- 21 Nisan 2020
- 1.875
- 1.686
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #30.121
Okadar güzel dedin ki birikiyor birikiyor sonra artık değil görmek adını duymaya tahamul olmuyor ben malesef baya süre kacamadim çok maruz kaldım ne yoktan anladı ne sürat asmadan laf sokmadanda anlamadı gurur yapmadı artık tahamulum kalmadı dediğin gibi eşim bu duruma üzülüyor ona kıyamıyorum ama artık sıkıldım bu mevzularda iyi yapmışsın buranonce taşın kafan rahatlar@begonvil1985 benim de ömrüm okumakla geçti.evlendiğimde son sınıftım bu yüzden evime kimse gelemedi.mezun olur olmaz kpss sürecim +ücretli öğretmenlik dönemi başladı yine kimse gelemediderken tam korona başladı ve hamile kaldım yine kimse gelemedi doğurdum halaa korona var ve çok şükür yine gelemiyorlar.arada kv söyleyenler oluyormuş direkt hayır diyorum.ne münasebet canım otursunlar evlerinde.ben aileme bile yaklaşık bir aydır gitmiyorum.elimden gelse kv bile eve sokmayacam da işte kendisi kapıyı çalıo.açmıyorum birkaç saat sonra telefon ediyor.hop ertesi gün kaçış yok halbuki o da 65 yaşında kendisinin düşünüp gelmemesi gerek.ilk doğum yaptığımda evimin işine çok karışmaya başlamıştı onu sert bir dille uyarmıştım.sanane benim evimin işinden git kendi evinle ilgilen hatta bi ara bayaa bayaa dilini uzatmaya başlamıştı deli midir nedir?en son ona dedim ki ben anneme bile bu temizlik konusunda tahammül edemiyorum annem bitti sen mi başladın dedim??? O oldu bi daha laf edemedi.
Şimdi zaten eşimin bir yerden parası geldi.Ona cilveler yaptım ,ağladım sızladım ev alalım çıkalım dedim.mahalleyş bahane ettim halbuki ben onun annesinin göz hapsinden ve annesinin her an her an her an herrrrrrrrrrrr an bizi gözetlemesinden kaçıyorum.geçenlerde hava çok güzeldi sahile gittik oğlum biraz hava alsın hep evdeyiz diye.nerde olduğumuzu düşünmekten aklı çıkmış.yani bu tarz şeyler birikiyor birikiyor sonra da dert oluyor işte.kendisini birisi bu kadar gözetlese hoşuna gider mi acaba
konsomsuz hayat düşünemiyorum. ecnebilerin yaptığı şeylerden en iyisiBiz hiç kondom kullanmadık.hep geri çekilme yöntemiyle korunduk.merağımdan eşime aldırıp nasıl bişe olduğuna bakmıştım sonra balon gibi şişirip oynamıştık
Okeyde ne sıkıntı yaşadınız canım valla bana hepsi aynı geliyordurex kullanıyoruz biz de. şükür hiç yırtık çıkmadı. okeylerden memnun kalmadık hiç
Yaa aklıma küçüklüğüm geldi evde dolabın içinde bir paket buldum daha okula filan gitmiyorum 5 yaş civarı onu emzik ucu sanmistim eskiden sarı sarı olurdu ya emzikler değiştirmek için olduğunu düşünmüştüm emmeye filan çalıştım hattaBiz hiç kondom kullanmadık.hep geri çekilme yöntemiyle korunduk.merağımdan eşime aldırıp nasıl bişe olduğuna bakmıştım sonra balon gibi şişirip oynamıştık
Bencede yakonsomsuz hayat düşünemiyorum. ecnebilerin yaptığı şeylerden en iyisi
okey olmuyor sorun orda zatenOkeyde ne sıkıntı yaşadınız canım valla bana hepsi aynı geliyor
Yaa aklıma küçüklüğüm geldi evde dolabın içinde bir paket buldum daha okula filan gitmiyorum 5 yaş civarı onu emzik ucu sanmistim eskiden sarı sarı olurdu ya emzikler değiştirmek için olduğunu düşünmüştüm emmeye filan çalıştım hattayıllar sonra acı gerçekle yüzleştim
Bencede yageri çekilme de yapmıştık hamile kalmadan birkaç ay önce ama hiç güzel değil olan bize oluyor açık açık burda yazmayayım ama anladiniz siz en temizi prezervatif o yüzden
Oldum canım rahim daha küçülmemiş ama normal, zamanla yavaş yavaş küçülecek demişti dr.40 çıktıktan sonra muayene oldunuz mu kızlar ?
kondom kullananlar hangi markayı kullanıyorsunuz?
