2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ben bir şey sormak istiyorum. Bebeklerinizle iş, yemek nasıl yapıyorsunuz? Ben yalnızken yapamıyorum. Ana kucağına koydum sıkılıyor. Yemek yerken eşimle ayrı yiyoruz . Nöbetleşe bakıyoruz milaya. Her şeyim o kadar düzensiz ki.

Uyuduğu zamanlar veya eşim evdeyken yapıyorum ben, yemek yerken biz yer sofrasında yiyoruz onuda yanımıza koyuyorum kafasının altını yastıkla destekleyip o zaman bizi görüyor laf dinliyor ağlamıyor, aynı odada yemek masasıda var ama bu şekilde yerde yiyince yediğim şeyi anlıyorum yoksa masada durdurmaz beni kendisi bize uzak kalınca, masaya ek gıdaya başlayıp mama sandalyesi kullandığı zaman geçeceğim geri

İş yapmıyorum- yapamıyorum- yemekte eşim gelice Allah ne verdiyse yapıyorum ya makarna ya da kahvaltı gibi yiyoruz zaten gazdan dolayı eleye eleye yicek bişi kalmadı düzen gitti bitti Allahtan çocuk tozdan hasta olmuyor

uyuduğunda road runner gibi oluyorum. önce bişeyler yiyip apar topar ev işlerine girişiyorum. yemek yaparken de ya yine uyuyo oluyo (bazen) ya da yanımda oluyor. yapıyorum ama geceleri de bayılır gibi uyuyorum resmen.

uyuduğunda road runner gibi oluyorum. önce bişeyler yiyip apar topar ev işlerine girişiyorum. yemek yaparken de ya yine uyuyo oluyo (bazen) ya da yanımda oluyor. yapıyorum ama geceleri de bayılır gibi uyuyorum resmen.
Hemen hemen hepimiz aynıymışız. Bu arada ben evden çalışmaya başladım. 3 hafta oldu. Bakıcım yok yanımda kimse yok ondan bunaldım galiba. Teşekkür ederim cevap için

Bizim düzenimiz de öyleydi.anakucağında olmayı asla istemiyordu.hep kucak istiyordu.yemeği burnumuzdan getiriyordu.ya kucağımda olacak beyefendi ya da ağlayacak.baktım ki böyle olmuyor bir hafta direndim.almadım kucağıma.ama o ağladıkça ben de ağladım.en sonunda alıştı.anakucağında duruyor artık,kucak için de ağlamıyor.yavaş yavaş onu oyun minderinde de tek bırakmaya alıştırdım.önce asla tek kalmıyordu,yanından kalkar kalkmaz ağlıyordu.şimdi kontrollü olmakla birlikte tek kalıp oyun minderindeki oyuncaklarıyla kalabiliyor.ama dediğim gibi kontrollü.1,2 dakika bir gelip ona bakıyorum mutlaka.

Anakucağında ağladığı zaman ,ana kucağını masaya koyuyorum ben de çareler tükenmez

Hemen hemen hepimiz aynıymışız. Bu arada ben evden çalışmaya başladım. 3 hafta oldu. Bakıcım yok yanımda kimse yok ondan bunaldım galiba. Teşekkür ederim cevap için
Benimde kimde yok canım ama ara ara çıkıyorum bende eşim götürmek istemiyor alışverişe virüsten dolayı ama çok bunalıyorum burda virüs büyük şehirler kadar çok değil, maskemi takıyorum kızıda kanguruya koyuyoruz eşim marketin içinde onu gezdirirken ben alışverişi yapıyorum ama dediğim gibi her hafta götürmüyor zorla ben diye diye ikna ediyorum bazen
Anakucağında ağladığı zaman ,ana kucağını masaya koyuyorum ben de çareler tükenmez
Bu defada yukarda kalıyorum kimseyi görmüyorum diye ağlar bizimki

Ağlamaya yer arıyorlar zaten

Ayy kızlar benim ki artık oturmak istiyor bişey yedigimizde falan ağzını sapirtatiyor oturmak istediğinde oturtmadigimizdada ağlıyor napicam bu kızı bilemedim

Yapmıyorum. Yapamıyorum canım kaç gündür yatağımı kapatamıyorum bilmiyorum uyanıkken kucak istiyor uyuyor Ken uyanmasın die odaya girmiyorum o uyurken diğer ikisinin dersi oyunu bide eşim bugün işe gitti canım yağlama istio yapan olsada yesek dedi anan yapsın dedim yok anandan güzel yapıon diosan yapım dedim ama yok anam gibi ol die yap diom dio Bi yandan ne yemek yapcam derdi Bi yandan çocuklar ev işi hiçbiley tam değil

Ayy kızlar benim ki artık oturmak istiyor bişey yedigimizde falan ağzını sapirtatiyor oturmak istediğinde oturtmadigimizdada ağlıyor napicam bu kızı bilemedim
Aynı bizimki geçen yemekte durmadı kucağıma aldım elimde ekmek vardı ağzını açıp ekmeği emmeye başladı şoka girdim

Aynı bizimki geçen yemekte durmadı kucağıma aldım elimde ekmek vardı ağzını açıp ekmeği emmeye başladı şoka girdim
Mincirsaydin annesi benimki ne bulsa ağzına alıyor parmaklarımız elimizle oynamayı çok seviyor zaten tam yemelik oldular biz onları yenen sterken onlarda herşeyi fakat vermiyorum 4. Ay kontrolunde doktor duruma göre tattirmaya başlarız dedi bakalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…