bizde işe yaramadı. Sizde yaradı mı ? Denediniz mi
Abisi yanından geçerken tekme atıp geciyio kulağını cekiyo bı şekilde zarar veriyor bebe hep kucakta maalesef ki kucağa alıştıIlk bebegimde yere yatirirdim oynardim saatlerce. Bunda buyugu bilemeden ustune basar diye surekli kollamam gerektiginden yere koyamiyorum. Gaz doneminde gecen hafta kucagada alisti oglan. Aksama kadar kucaktayiz.
Banyo ,masaj, pijama giydirme... OlmadıRutin ne yaptınız?
Ben yatmaya hazırlıyorum boşa gidiyor.
Bir tek meme de uyuyor ondan da vazgeçsin istiyorum
Banyo yapınca iyice uyanıyor. Masaj yapamadm hemen üşüyor. Titremeye başlıyor. Varsa yoksa meme. Bazen kaçıyorum görünmüyorum babasıyla oynarken. Beni görünce meme istiyor tok da olsa. Memesiz zaten uyumuyor.Banyo ,masaj, pijama giydirme... Olmadıbiz de memede uyuyoruz
Bugün bu profili inceledim. Uyku kısmında emerek uyumayı açıklamış. Çok mantıklı geldi. Artık takmıyorum kafamaSeda Diri Ilic (@izmiremzirmedanismani) • Instagram fotoğrafları ve videoları
23K Takipçi, 946 Takip, 1,377 Gönderi - Seda Diri Ilic'in (@izmiremzirmedanismani) Instagram fotoğraflarını ve videolarını görinstagram.com
Onceden uyanmaz miydi ki? Bu donemdr sanirim temasta olmak istiyorlar bizimle. Bende dogumuma kadar buyugu uyumuyo diye yakinirdim meger onu uyutunca sabaha kadar uyuyabiliyormusuzAyy benimkide sürekli kucağımda olmak istiyor sürekli hemde ki hep yerde oynardım ama yinede istiyor ve sürekli uyanıyor gece gece uyanmak ne zormuş nede ağır gelirmiş ya derin sabaha kadar uyumak acaba gece kaç kere uyancak korkusu olmadan uyumayı özlemedim diyemem
Ayni sorular surekli beynimde donuyor benimde. Arada derede buyumek derlerya aynrn oyle oluyor resmenYere yatirmanin cok faydasi var. Bende ilkini hep yerde yatirdim. Dönmesi emeklemesi cok cabuk oldu.
Kucugunu yere koyamiyorum bende senin gibi yoksa ablasi kesin basar uzerine.
O yuzdende hantal oldu kucakta durmaktan. Yuz ustu yatirinca bile basiyor yaygarayi. Bu cocuk nezaman yuz ustu yaticakta emeklemeyi ogrenicek.
Ay sizin isiniz daha bi zormus. Bizde icten ice kiskanma hirs var ama daha hic vurup zarar vermediAbisi yanından geçerken tekme atıp geciyio kulağını cekiyo bı şekilde zarar veriyor bebe hep kucakta maalesef ki kucağa alıştı
Çaktırmadan yapiyo yani güya çaktırmıyorAy sizin isiniz daha bi zormus. Bizde icten ice kiskanma hirs var ama daha hic vurup zarar vermedi
Peki ne tepki veriyorsun boyle durumlarda?Çaktırmadan yapiyo yani güya çaktırmıyor
Aynen bizde de durumlar öyle davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş kardeşinin kıyafetlerini giymek istiyorAynı durum bizdede var ve benim bebek dışında +2 var oğlum 9yaşında dün 5yaş puzzle aldı mesela puzzle yokmuş kızımda zaten daha beteri bazen çok seviyorlar Bi bakıom çok kıskanıyorlar dün görümcem yenge ne güzel her yaş grubundan var diyor gel dedim iki gün bizde kal huni takip gezersin
Bı kaç hafta düzene girmisti 11 de uyutur 8 e kadar 3 kez uyandırdı şimdi ise 3 ten sonra artık sabaha kadar saymıyorum bileOnceden uyanmaz miydi ki? Bu donemdr sanirim temasta olmak istiyorlar bizimle. Bende dogumuma kadar buyugu uyumuyo diye yakinirdim meger onu uyutunca sabaha kadar uyuyabiliyormusuz
Nasıl oldu ateş yaptı mı bizde olmadı çok şükürBeksero olduk biz de. Ateş yapar dediler.kontrol ediyorum sürekli.inşallah kolay geçer
Bizim 37 çıktı en yüksek.ama gece nöbetleşe durduk çıkarsa diye. Buna şükürNasıl oldu ateş yaptı mı bizde olmadı çok şükür
Doktor çok önemli ben bir soruyu 3 farklı doktora soruyorum ayrıyetten gittiğimiz kontrollerde ki çocuk doktorlarında soruyorum yani tek bi doktora bağlı kalamıyorum doktor çok çok önemli3.5 aylik. Dogumdan sonra gittigim dr dan pek memnun kalmadim, bugun biraz arastirip tavsiye uzerine bir iki dr aradim.
Birinin sekreteri suan musait degiliz deyip kapatiyor. Nasil bir is anlamadim. Birtane daha vardi oda surekli mesgul caldi.
Surekli takip edecek iyi bir dr ariyorum. Arastirma ysparkende vakit kaybedicem diye korkuyorum
Ilk bebegimde yere yatirirdim oynardim saatlerce. Bunda buyugu bilemeden ustune basar diye surekli kollamam gerektiginden yere koyamiyorum. Gaz doneminde gecen hafta kucagada alisti oglan. Aksama kadar kucaktayiz.
Ayy benimkide sürekli kucağımda olmak istiyor sürekli hemde ki hep yerde oynardım ama yinede istiyor ve sürekli uyanıyor gece gece uyanmak ne zormuş nede ağır gelirmiş ya derin sabaha kadar uyumak acaba gece kaç kere uyancak korkusu olmadan uyumayı özlemedim diyemem
Günde 1,2 saat kucağa alıyorum ama onun haricinde hep oyun minderinde oyun oynuyor.evet benimki de kucağa alışmıştı ama onu bu alışkanlığından vazgeçirdim.6 küsür kilo çocuk boyun,bel,kol...ağrıdan duramıyordum artıkKızlar sizlerde yazınca geçemedim. benim kızımda son bir haftadır hep kucak istiyor...eski kilolarda da değiller çok zor
Allah kolaylik versin, derdi yoksa bizim gece biraz daha iyi ama gunduzler efsaneBı kaç hafta düzene girmisti 11 de uyutur 8 e kadar 3 kez uyandırdı şimdi ise 3 ten sonra artık sabaha kadar saymıyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?