2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Aynen emzik bebeği rahat oluyor üstüne birazcık tatlı bisey sürüp verseydin bi belki alırdı öyle yapmayın diyorlar ama napalim durmuyorlar

AAhahahaj sağlık olsun artık bizide kardeş olarak babama benzetirler annem de diyor doğur büyüt her çileyi gör sonuç babasına benzesin diyor 4 yü yapma bizim 4 de babama benzedi

AAhahahaj sağlık olsun artık bizide kardeş olarak babama benzetirler annem de diyor doğur büyüt her çileyi gör sonuç babasına benzesin diyor 4 yü yapma bizim 4 de babama benzedi
Ayy annen beni çok ii anlar
Yok canım Allah isteyen dileyene versin benimkilerden sağlıklı hayırlı evlat etsin 3.de huni taktım 4.yü düşünemiyorum

Ayy annen beni çok ii anlar
Yok canım Allah isteyen dileyene versin benimkilerden sağlıklı hayırlı evlat etsin 3.de huni taktım 4.yü düşünemiyorum
Amin inşALLAH ay 2 tane olunca zor 3 yü düşünemiyorum zaten daha adet de olmadım korkuyorum, korkudan sanki karnımın sağ tatafinda sanki biseyler kımıldıyor olsa hemen mi hareket edecek diyorum ya damar falandir kendi mu teselli de ediyorum

kabus dolu bir gece geçirdim. mila da memede uyuyor. her saat uyandı

Ahahah bende olmadım ve bir kaçamak var 4.ayı doldurunca olurum umudum var diğerlerinde öyle olmuştum inşallah olurum olurum yaa
Ama dediğin gibi seyirme gibi oluyo saçmalama diyorum kendi kendime

Onu bende düşünmüştüm ama sütüm var bakıyorum. Zaten tek bir memede yapmıyor özellikle hanginde başladıysa kısa süre sonra diğerine geçiyoruz çok ilginç. Doktor takibinde kilo gelişimimiz falanda iyi. Acaba sütün yağlı kısmıyla mı alakalıdır hiç bilemiyorum bende merak içerisindeyim.

Genel olarak hiçbir şeyi takmamak lazım. Gönderiyi inceledim ve en başından beri uyguladığım bu davranışın desteklenmesine de çok sevindim benim ilk çocuğum ve en ufak bi gözlemim dahi yok bebeklik dönemine dair sadece okuduklarımdan beslenip hislerime göre hareket ediyorum. Ben kızımı Kucağımdan indirmiyodum kucağa alıştırırsın dediler dinlemedim şimdi kızım kucakta huysuzlanıp koltuğa vs yatırınca kendi kendine gülücükler atarak duruyor. Bu ne böyle hiç ağlamasına fırsat vermiyosun ağlasın biraz hemen koşma dediler şimdi kızım nerdeyse ağlamayan bi bebek isteklerini çıkardığı farklı seslerle çok güzel anlatıyo anlamazsam ya da geciktirirsem son aşamada ağlamaya başlıyor. Yanımda yatıyordu bi dönem 1.5 ay kadar sürdü alışır ayrı yatmaz dediler çok şükür şimdi beşiğinde yatıyor vs vs yani kısacası ilgiden ve sevgiden zarar gelmez Allahın izniyle

Aralarından bu dönem için kullandıklarınızı ve beğendiklerinizi direk ismen de paylaşabilir misiniz ben de kitap çok baktım ama bu zamanlarda nasıl bi kitap almalıyım onu bilemedim

Bende emzik vermek istemiyodum ama hiç beni bırakmadan emmesinden dolayı emzik aldım zor kabullendi bazen ağzından atıp elini emiyo daha tatlı galiba eli çıldırıyo çocuk
Bu dönem herkeste aynı şey oluyor galiba geçen gittiğimde doktora sordum bende engel olmayın öyle tanıyolar kendilerini diş kaşıyıcı verin eline daha az emmesi için dedi ama bizimki emzik aldı öyle biraz daha azaldı elini emmesi

Ahahah bende olmadım ve bir kaçamak var 4.ayı doldurunca olurum umudum var diğerlerinde öyle olmuştum inşallah olurum olurum yaa
Ama dediğin gibi seyirme gibi oluyo saçmalama diyorum kendi kendime
Bizde Kaçamak olmadı hiç eşim korunuyor ne bileyim güvenmiyorum da öyle çok şakasına korunma bi tane daha olsun diyorum tamam diyor yapamam ALLAH isteyenlere versin inşALLAH ben çocuklarımla birlikte büyüyorum kariyer yapıcaz bereber biraz daha büyüsünler bi

Bende düşünüyorum onu ablam ya doymuyor mu acaba diye sonra da senin gibi diyorum doymasa çişini,kakasini yapmaz açlıktan uyumaz bizde geçen hafta asi için gittik 3 ayda asi yapmadılar kilo , boya baktılar ıyiydi gayet maşallah takviye yapayım diyorum kilo iyi gelince yapmadım

Şimdi linç edilebilirlik ama 1yasa kadar kundakladim kızımı,pazenden koca kundak diktirmistim bence kundak gerçekten uykuya geçişi kolaykastiriyo bunda sag kalça da sıkıntı var gibi dedi dr hugun tekrar gittim yokmuş bunu da gittiği yere kadar kundakliycam oyke sıkı sıkı satmak değil üst tarafı kollarını aariyrm bacaklar serbest

Bebeğin bere arabada düşmüş baktım 7yasindqki ablanın kafasında
Ahahahaah Yok ben diyorum bunlar küçük sana Olmaz diyorum ALLAHTAN anlıyor oraya Kadar ama bende giymek istiyorum diyor az önce karin üstü yatırdım bebeği ablası küstü gitti beni öyle yapmıyorsun diyor daha Neler neler

Bizimki 3.bana benzedi şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…