2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bizde kusen 2tane herkes birbirini kıskanıyor akıllara zarar.bebegi babası kucağına alınca bebek ablasına dil çıkarmış hava atmış. bize Melek ona şeytan görünüyor bu bebek

Bu bebelerin bilmedigi şey var mı anne karnından bilgiç dogmuslar resmen benimki babasının kucağına almasına alışmış her mizirdigiginda özellikle o varken mizirdar alsın gezdirsin diye
Bizimde babası şapur şupur öper sesli sesli hiç ses çıkarmaz , babasının kucağında sessiz durur aynı pozisyonda bendeyken ağlıyor babacı olacak bu kızlar
Aynen emzik bebeği rahat oluyor üstüne birazcık tatlı bisey sürüp verseydin bi belki alırdı öyle yapmayın diyorlar ama napalim durmuyorlar
Annem , ben ve kardeşime neler neler denemiş sürüp ama yok almayan çocuk almıyor canım inatla almamışız bizde

Emzik denedim bazen işe yarıyor.bazen tükürüyor .nini masal hepsini yapıyorum ben uyuyorum sonunda

Büyüdükçe biliyorlar benim ki de istiyor ama Çok almıyorum bi alışırsa hep kucak ister oturmayı seviyor şimdiden paşacik
BEnimki de öyleydi ne olduysa son bir haftadır oldu bir de benimki daha oturamıyor acaba ondan mı, belki etrafa bakmak istediğindendir. Yattığı yerden aylardır aynı tavana bakıyor ne de olsa bir umut diyeyim belki oturunca beni istemez

Benim ilk çocuğum da emzik almadı, inşallah ikinci alır dedim yok mümkün değil almadı..
Oysa ne güzel emzik zincirleri var, isimde yazdırabiliyorsun çok istemiştim alıyım da takıyım diye,olmadı. Birde bebeğim saçlı olsun , tokalar takıyım istemiştim, o kadar az ki saçı ANcak saç bandı takıp hevesimi alıyorun

Bizde kusen 2tane herkes birbirini kıskanıyor akıllara zarar.bebegi babası kucağına alınca bebek ablasına dil çıkarmış hava atmış. bize Melek ona şeytan görünüyor bu bebek
Aynen öyle benim kide kucağına gelir bebeğe hava atar gözlerine bakıyor sanki anlayacakmış gibi bide beni dövdü bebek diyor çocuk aklı işte

Benim ki meraklı hep tavana bakmaz ablası etrafında fıldır, fıldır dolaşıyor ona bakar resmen ben yanından gidince ağlamaya başlıyor daha bilmiyordur kaç sefer denedim gerçekten biliyor artık... sizlerinde saçları dökülmeye başladı mı acaba top , top dökülmeye başladı benimkiler en nefret ettiğim şey kıl

Neden emerken uyumasıni alışmasını istemiyorsunuz benim bir çok tanıdığım oype uyutuyor kocam oldu cocukalri zararını görmüyorlar ama bı sebbei var mı acaba

Kıșlık halilarim baya kalin birde kizimdan kalan uyku setinin yorganini seriyorum onun uzerine koyuyorum biraz. Ama sirt ustude olsa cok uzun tutamiyorum yerde ablasi surekli dikkatsizce kosturuyor evde.

Yuz ustu yatirinca kollarini arkayami atiyor seninkide. Ben one getirsemde o penguen gibi yapiyor kendini arkaya kaldiriyor kollarini.

Kizim 4 aylikti her yone dönuyordu. Yan yuvarlanarak yerde geziyordu. 5. Ayin ortalarinda emekliyordu.

Merhaba bize de doktor Bexsero ve Nimenrix vurdurmamizi söyledi. Ikisi de 3 er doz her doktor glfarkli doz uyguluyor sizin kadar doz ve hangi aylarda

Bende kollari kundak yapiyorum. Muslin battaniye aldim sirf kundak icin.
Oda alisti artik kundak yapinca direk gozlerini kapatip kafayi yana ceviriyor.
Gece emdikten sonra bazen yapmiyorum kundagi hemen uyandiriyor kendini

Hemde nasip dökülme yaa çok kötü saçım çoktur gurdur azalsa gam yemicem azalmadigi gibi ev batıyor banyo batıyor r her seferinde her yerden saçım çıkıyor ki toplu gezerim evde ona rağmen

Benimde asiri dokulme basladi ama oyle boyle degil. Elimi her surdugumde bir tutam sac alimde kaliyordu.
Multivitamini birakmistim son bir haftadir yeniden basladim ve saclarimi bebek sampuaniyla yikadim en son. Fark etti sanki daha iyi suan. Ama tabiki hala dokulme var

Aynen emzik bebeği rahat oluyor üstüne birazcık tatlı bisey sürüp verseydin bi belki alırdı öyle yapmayın diyorlar ama napalim durmuyorlar
anne sütü ya da formül mama hariç bebekler ilk 6 ay başka bir şey yememeli. neden tatlı bir şey tavsiyesi yapıyorsunuz ki?

Aralarından bu dönem için kullandıklarınızı ve beğendiklerinizi direk ismen de paylaşabilir misiniz ben de kitap çok baktım ama bu zamanlarda nasıl bi kitap almalıyım onu bilemedim
şu anda ebebekten aldıklarımı kullanıyorum. lena&mama serisinden siyah beyaz hayvanlar, eşyalar serisi yine. her beslenme sonrası birkaç dk 40 cm mesafeden her seferinde bir kitap olacak şekilde bakıyoruz resimlere. anlatıyorum ingilizcelerini söylüyorum. 6-24 lük kitaplardan da aldım birkaç tane. kalite olarak çok iyiler tavsiye ederim

Benimki de inatla almadı.ev avuç avuç emzik dolu.emziğin her türlüsü mevcut nelere bulayıp vermedim ki..şekeri bitince hep attı.o direndikçe ben daha çok direndim.en son 2 hafta önce pes ettim.

Merhaba bize de doktor Bexsero ve Nimenrix vurdurmamizi söyledi. Ikisi de 3 er doz her doktor glfarkli doz uyguluyor sizin kadar doz ve hangi aylarda
Merhaba biz bu ay nimenrix vurulduk diğer doz 5. Ayda olacak 7. ve 9. Ayda bexero olacak 12. Aydan sonrada rapel olacak. İlk baştaki doktorun çıkardığı listede çok fazla doz vardı dedim böyle çok oluyor bu kadar fazla olmasın her ay aşı olacak yoksa diye bu sefer bu şekilde ayarladık biz dozları.

Benimki de inatla almadı.ev avuç avuç emzik dolu.emziğin her türlüsü mevcut nelere bulayıp vermedim ki..şekeri bitince hep attı.o direndikçe ben daha çok direndim.en son 2 hafta önce pes ettim.
Fatos emzik denedin mi. Bir cok emzik almayan cocuk fatos emzigi kabul ediyor.

Kizimda cesit cesit denedim almadi. Bunda aman buda almaz bosuna para vermiyim dedim. Alacagi varsa bunu alsin dedim bununda alacagi tuttu
Fatos emzik kullaniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…