2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Nasıl 15 gün içinde olacak bize 2. Ay aşısını olmaya gittiğimizde hemşire rota ve menenjit olacaksa eğer 28 günden önce olmasın dedi.

Gaz olabilir mi? Sürekli aynı saatte şiddetli ağlama kriziyse ve sebebi de yoksa açlık pişik gaz vs gibi kolikte olabilir arabayla gezince sakinleşiyolar biz öyle yapmıştık

Emzik biberon meme reddi sebebi denildi hep o beni çok etkiledi ama bende ikiside yoo kızım baya bı zamaneme reddi yaşadı ara ara devam ediyor red. Ben sadece bebek dogdugunda gelen o süte çok ihtiyacı var sürekli emmesi gerekirken emzik tıkanır ağzına emme refleksi bozulur kandirilir gibi geliyor sussun diye 9 ay o sesi duymak için can atarken sırf ağlamasın diye yapılmamalı bana göre ve çok büyük bağımlılık Alişan bebek için olmayınca çok kötü oluyorlar bir yeğenim gece emzigini kaybetmiş uyanmış emzik yok diye ağladı yedegide kayıp ve hiçbir şekilde durmadı nöbetçi eczane arayıp durdu abim ve bunu sadece o değil bir çok yeğenim yaptı sonra bir yegemim emzikgi biraktirdik kimin emziği varsa çalardı kaç yaşına kadar saklar gizli gizli emerdi bu malesef beni çok üzüyor dış yapısınida bozuyor deniliyor oda var ben çok fazla emmesi taraftarı değilim ağzında emzik varsa konuşması gecikir gibime geliyor çünkü ağzında sürekli bir tıpa tabi sürekli vermeyen için lafım yok ben denedim emdide azcok ama sık sık vermedigim için emmek istemedi açıkçası uzun oldu da benim görüşüm bu yönde doğru yanlış bilemem

Çok sıkıntılı şeylermiş gerçekten. Benim düşündüğümünde sizden pek farkı yok zaten sebeplerini bilmesemde duyduğum düşündüğüm ihtimallerden ötürü pek sıcak bakmadım her ne kadae çok sevimli olsalar da çok rahat olsa da emzik vermek arada uykuya dalmakta zorlandığında veriyorum uykuya geçince çıkarıyorum bi de bu sıralar sürekli bi şeyler emmek istiyor elini ya da kıyafetinin yakasını gazını çıkarırken bile omzumu boynumu yalıyor elini emince kusuyodu bi ara bi gün de öyle verdim onun haricinde çok şükür sessiz sakin bebek zaten ihtiyaç bırakmıyor

anne sütü ya da formül mama hariç bebekler ilk 6 ay başka bir şey yememeli. neden tatlı bir şey tavsiyesi yapıyorsunuz ki?
Biliyorum kaşıkla ver demedim çok hafif emziğin ucu batırılacak alırsa alır almzsa ısrara gerek yok zaten kızım da yaptım şükür sağlıklı bişey de olmadı

Kızlar, bizim sıpanın gazı malum hep şikayet ederim. Ama maşallah bizimki bi kaka yapıyo bazen günde 3 kez bezini dolduruyo baya. Her pırt sonrasıda illa bi kaka bulaşığı oluyo bez masrafından batcaz Şaka bi yana bu kadar gaz sancısı bu kadar kaka normal mi? Bazen diyorum bağırsaklarında bi sorun mu var. Çocuk doktoruna gazı var diye götürdüğüm de hiç adamakıllı bakmadı iki damla önerdi gönderdi ona götürmek istemiyorum. Ha bide kakasının değişik bi kokusu var bebek olmasına rağmen kokusuz değil

Oo sıkıntılı bebek çok yorucudur yorucu bebekte anneye hicbisey denmez denmemelide emzikte olmasa idare edemez hiç

Canım benim kızda günde defalarca kaka yapar bazen azıcık bırakır kuş gibi geçen doktora gittigimde yapısal bişey bu dedi kokusu çoksa degisikse sadece bakmak gerek ve gazi çıkartır kaka yapması dedi sanada soyliyim ama 40 insan sonra zaten koku baalar bildiğim bebebgiminde kokusuz değil de absürt bir kokuda degil

Ay daha tombikto görünüyo ya maşallah bende grubun cılızı benimki demiştim
3. Ay kontrolünde 5 kiloydu. Bakalım önümüzdeki hafta ne kadar çıkacak . 2580 Gr doğdu zaten. Mama almıyor . Kilo da e anne zayıf baba zayıfmış bebekken o yüzden çok takmıyorum.

Bizim de 2580 dogmustu. 3.ay kontrolünde 4.500 du oyuzden mama takviyesi baslandı.yeni 5 kilo oldubizimkinin de yanakları inkar ediyor kilosunu .tombik tombik
3. Ay kontrolünde 5 kiloydu. Bakalım önümüzdeki hafta ne kadar çıkacak . 2580 Gr doğdu zaten. Mama almıyor . Kilo da e anne zayıf baba zayıfmış bebekken o yüzden çok takmıyorum.

Bilmiyorum biz zararını görmedik kızım 7yasinda

Durup dururken degik de yolculukta ya da uykuya geçiş esnasında kolaylık oluyor 2cocuguma vermedim.3.de bı de emzik deneyelim zehir değil ya dedim gerçekten kolaykikmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…