- 17 Eylül 2020
- 744
- 474
- 33
- 40
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #30.021
Bizde kusen 2tane herkes birbirini kıskanıyor akıllara zarar.bebegi babası kucağına alınca bebek ablasına dil çıkarmış hava atmış. bize Melek ona şeytanAhahahaah Yok ben diyorum bunlar küçük sana Olmaz diyorum ALLAHTAN anlıyor oraya Kadar ama bende giymek istiyorum diyor az önce karin üstü yatırdım bebeği ablası küstü gitti beni öyle yapmıyorsun diyordaha Neler neler
Bizimde babası şapur şupur öper sesli sesli hiç ses çıkarmaz , babasının kucağında sessiz durur aynı pozisyonda bendeyken ağlıyorBu bebelerin bilmedigi şey var mı anne karnından bilgiç dogmuslar resmenbenimki babasının kucağına almasına alışmış her mizirdigiginda özellikle o varken mizirdar alsın gezdirsin diye
Annem , ben ve kardeşime neler neler denemiş sürüp ama yok almayan çocuk almıyor canım inatla almamışız bizdeAynen emzik bebeği rahat oluyor üstüne birazcık tatlı bisey sürüp verseydin bi belki alırdı öyle yapmayın diyorlar ama napalim durmuyorlar
Emzik denedim bazen işe yarıyor.bazen tükürüyor .nini masal hepsini yapıyorum ben uyuyorum sonundaEmzik denediniz mi? Emzikle çok güzel uyuyolar çok zorda kaldığımda ben öyle uyutuyorum. Uykusu geldiğinde de ya beşiğindd ya anakucağında sallayarak uyutuyorum ama hiçbiri bi rutin değil tabi sadece emmeyi uyumak için rutin haline getirmesin diye uğraşıyorum. Büyüdüklerinde masaldı ninniydi öyle şeylerle rutin oluşur kendiliğinden diye düşünüyorum şimdi anlamıyolar sanki öyle şeylerden pek mesela ninniyle uyutmayı çok denedim olmadı ilk seferde azimliydim sallamaya da karşıydım 15 dk uğraştım da en sonunda uyudu sonra dedim bu böyle olmaz daha vakti var bu ninninin heralde diyip bıraktım.
BEnimki de öyleydiBüyüdükçe biliyorlar benim ki de istiyor ama Çok almıyorum bi alışırsa hep kucak ister oturmayı seviyor şimdiden paşacik
Biz iyi gibiyiz demeye korkuyorum güzel uyuduk. Zamanla düzeliyor merak etme.kabus dolu bir gece geçirdim. mila da memede uyuyor. her saat uyandı
Aynen öyleBizde kusen 2tane herkes birbirini kıskanıyor akıllara zarar.bebegi babası kucağına alınca bebek ablasına dil çıkarmış hava atmış. bize Melek ona şeytangörünüyor bu bebek
Öyle almayan almıyor Benim 1 numara da alma di inatla zor bi bebekliği oldu ondan buna vermek istedim de bırakmaz inşALLAHAnnem , ben ve kardeşime neler neler denemiş sürüp ama yok almayan çocuk almıyor canım inatla almamışız
Benim ki meraklı hep tavana bakmaz ablası etrafında fıldır, fıldır dolaşıyor ona bakar resmen ben yanından gidince ağlamaya başlıyor daha bilmiyordur kaç sefer denedim gerçekten biliyor artık... sizlerinde saçları dökülmeye başladı mı acaba top , top dökülmeye başladı benimkiler en nefret ettiğim şey kılBEnimki de öyleydine olduysa son bir haftadır oldu bir de benimki daha oturamıyor acaba ondan mı, belki etrafa bakmak istediğindendir. Yattığı yerden aylardır aynı tavana bakıyor ne de olsa bir umut diyeyim belki oturunca beni istemez
Neden emerken uyumasıni alışmasını istemiyorsunuz benim bir çok tanıdığım oype uyutuyor kocam oldu cocukalri zararını görmüyorlar ama bı sebbei var mı acabaEmzik denediniz mi? Emzikle çok güzel uyuyolar çok zorda kaldığımda ben öyle uyutuyorum. Uykusu geldiğinde de ya beşiğindd ya anakucağında sallayarak uyutuyorum ama hiçbiri bi rutin değil tabi sadece emmeyi uyumak için rutin haline getirmesin diye uğraşıyorum. Büyüdüklerinde masaldı ninniydi öyle şeylerle rutin oluşur kendiliğinden diye düşünüyorum şimdi anlamıyolar sanki öyle şeylerden pek mesela ninniyle uyutmayı çok denedim olmadı ilk seferde azimliydim sallamaya da karşıydım 15 dk uğraştım da en sonunda uyudu sonra dedim bu böyle olmaz daha vakti var bu ninninin heralde diyip bıraktım.
