2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Okadar güzel dedin ki birikiyor birikiyor sonra artık değil görmek adını duymaya tahamul olmuyor ben malesef baya süre kacamadim çok maruz kaldım ne yoktan anladı ne sürat asmadan laf sokmadanda anlamadı gurur yapmadı artık tahamulum kalmadı dediğin gibi eşim bu duruma üzülüyor ona kıyamıyorum ama artık sıkıldım bu mevzularda iyi yapmışsın buranonce taşın kafan rahatlar

Biz hiç kondom kullanmadık.hep geri çekilme yöntemiyle korunduk.merağımdan eşime aldırıp nasıl bişe olduğuna bakmıştım sonra balon gibi şişirip oynamıştık
konsomsuz hayat düşünemiyorum. ecnebilerin yaptığı şeylerden en iyisi

durex kullanıyoruz biz de. şükür hiç yırtık çıkmadı. okeylerden memnun kalmadık hiç
Okeyde ne sıkıntı yaşadınız canım valla bana hepsi aynı geliyor
Biz hiç kondom kullanmadık.hep geri çekilme yöntemiyle korunduk.merağımdan eşime aldırıp nasıl bişe olduğuna bakmıştım sonra balon gibi şişirip oynamıştık
Yaa aklıma küçüklüğüm geldi evde dolabın içinde bir paket buldum daha okula filan gitmiyorum 5 yaş civarı onu emzik ucu sanmistim eskiden sarı sarı olurdu ya emzikler değiştirmek için olduğunu düşünmüştüm emmeye filan çalıştım hatta yıllar sonra acı gerçekle yüzleştim
konsomsuz hayat düşünemiyorum. ecnebilerin yaptığı şeylerden en iyisi
Bencede ya geri çekilme de yapmıştık hamile kalmadan birkaç ay önce ama hiç güzel değil olan bize oluyor açık açık burda yazmayayım ama anladiniz siz en temizi prezervatif o yüzden

okey olmuyor sorun orda zaten

Atak dönemindeyiz herhalde bizimki de bir hafta 10 gündür sıkıntıda adeta huy değiştirdi umarım kalıcı olmaz

Sabahları çok değişken 9 9 buçuk bazen 10 olabiliyor ama beni uyandırıp kısa bir süre sonra kendisi tekrar uyuyor genelde Bizimki 2 bucuk 3 saat falan zor uyanık durur sonra uykusu gelir gün içinde.Gece emzirmek için uyandırmam kendisinin beni uyandırmasın beklerim. Bu son günlerde herşeyimiz değişir oldu ama umarım düzelir.

Kızlar şu 3 aydan sonra annede saç dökülüyo muhabbeti doğrumu ya oluk oluk dökülmeye başladı hiç dökülmeyen saçım napıyosunuz siz nasıl durdurucaz

Kızlar ya gece gece aklıma takıldı, doğum hediyesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Bizler doğum yapalı 4 ay olacak neredeyse ama aklıma geldi fikirlerinizi merak ettim

Kızlar şu 3 aydan sonra annede saç dökülüyo muhabbeti doğrumu ya oluk oluk dökülmeye başladı hiç dökülmeyen saçım napıyosunuz siz nasıl durdurucaz
Aahh ahh hem de ne doğru... Regenesis max ve gynıferon birlikte kullanıyorum ama yetmiyor hala devam dökülme, hem de çok fena

Kızlar ya gece gece aklıma takıldı, doğum hediyesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Bizler doğum yapalı 4 ay olacak neredeyse ama aklıma geldi fikirlerinizi merak ettim
doğurunca çiçek aldım. evde annem kızıma künye yaptırmış onu verdi. kardeşim kızıma küpe almış onu verdi. bana da ikizinden ortak günlük çok şık bir takı seti geldi. kayınvalidem kızıma yarım bana künye almış onlar geldi annemle. eşim yine bi parça takı almıştı.

Vay be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…