2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar , pandemi biran önce bitsin istiyorum,Allah hepimizi evlâdlarıyla beraber korusun.. Ama düşünüyorum da bebeklerimizin bu döneminde zaten kış olduğu için çok bir yerlere çıkamayacaktık. Şimdi gelenimiz gidenimizde yok. Ben çok komşuluk beceremiyorum, ömrüm hep okumakla geçti ama ilk çocuğumun doğumunda hiç muhabbette olmadığım komşularım bile hayırlı olsuna gelmişti. Bende çok paniğimdir birileri her an gelebilir diye sürekli evi temiz tutma çabam olurdu, sonra yapamam diye kek,kurabiye birşeyler hazır bulundurma stresim olurdu. Kendimi üzerdim yani. Şimdi daha rahatım, anne-babalarımız dışında gelenimiz olmuyor. İnsana insan gerek elbet ama, ilk çocuğumun doğumunda gelenler sorularıyla öyle bunaltmış ki demek, şimdi kendimi rahat hissettim. Emziriyor musun, yanında mı yatırıyorsun, bebeğin yabancılık mı yapıyor, zayıf sanki bu çocuk sütün mü yetersiz....... Allah’ım ziyaret sonrası bende bi ağlamalı hâl olurdu, düşündüm de şimdi daha rahatım o anlamda. Sizler ne düşünüyorsunuz?

Aynı senin gibi düşünüyorum bide sürekli bebeğin uyku saati emzirmesi vee temizlik falan misafir cekemem açıkçası biseyler hazırlamakta imkansız fırsat vermez ki bebeğim bunlara ek sürekli sabahtan gelip akşam yada gece giden kaynana ekle buna en azından pandemiden bahane edip gelmesine engel oluyorum kadının ayarı yok kafam rahat tek sıkıntı ailemi gorememem yardım eden olmadığından herşey benim üstüme ev ve bebek yemek yoruluyorum baya

sütün yetersiz diyene o anda açıcan göğsünü yüzüne doğru allah ne verdiyse fışkırtıcaksın. en sinir olduğum şeyler. yıkanacak çamaşırın yapılacak yemeğin var mı diye soran yok ne kadar süt meraklısı herkes

ben çok rahatım tek başıma. gezemiyoruz belki ama kızımı alıp bahçemize iniyorum çok iyi geliyor. yakınlarımızda ev de yok soru soran da yok doğal olarak

annem bi iki defa görüntülü konuşurken karışacak oldu anında önünü kestim

Şimdi 2-3 günde bi süpürge çalıştırıyorum, temizlik yine yapıyorum elbet ama birileri gelecekte manâ bulacak korkusuyla değilde kendi sağlığımız için..zaten zor ve yorucu bir dönem, bir de çevremizdekiler zorlaştırıyor. Bi bizim toplumumuzda mı var acaba böyle şeyler merak ediyorum

Merhaba. Ben de aynı şekilde doğduğundan bu yana uyku alışkanlığımiçin dikkaet ediyorum. Kucakta ya da sallayarak uyutmuyorum.
ama ben gece uykuya geçiş saatlerinde sıkıntı yaşıyorum. Ağlatmak istemediğimden başarısız oluyorum ve geç saatlere kalıyor. Sabah uyanma saatiyle ilgili plduğunu düşünmeye başladım. Siz kaçta güne başlatıyosunuz, bunun için zorla uyandırıyor musunuz? Bir de prtalama olarak uyku saati düzeninizi paylaşırsanız çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ederim.

Vallahi bu ben bı de hiç çocuğu olmayan komşum elestirurdi sen ne anlarsın diyesim gelirdi içimden bı oda topluyor bin yıl aynı kalıyor oysa biz oyke miyiz biri bebek öteki 3yasinda mini ergen kapı calcak diye ödüm kopardı taşındık buradakilee yasitim değil bı de pandemi çıktı rahatım.insanoglu konuşmayı paylaşmayı seviyor ariyo ama anlayışlı insan lazım ya

Ağlıyor uyumuyor çok yoruyor dediğimizde genelde erkek tarafı aç o aç mama ver diyorlar binada sinir oluyorum mama gerekirse veririm zaten bundan kaçmam ama bunu gerektirecek bir durum suanlik yok diyorum sen anlamiyorsundur belki diyorlar hayır doktor bile ek bişey verme şuan yeterli anne sutun diyor heleki geçenlerde kaynanam oğluna para vereyim mama al aç bu diyor sutumle boğmak istedim

Ne ikram ediceksin gelenlere diyorlar bide hayır yapmana izin vermez ben yapıp getireyim diyen yok yetmez gibi yapma bişey diyip sonrada bişey yapmadı hazır almış gibiisnden konuşulur bence bizim toplumda sıkıntı var bu konularda

mamayı alsın kendi yesin. aç olsa sen anlamayacaksın sanki

Kızlar size bi kaç sorum olacak oğlumla 3 ay 10 günlük olduk ama nerdeyse 1 haftadır çok huysuz zor uyuyor çok zor emiyor emdiği zamanda en fazla 5 10 dk emiyor sonra uyuuakaliyor çok emmiyor böyle bi durum yaşayan oldu mu

Bir diğer sorumda korunmak için ne yapıyorsunuz kızlar ben henüz kondom hariç birşey yapmadım

BEnim de bebeğim bugün tam 3 ay 10 günlük. 14 Eylül doğumlu ve sizin yazdığınız sıkıntıları birebir yaşıyorum. Hatta buraya da yazmıştım. Nolduysa son bir haftadır oldu diye...anlam veremediğim bir şekilde huysuz. Benim ki üstüne üstlük kucakta da istiyor.

en başından beri kondom kullanıyoruz. 1 defa kullanamadık onda da ödüm koptu hamileyimdir diye.

o dönemi biz de yaşadık. bikaç günden sonra düzeldi.

Gazı olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…