Kıșlık halilarim baya kalin birde kizimdan kalan uyku setinin yorganini seriyorum onun uzerine koyuyorum biraz. Ama sirt ustude olsa cok uzun tutamiyorum yerde ablasi surekli dikkatsizce kosturuyor evde.Yüzüstü yatırdığımda bizde de aynısı oluyor çok zorlanıyor kendini birşeyler yapmaya zorlamadığı halde kollarını iki yana indiriyor ıhlaya ıhlaya kafasını çevirmeye çalışıyor çok az kaldırıyo filan. Ama yüzüstü karnıma yatırdığımda kafasını kaldırıp yüzüme bakar uzun uzun. Ben doğduğundan beri çok kucağımda tuttum daha 1 aydır filan azalttım kucağı. İlkinde ne zaman olmuştu sizin dönme emekleme vs bi de yere nasıl bırakıyosunuz ben soğuk geliyodur üşür diye yere koyamıyorum koltuğu yatak gibi açtım oraya koyuyorum oyun halısıyla fark var mıdır ki hani biri sert biri yumuşak gelişimini engellemeyimde çocuğun
Merhaba bize de doktor Bexsero ve Nimenrix vurdurmamizi söyledi. Ikisi de 3 er doz her doktor glfarkli doz uyguluyor sizin kadar doz ve hangi aylardaNimenrix te menenjit aşısının bir çeşiti benim oğlum prematüre kronolojik 3,5 düzeltilmiş 1,5 aylık doktorumuz bu hafta rotayı vururken vuracaktı ben karar veremedim sonra neonetoloji doktorlarımıza sordum sağlık ocağıda yaptır bu ay dedi araştırdım menenjit vakaları çoğaldığı için erkene çekmişler aşıları karar verdim yaptırmaya bugün yaptırabilirim nimenrixle başlayıp bexeroyla tamamlarız..Allah korusun menenjit geçirenler var öyle bir riski almak istemiyorum..
Bende kollari kundak yapiyorum. Muslin battaniye aldim sirf kundak icin.Şimdi linç edilebilirlik ama 1yasa kadar kundakladim kızımı,pazenden koca kundak diktirmistim bence kundak gerçekten uykuya geçişi kolaykastiriyo bunda sag kalça da sıkıntı var gibi dedi dr hugun tekrar gittim yokmuş bunu da gittiği yere kadar kundakliycam oyke sıkı sıkı satmak değil üst tarafı kollarını aariyrm bacaklar serbest
Hemde nasip dökülme yaa çok kötü saçım çoktur gurdur azalsa gam yemicem azalmadigi gibi ev batıyor banyo batıyor r her seferinde her yerden saçım çıkıyor ki toplu gezerim evde ona rağmenBenim ki meraklı hep tavana bakmaz ablası etrafında fıldır, fıldır dolaşıyor ona bakar resmen ben yanından gidince ağlamaya başlıyor daha bilmiyordur kaç sefer denedim gerçekten biliyor artık... sizlerinde saçları dökülmeye başladı mı acaba top , top dökülmeye başladı benimkiler en nefret ettiğim şey kıl
Benimde asiri dokulme basladi ama oyle boyle degil. Elimi her surdugumde bir tutam sac alimde kaliyordu.Benim ki meraklı hep tavana bakmaz ablası etrafında fıldır, fıldır dolaşıyor ona bakar resmen ben yanından gidince ağlamaya başlıyor daha bilmiyordur kaç sefer denedim gerçekten biliyor artık... sizlerinde saçları dökülmeye başladı mı acaba top , top dökülmeye başladı benimkiler en nefret ettiğim şey kıl
anne sütü ya da formül mama hariç bebekler ilk 6 ay başka bir şey yememeli. neden tatlı bir şey tavsiyesi yapıyorsunuz ki?Aynen emzik bebeği rahat oluyor üstüne birazcık tatlı bisey sürüp verseydin bi belki alırdı öyle yapmayın diyorlar ama napalim durmuyorlar
şu anda ebebekten aldıklarımı kullanıyorum. lena&mama serisinden siyah beyaz hayvanlar, eşyalar serisi yine. her beslenme sonrası birkaç dk 40 cm mesafeden her seferinde bir kitap olacak şekilde bakıyoruz resimlere. anlatıyorum ingilizcelerini söylüyorum. 6-24 lük kitaplardan da aldım birkaç tane. kalite olarak çok iyiler tavsiye ederimAralarından bu dönem için kullandıklarınızı ve beğendiklerinizi direk ismen de paylaşabilir misiniz ben de kitap çok baktım ama bu zamanlarda nasıl bi kitap almalıyım onu bilemedim
Benimki de inatla almadı.ev avuç avuç emzik dolu.emziğin her türlüsü mevcutBizimde babası şapur şupur öper sesli sesli hiç ses çıkarmaz , babasının kucağında sessiz durur aynı pozisyonda bendeyken ağlıyorbabacı olacak bu kızlar
Annem , ben ve kardeşime neler neler denemiş sürüp ama yok almayan çocuk almıyor canım inatla almamışız bizde
Merhaba biz bu ay nimenrix vurulduk diğer doz 5. Ayda olacak 7. ve 9. Ayda bexero olacak 12. Aydan sonrada rapel olacak. İlk baştaki doktorun çıkardığı listede çok fazla doz vardı dedim böyle çok oluyor bu kadar fazla olmasın her ay aşı olacak yoksa diye bu sefer bu şekilde ayarladık biz dozları.Merhaba bize de doktor Bexsero ve Nimenrix vurdurmamizi söyledi. Ikisi de 3 er doz her doktor glfarkli doz uyguluyor sizin kadar doz ve hangi aylarda
Fatos emzik denedin mi. Bir cok emzik almayan cocuk fatos emzigi kabul ediyor.Benimki de inatla almadı.ev avuç avuç emzik dolu.emziğin her türlüsü mevcutnelere bulayıp vermedim ki..şekeri bitince hep attı.o direndikçe ben daha çok direndim.en son 2 hafta önce pes ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?