2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Valla ben biraz sert sevenlerdenim sakin sevince içim soğmuyor baya sevdim ben 4ay dan itibaren tadımlara başladım diğer ikisinde damak tatları 4-6ay arası oluşuyor die biliyorum bundada o şekilde ilerlerim zaten çok meraklı ben yerken kaşığa ağzını açıyor

Kızlar hala adet olmayan ve hamilelikten şüphelenen arkadaşlarım vardı noldu son durum nedir bende olmadım ve bugün çok midem bulanıyo umarım açlıktandır

Evet benim oğlumda 2 aylık şuan düzeltilmiş yaş olarak prematüre olduğu için doğması gereken tarihten hesaplanıyor şuan saydıklarınızın hepsi bizde mevcut baktım atak haftasındaymış bu hafta 4 ayrı doktor kontrolümüz vardı birşey çıkmadı çok şükür yani ataktan kaynaklı 8.hafta atağındayız sizinkide öyle ondan merak etmeyin doğum tarihi neydi kaç haftalık doğdu birde tahmini doğum tarihiniz neydi

Oldum canım rahim daha küçülmemiş ama normal, zamanla yavaş yavaş küçülecek demişti dr.
Öyle mi canım ya bende dün gittim çok yoğunmuş randevu yok olduğum yerede 4 saat uzaklıkta doktorum olduğum yerde ki önceki hamilelik takibimi yapan doktoruma baktırsam olur mu ki

Kimde bizim analık duygularımızı sorgulamasın bizde eşimle sık sık duygu seli yaşıyoruz. Yıkarken duş filesini öyle bir tutuşu varki can taşıyor işte korkuyu biliyor. O zaman gözlerimiz dolmuştu eşimle ama en çokta şu bebelerini çöpe falan bırakanları görünce yavruma baka baka ağlıyorumbvx cidden analık çok başkaymış..

Bu konu bende yorumsuz açıkçası doktorun karar vermesi daha doğru gibi geliyor çünkü 4.5 aylıkken tattirmaya başlayan çok var doktor kontrolunde
ben de aynı düşüncedeyim, doktor kontrolünde ilerlenmeli. geçen kontrolde sorduğumda bebeğin hareketlerini izleyeceğiz. başını tamamen dik tutabiliyorsa, sizin yediklerinizi merak edip kaşığı uzatınca ağzını açıyosa yani onun yemek olduğunun farkındaysa tadımlara başlarız demişti.

Kızlar hala adet olmayan ve hamilelikten şüphelenen arkadaşlarım vardı noldu son durum nedir bende olmadım ve bugün çok midem bulanıyo umarım açlıktandır
ben şüphelendiğimde ki bu hamile olsam testlerde çıkabilecek tarihti, test yaptım. bir erken iki normal test hepsi negatif çıktı. hâlâ da regl olmadım.

İşte şuan bizde hepsi var doktor 4. Ay kontrolünde konuscaz bunları dedi ek gıda benide heyecanlandırıyor bize bakıyor yemek yiyemiyorum resmen

yemek yerken bizim de yanımızda yoksa kızıp ağlıyor.
işler zor oluyor. uyurken ya da slingi bağlıyorum. yemek dışında her işi slingle yapabiliyorum yemek yaparken bebişi yaralarım diye korkuyorum. baba evdeyse o da ilgileniyor. ben çalışırken. şimdi kucağımda uyuyor.

Ben de hala olmadım.geçen gün evde test yaptım negatif.benim de midem bulanıyor ve başım dönüyor ama ben çok yoğun oluşuma ve çok yorulmama bağlıyorum.

İşte şuan bizde hepsi var doktor 4. Ay kontrolünde konuscaz bunları dedi ek gıda benide heyecanlandırıyor bize bakıyor yemek yiyemiyorum resmen
bizimki de kınayan bakışlarla kaşığı takip ediyor ama ağzını açmıyor henüz. o bizi kınarken eşim seslendiriyor kızımı gülmekten ölüyorum

Ay benimki ağzını açıyor valla.yakında mememi komple ağzına sokup hapur hupur yicek az kaldı

ben şüphelendiğimde ki bu hamile olsam testlerde çıkabilecek tarihti, test yaptım. bir erken iki normal test hepsi negatif çıktı. hâlâ da regl olmadım.
spirale rağmen 1 ay gecikti benim de. emzirirken düzensizlik normalmişç kan testi yaptırdım negatif. için rahat edecekse kan testi yaptır.

spirale rağmen 1 ay gecikti benim de. emzirirken düzensizlik normalmişç kan testi yaptırdım negatif. için rahat edecekse kan testi yaptır.
aklımda valla kan testi yaptırmak emin olmak için. kızımın izlemine gittiğimde yaptırayım mutlaka. gerçi eminin olmadığıma ama

bizimki de kınayan bakışlarla kaşığı takip ediyor ama ağzını açmıyor henüz. o bizi kınarken eşim seslendiriyor kızımı gülmekten ölüyorum
Haha seslendirme yapmak çok eglenceli kızım bu aralar uyanınca ağlamak yerine gözler kapalı miyavliyor resmen çok gülüyorum

Kızlar bu ebebekte emzirme atletlerini alan oldu mu internetten sipariş vericem ama hem bedene emin olamadim hemde güzel mi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…