- 29 Aralık 2013
- 2.652
- 3.479
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #30.141
düşününce de gelen geçen takı almış ya niye başka bişey almamışlar? bu doğum hediyesini nerden icaat ettik acaba?
Mesela nasıl birşeydüşününce de gelen geçen takı almış ya niye başka bişey almamışlar? bu doğum hediyesini nerden icaat ettik acaba?
Ateş var teyzesi. Çabalıyorum sürekli kontrol ediyorum. İyi olacak inş. Allah’ın izniyleHaşgeldinizzz. Biz de ateş olmasa da 2 den önce uyumazz. Geömiç olsun nesi var ?
Eşim de baba şık bir kolye aldı.dogumdan önce almış iş yerinde güvenli bir yere koymuş. Benim aniden suyum gelince pazar günü.tekrar işe gidemediYurt dışında push gift diyorlar buna, Türkiyede adı doğum hediyesi olmuş neysekiAnnem de babamın aldığını söylemişti kültürel olarak bizde de var demek ki
Ben saçlarımın köklerini tutkalla kafama yapıştırmayı düşünüyorum artıkKızlar şu 3 aydan sonra annede saç dökülüyo muhabbeti doğrumu ya oluk oluk dökülmeye başladı hiç dökülmeyen saçım napıyosunuz siz nasıl durdurucaz
Eşim bana üstüne tura gibi olan ama üzerinde oğlumuzın adının yazdığı bir kolye aldı,kv oğluma künye aldı da almaz olaydı.durmadan “oğlım sana en ağır hediyeyi ben aldım”diyip duruyor.erkek kardeşim de künye aldı.annem bir yarım taktı bir de oğlumun tüm kıyafetlerini,çorabına yıkama küvetine varıncaya kadar a’dan z’ye dizdi sağolsun.ablam gram altın taktı,kaynım da yarım takto.görümceler uzakta koronadan dolayı gelemdikleri için takamadılar henüzKızlar ya gece gece aklıma takıldı, doğum hediyesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Bizler doğum yapalı 4 ay olacak neredeyse ama aklıma geldi fikirlerinizi merak ettim
yurtdışında millet karısına mercedes, bentley alıyor. biz anca yarımYurt dışında push gift diyorlar buna, Türkiyede adı doğum hediyesi olmuş neysekiAnnem de babamın aldığını söylemişti kültürel olarak bizde de var demek ki
bebeğin eğitimi için oluşturulmuş bir fon, missss gibi bir tatil, fidan bağış vs vsMesela nasıl birşey
yurtdışında millet karısına mercedes, bentley alıyor. biz anca yarım
bebeğin eğitimi için oluşturulmuş bir fon, missss gibi bir tatil, fidan bağış vs vs
Benim eşim ytleefonumu son modelle yeniledi annem beşiğimizi aldı kv künyesini ben sevdim bu işidüşününce de gelen geçen takı almış ya niye başka bişey almamışlar? bu doğum hediyesini nerden icaat ettik acaba?
