2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Böyle bişey buldum bende begonvil1985

Eklentiler

• Screenshot_20201225-135155.webp
    57,7 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar şu 3 aydan sonra annede saç dökülüyo muhabbeti doğrumu ya oluk oluk dökülmeye başladı hiç dökülmeyen saçım napıyosunuz siz nasıl durdurucaz
Arkadaşım bana çocuk suratına gülünce sacın dökülmeye başlar dedi ve gerçekten ilk zamanlarda dökülüyordu ama o birşey değilmiş şuan dökülenin yanında , bende bunun gülümsemeyle alakalı değilde belli bir aya gelince dökülme başladığını onunda çocuğun gülmeye başladığı zamana denk geldiğini düşünmüştüm
Kızlar ya gece gece aklıma takıldı, doğum hediyesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Bizler doğum yapalı 4 ay olacak neredeyse ama aklıma geldi fikirlerinizi merak ettim
Eşim adana burması almıs ama tamamen yatırımlık yani onun kafasındaki düşünceyi biliyorum ben bir taşla iki kuş vurmak için yoksa ben isimli kolye istiyordum bozdururken işçilik çok olmasın diye bilezik almış, bana özel birşey olarak düşünmüyorum açıkçası çünkü kenarda duruyor ama telefon, isimli bir kolye , yüzük veya benim kendi kullanacağım herhangi birşey olsa daha çok sevinirdim açıkçası elindeki tüm paraya ağır bir bileklik almış ama dediğim gibi yatırım amacı biliyorum kayınbabam cocuga künye kaynanam çeyrek taktı , annem küpe kardeşim gram altın (öğrenci zaten şuan okula gitmiyorken çalışıyor asgari ücret bile olmayan bir yerde ordan kazandığı parayla alınmış bir hediye) babamda para taktı , bebeğin tüm eşyasını biz aldık ailelerden öyle beşik araba tarzı hediye gelmedi kaynanam yelek filan işlemiş birkaç tane onlar geldi ayriyeten onuda hiç demedi yaptım ettim diye doğuma gidince gördüm ben

yatırım fikri güzel ama ağır takı hiç sevmem ben de. gündelik ince şeyler çok hoşuma gider.

keşke eşin beğendiğin kolyeyi alsaymış. yıldırma politikası yap

yatırım fikri güzel ama ağır takı hiç sevmem ben de. gündelik ince şeyler çok hoşuma gider.

Şuan alamaz malesef kredi çekti araba borcu ödüyor onu benim üzerime yaptık onu sayıyorum onun yerine , kendi üstüne yapsada fark etmezdi bana orası ayrı mesele sonrasında kendim gümüş aldım minik isimli bir kolye altın renginde görenler gerçek sanıyor

Şu saç dokulmeye annemde çocuk seni tanımayabbaslarsa ozaman dökülür dedi Papatya011
Demek ki çocuk ortalama 2 buçuk 3.Ay civarı gülüyor ve etrafı tanıyor canım ben öyle düşünüyorum açıkçası çocuk güldü tanıdı diye sac kendini dökmez bence ya

araba > kolye
Demek ki çocuk ortalama 2 buçuk 3.Ay civarı gülüyor ve etrafı tanıyor canım ben öyle düşünüyorum açıkçası çocuk güldü tanıdı diye sac kendini dökmez bence ya
hormonların değişimindendir ya. illaki bi değerimiz düşüyodur

Kızlar ya gece gece aklıma takıldı, doğum hediyesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Bizler doğum yapalı 4 ay olacak neredeyse ama aklıma geldi fikirlerinizi merak ettim
Eşim bana şık bir bilezik aldı eşinkini soruyorsun değil mi ? Bu arada altın hiç sevmem ama inat ettim al dedim aldı duruyor öyle :)

yurtdışında millet karısına mercedes, bentley alıyor. biz anca yarım

bebeğin eğitimi için oluşturulmuş bir fon, missss gibi bir tatil, fidan bağış vs vs
Yurtdışında vergi yok.araba almaları kolay benim eşim ilk araba alacaktı bana. Kredi çekecek ben ödeyeceğim tam Kayserili ya

Ay evet ben de ağır hele ki kalın altın hiç sevmem.eşim beğendiği kolyenin fotosunu atmıştı ben de okeylemiştim.onu aldı.doğum yaptığım gün zaten evdeydi kolye.benim doğımda sürpriz bir şekilde erken oldu eşim eve gelip hemen kolyemi almış ben odaya geldikten sonra hemen taktı

Hahha doğru bağlantı çok saçma dimi ayy eskiler zaten neler neler bağlıyor birbirine

ufak şeyler bunlar ama anısı ve hissettirdikleri hiç unutulmuyor

Böyle bişey buldum bende begonvil1985
Canım burda yazılanlara göre benim durumumda olanlarında kullanabileceği bir korunma yöntemi. Ben birde doktoruma sorayım olmazsa böyle bir yöntem deneyim. Daha önce nasıl korunacağımı sorduğumda eşimin korunabileceğini yada tüplerimi başlatabilelim söylemişlerdi. ama bende bu 3 aylık iğneleri ilk defa duyuyorum, bilsem özellikle sorardım

Aa tüpleri baglatmayi belli yaştan sonra söylerler bu iğneyle korunan bı kaç tanıdığım vardı ama öyle konuşma arasında duydum iyi mi bı sıkıntısı var mı bilmem sadece kilo aldırabiliyor oyazıyor yazidada gorduysen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…