Atak dönemindeyiz herhalde bizimki de bir hafta 10 gündür sıkıntıda adeta huy değiştirdi umarım kalıcı olmazBEnim de bebeğim bugün tam 3 ay 10 günlük. 14 Eylül doğumlu ve sizin yazdığınız sıkıntıları birebir yaşıyorum. Hatta buraya da yazmıştım. Nolduysa son bir haftadır oldu diye...anlam veremediğim bir şekilde huysuz. Benim ki üstüne üstlük kucakta da istiyor.
Sabahları çok değişken 9 9 buçuk bazen 10 olabiliyor ama beni uyandırıp kısa bir süre sonra kendisi tekrar uyuyor genelde Bizimki 2 bucuk 3 saat falan zor uyanık durur sonra uykusu gelir gün içinde.Gece emzirmek için uyandırmam kendisinin beni uyandırmasın beklerim. Bu son günlerde herşeyimiz değişir oldu ama umarım düzelir.Merhaba. Ben de aynı şekilde doğduğundan bu yana uyku alışkanlığımiçin dikkaet ediyorum. Kucakta ya da sallayarak uyutmuyorum.
ama ben gece uykuya geçiş saatlerinde sıkıntı yaşıyorum. Ağlatmak istemediğimden başarısız oluyorum ve geç saatlere kalıyor. Sabah uyanma saatiyle ilgili plduğunu düşünmeye başladım. Siz kaçta güne başlatıyosunuz, bunun için zorla uyandırıyor musunuz? Bir de prtalama olarak uyku saati düzeninizi paylaşırsanız çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ederim.
Haşgeldinizzz. Biz de ateş olmasa da 2 den önce uyumazz. Geömiç olsun nesi var ?Yine ateşliyiz. Yine 3-5 nöbetleri. Neden neden neden
Dün gözlerim sizi aradı 5te uyuduk bizHaşgeldinizzz. Biz de ateş olmasa da 2 den önce uyumazz. Geömiç olsun nesi var ?
Aahh ahh hem de ne doğru... Regenesis max ve gynıferon birlikte kullanıyorum ama yetmiyor hala devam dökülme, hem de çok fenaKızlar şu 3 aydan sonra annede saç dökülüyo muhabbeti doğrumu ya oluk oluk dökülmeye başladı hiç dökülmeyen saçım napıyosunuz siz nasıl durdurucaz
saçlarım öyle dökülüyo ki yakında kel olabilirimKızlar şu 3 aydan sonra annede saç dökülüyo muhabbeti doğrumu ya oluk oluk dökülmeye başladı hiç dökülmeyen saçım napıyosunuz siz nasıl durdurucaz
doğurunca çiçek aldım. evde annem kızıma künye yaptırmış onu verdi. kardeşim kızıma küpe almış onu verdi. bana da ikizinden ortak günlük çok şık bir takı seti geldi. kayınvalidem kızıma yarım bana künye almış onlar geldi annemle. eşim yine bi parça takı almıştı.Kızlar ya gece gece aklıma takıldı, doğum hediyesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Bizler doğum yapalı 4 ay olacak neredeyse ama aklıma geldi fikirlerinizi merak ettim
Vay bedoğurunca çiçek aldım. evde annem kızıma künye yaptırmış onu verdi. kardeşim kızıma küpe almış onu verdi. bana da ikizinden ortak günlük çok şık bir takı seti geldi. kayınvalidem kızıma yarım bana künye almış onlar geldi annemle. eşim yine bi parça takı almıştı.
düşününce de gelen geçen takı almış ya niye başka bişey almamışlar? bu doğum hediyesini nerden icaat ettik acaba?Vay be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?