2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Aynen bende öyle diyorum hep gecicek ve değer gerçekten herşeye değerler ağu demeye başladı zaten o beni benden alıyor sırf onun için bile değer

Bizim bebeklerimiz aynı. Yazılarını görünce tek ben değilim diyorum. Bizde de gece 2 de uyuyor sabah 10-11 sonra emerken ne kadar uyutabilitsem. Dr akşam 9-1 arası büyüme hormonu salgılanıyor muhakkak uyuması lazım dedi ama başaramadık. Her saat uyandı. Ağladı. Rutinler bizde işe yaramadı. Sizde yaradı mı ? Denediniz mi ?

Rutin ne yaptınız?
Ben yatmaya hazırlıyorum boşa gidiyor.
Bir tek meme de uyuyor ondan da vazgeçsin istiyorum

Ilk bebegimde yere yatirirdim oynardim saatlerce. Bunda buyugu bilemeden ustune basar diye surekli kollamam gerektiginden yere koyamiyorum. Gaz doneminde gecen hafta kucagada alisti oglan. Aksama kadar kucaktayiz.
Abisi yanından geçerken tekme atıp geciyio kulağını cekiyo bı şekilde zarar veriyor bebe hep kucakta maalesef ki kucağa alıştı

Rutin ne yaptınız?
Ben yatmaya hazırlıyorum boşa gidiyor.
Bir tek meme de uyuyor ondan da vazgeçsin istiyorum
Banyo ,masaj, pijama giydirme... Olmadı biz de memede uyuyoruz
Bugün bu profili inceledim. Uyku kısmında emerek uyumayı açıklamış. Çok mantıklı geldi. Artık takmıyorum kafama

Banyo yapınca iyice uyanıyor. Masaj yapamadm hemen üşüyor. Titremeye başlıyor. Varsa yoksa meme. Bazen kaçıyorum görünmüyorum babasıyla oynarken. Beni görünce meme istiyor tok da olsa. Memesiz zaten uyumuyor.

Onceden uyanmaz miydi ki? Bu donemdr sanirim temasta olmak istiyorlar bizimle. Bende dogumuma kadar buyugu uyumuyo diye yakinirdim meger onu uyutunca sabaha kadar uyuyabiliyormusuz

Ayni sorular surekli beynimde donuyor benimde. Arada derede buyumek derlerya aynrn oyle oluyor resmen

Aynen bizde de durumlar öyle davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş kardeşinin kıyafetlerini giymek istiyor

Onceden uyanmaz miydi ki? Bu donemdr sanirim temasta olmak istiyorlar bizimle. Bende dogumuma kadar buyugu uyumuyo diye yakinirdim meger onu uyutunca sabaha kadar uyuyabiliyormusuz
Bı kaç hafta düzene girmisti 11 de uyutur 8 e kadar 3 kez uyandırdı şimdi ise 3 ten sonra artık sabaha kadar saymıyorum bile

Doktor çok önemli ben bir soruyu 3 farklı doktora soruyorum ayrıyetten gittiğimiz kontrollerde ki çocuk doktorlarında soruyorum yani tek bi doktora bağlı kalamıyorum doktor çok çok önemli

Ilk bebegimde yere yatirirdim oynardim saatlerce. Bunda buyugu bilemeden ustune basar diye surekli kollamam gerektiginden yere koyamiyorum. Gaz doneminde gecen hafta kucagada alisti oglan. Aksama kadar kucaktayiz.

Kızlar sizlerde yazınca geçemedim. benim kızımda son bir haftadır hep kucak istiyor...eski kilolarda da değiller çok zor

Kızlar sizlerde yazınca geçemedim. benim kızımda son bir haftadır hep kucak istiyor...eski kilolarda da değiller çok zor
Günde 1,2 saat kucağa alıyorum ama onun haricinde hep oyun minderinde oyun oynuyor.evet benimki de kucağa alışmıştı ama onu bu alışkanlığından vazgeçirdim.6 küsür kilo çocuk boyun,bel,kol...ağrıdan duramıyordum artık

Kızlar kulaklar kepçe olmasın diye bişey yaptınız mı benimkinin kepcelesmeye başladı bandana takıyorum düzler mi acaba kaç aya kadar tutuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…