Canım eşim istediğim Bi künye bilezik tarzı bişi aldı doğum günümle doğum hediyesi olarak birleştirdi kabul etmiyorum diodum da altın bu kadar yükselince neyse dedim baya tutmuştu ozmn şimdi nası alsın garibim annem yarım takacaktı 3.olunca mevla düşüyor gerek yok çeyrek yeter sakın dedim kayınvalidemde annem taktı die çeyrek taktıKızlar ya gece gece aklıma takıldı, doğum hediyesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Bizler doğum yapalı 4 ay olacak neredeyse ama aklıma geldi fikirlerinizi merak ettim
Ahh ikincide eşim telimi değiştirmişti 3sefer ekranı kırıldı samsung üretimini kaldırdı hatta hatalı ürün dieBenim eşim ytleefonumu son modelle yeniledi annem beşiğimizi aldı kv künyesini ben sevdim bu işi
Ahh ikincide eşim telimi değiştirmişti 3sefer ekranı kırıldı samsung üretimini kaldırdı hatta hatalı ürün die bşrsürüBenim eşim ytleefonumu son modelle yeniledi annem beşiğimizi aldı kv künyesini ben sevdim bu işi
1 ila 4arası gidebilirsin cnmKızlar evimin yakınında bi alışveril merkezi var bişeyi değiştirmem gerekiyor bir türlü bebeği bırakıcak biri olmadı yanımda bebekle gitsem alıyolarmı içeei bilgisi olan varmı bu sokağ çıkma yasağı muhabbetinden sorun oluyomu
şımarıklık yapıp ben de mi telefon istesem acabaBenim eşim ytleefonumu son modelle yeniledi annem beşiğimizi aldı kv künyesini ben sevdim bu işi
Aynen öyle bizimde valla inşAllah düzelir bi an önceBEnim de bebeğim bugün tam 3 ay 10 günlük. 14 Eylül doğumlu ve sizin yazdığınız sıkıntıları birebir yaşıyorum. Hatta buraya da yazmıştım. Nolduysa son bir haftadır oldu diye...anlam veremediğim bir şekilde huysuz. Benim ki üstüne üstlük kucakta da istiyor.
Bende pek güvenemiyorum açıkcası kondoma o yüzden sormak istedimen başından beri kondom kullanıyoruz. 1 defa kullanamadık onda da ödüm koptu hamileyimdir diye.
o dönemi biz de yaşadık. bikaç günden sonra düzeldi
Aslında kullanmak istemiyor ama başka yöntemler yani iğne falan kullanınca da bir daha çocuk olmazsa diye korkuyor vurdurmak istemiyor daha ilk çocuğumuzBenim kızım da 5 10 emer. Kilo alımı iyiyse, 4 saatte bir çişli bez dolduruyorsa doyuyordur.
Ben spiral taktırdım. Eşin kondom kullanıyorsa kullansın. Benim eşim kullanmak istemedi
Bende aynı daha hala hasta olmadım sağlık ocağı hemşiresi de iğne başlayalım dedi 3 aylık iğnelerden ama hala adet olmadım diyincede önce bi test yapalım o zaman dedi beni de korkutuyorlar valla3. Ay büyüme atağı var ondan muhtemelen. Bizde o yöntemle korunuyoruz sadece ve ben hala hasta olmadım
CAnım bu iğne hakkında biraz bilgi verir misin? Ben kan pıhtılaşma durumu var o yüzden spiral taktıramıyorum. Diğer korunma yöntemlerini araştırıyorum. Bu iğne her üç ay da bir mi vuruluyor? Hormonal birşey değil mi? Kilo yapıyor mu?Bende aynı daha hala hasta olmadım sağlık ocağı hemşiresi de iğne başlayalım dedi 3 aylık iğnelerden ama hala adet olmadım diyincede önce bi test yapalım o zaman dedi beni de korkutuyorlar valla
Canım açıkcası bende tam net bilmiyorum ama en iyi korunma yöntemi bu diye biliyorum sprialden de hamile kalanlar var biliyorum o yüzden ona güvenemiyorum bu daha korunaklı bence kilo falan yapmıyor diye biliyorum vurunuyorsun iğneyi ve 3 ayın sonunda tekrar vurunuyorsun ve her 3 ay bu şekilde ilerliyor ne zaman ki birakmak istersen bırakıyorsun benim bi akrabam kullandı sonra bırakmak istedi bıraktı ve ertesi ay hemen hamile kaldı o yüzden ben zararı olduğunu da düşünmüyorum diğer yandan doğum kontrol haplarıda sütü etkiliyormuş bebeği etkiliyormuş diye duydum onuda kullanmak iyi değil yani o yüzden ne biliyim hepsine bakınca da en iyisi iğne gibi geliyorCAnım bu iğne hakkında biraz bilgi verir misin? Ben kan pıhtılaşma durumu var o yüzden spiral taktıramıyorum. Diğer korunma yöntemlerini araştırıyorum. Bu iğne her üç ay da bir mi vuruluyor? Hormonal birşey değil mi? Kilo yapıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?