- 8 Haziran 2019
- 2.689
- 3.449
- 133
- 27
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #30.221
Aynen valla canımAğlamaya yer arıyorlar zaten
Bende 6da düşünüyorum çünkü sadece anne sütü alıyor şuan alabildiği kadar alsın eninde sonunda yemek yiyecek bu süt bir daha olmayacak amaya bu tattırmalar için falan erken değil mi yaen erken 5. ayda başlanır diye biliyorum ben ama.
Ben bazen emzirerek yemek yiyorumyemek yerken bizim de yanımızda yoksa kızıp ağlıyor.
işler zor oluyor. uyurken ya da slingi bağlıyorum. yemek dışında her işi slingle yapabiliyorum yemek yaparken bebişi yaralarım diye korkuyorum. baba evdeyse o da ilgileniyor. ben çalışırken. şimdi kucağımda uyuyor.
Bizim daha bilmiyor bazen koklatmak için yaklastırıyorum burnuna tepkisiz bakıyor suratımabizimki de kınayan bakışlarla kaşığı takip ediyor ama ağzını açmıyor henüz. o bizi kınarken eşim seslendiriyor kızımı gülmekten ölüyorum
Ben almıştım canım boşuna alma derim zaten alıştık sütyen den çıkarı veriyoruz oda aynı mantık pek bir kolaylığı yok birde atlet olan altına sütyen giymeden olmuyor uçları basbaya görünüyorKızlar bu ebebekte emzirme atletlerini alan oldu mu internetten sipariş vericem ama hem bedene emin olamadim hemde güzel mi bilemedim
Saol canim karar veremedim zaten iyi ki sordumAynen valla canım
Bende 6da düşünüyorum çünkü sadece anne sütü alıyor şuan alabildiği kadar alsın eninde sonunda yemek yiyecek bu süt bir daha olmayacak ama
Ben bazen emzirerek yemek yiyorum
Bizim daha bilmiyor bazen koklatmak için yaklastırıyorum burnuna tepkisiz bakıyor suratıma
Ben almıştım canım boşuna alma derim zaten alıştık sütyen den çıkarı veriyoruz oda aynı mantık pek bir kolaylığı yok birde atlet olan altına sütyen giymeden olmuyor uçları basbaya görünüyor
Merhaba. Doktorunuzdan memnun kaldınız mı?Ben memorial nesrin fenere tatlım:)
Olur canım neden olmasınÖyle mi canım ya bende dün gittim çok yoğunmuş randevu yok olduğum yerede 4 saat uzaklıkta doktorum olduğum yerde ki önceki hamilelik takibimi yapan doktoruma baktırsam olur mu ki
24 ekim 36+6 da doğdu 15 kasım daydı tahmini tarihi. Hâlâ cok huzursuz doktora da gitmedik ne uyku ne yeme ağlamakta sesi düştü. Agzin da pamukcuk da çıkmış emmek de iat3miyir artık. Resmen tükendim.Evet benim oğlumda 2 aylık şuan düzeltilmiş yaş olarak prematüre olduğu için doğması gereken tarihten hesaplanıyor şuan saydıklarınızın hepsi bizde mevcut baktım atak haftasındaymışbu hafta 4 ayrı doktor kontrolümüz vardı birşey çıkmadı çok şükür yani ataktan kaynaklı 8.hafta atağındayız sizinkide öyle ondan merak etmeyin doğum tarihi neydi kaç haftalık doğdu birde tahmini doğum tarihiniz neydi
Bizde iki kere oldu doktoruna sordum sorun değil normaldir arada olur dedi bazen yediklerimizden bile olabiliyormusKızlar kakamız yeşil olunca ne oluyordu,şu an resmen Çimen yeşili.üşütmüş mü oluyordu?
Merhaba öncelikle üzüldüm bizde meme v mama ilerliyoruz kaçıncı ayda yada kaç günlükken bıraktı emmeyi bende çok korkuyorumAy çok şükür darısı başımabenim bebeğim emmeyi bıraktı malesef ne kadar uğraştıysam olmadı kendimi çok kötü hissediyorum dün hiç emmedi iki gün oldu
Bizde iki kere oldu doktoruna sordum sorun değil normaldir arada olur dedi bazen yediklerimizden bile olabiliyormus
Tamam canım sağol öyle yapayım olmazsaOlur canım neden olmasın
Aaa bizim tahmini doğum tarihimiz 24 ekim ataktayız biz sizinkine baktım şuan atakta değil görünüyor 11 gün var atağa diyor ama belkide atağa erken girmiş olabilir bi hafta erken yada geç girdiği olabiliyormuş.. pamukçulardan ötürü belki emmek istemiyor olabilir canım bilmiyorum ama ağrı yapar mı o diye kontrol zamanınız ne zaman olmazsa erken bi baktırın24 ekim 36+6 da doğdu 15 kasım daydı tahmini tarihi. Hâlâ cok huzursuz doktora da gitmedik ne uyku ne yeme ağlamakta sesi düştü. Agzin da pamukcuk da çıkmış emmek de iat3miyir artık. Resmen tükendim.
Kanguru olarak hangisini aldınız ? Bir de bebiş kaç kilo. Sling aldım kullanmada zorlanıyorum. Halkalı olan çünkü. Çalışırken kanguru iyi olur . Bir tane beğendim. Eğer onu alırsam eşim beni boşayabilir malum Kayserili. Bir kanguruya 3000 TL de verilmez .Benimde kimde yok canım ama ara ara çıkıyorum bende eşim götürmek istemiyor alışverişe virüsten dolayı ama çok bunalıyorum burda virüs büyük şehirler kadar çok değil, maskemi takıyorum kızıda kanguruya koyuyoruz eşim marketin içinde onu gezdirirken ben alışverişi yapıyorum ama dediğim gibi her hafta götürmüyor zorla ben diye diye ikna ediyorum bazen
Bu defada yukarda kalıyorum kimseyi görmüyorum diye ağlar bizimki
Solomom baby aldım canım memnunum ben kumaşı güzel üzerinde yağmurluk gibi kısmıda var soğuk havada örtünce iyi oluyor benim bebeğim seviyor çok şükür, kanguru yıllarca kullanılacak birşey değil bence 3 bin aşırı pahalı diye düşünüyorum bir süre sonra kucakta durmak istemeyecekler zatenKanguru olarak hangisini aldınız ? Bir de bebiş kaç kilo. Sling aldım kullanmada zorlanıyorum. Halkalı olan çünkü. Çalışırken kanguru iyi olur . Bir tane beğendim. Eğer onu alırsam eşim beni boşayabilir malum Kayserili. Bir kanguruya 3000 TL de verilmez .
Pahalı diye düşünme direkt pahalı :) bebeğin kaç kilo? Dışarıyı tam net görebiliyor mu ? Ayar yapılabiliyor mu ? Ayrıntılı bilgi verebilirsen çok mutlu olurumSolomom baby aldım canım memnunum ben kumaşı güzel üzerinde yağmurluk gibi kısmıda var soğuk havada örtünce iyi oluyor benim bebeğim seviyor çok şükür, kanguru yıllarca kullanılacak birşey değil bence 3 bin aşırı pahalı diye düşünüyorum bir süre sonra kucakta durmak istemeyecekler zaten
Ben emzirme atleti kullanıyorum canım. Ama ebebekten almamıştım, ilk çocuğumdan kalma. Ben eylül-ekim aylarında hep onu kullandım. Emzirme sütyeni takarken , üstüne birşey giymek gerekiyor. Ama emzirme atletiyle göğsü aç-bebeğe ver-kapa kolaylık olmuştu. Ama havalar soğuduktan sonra çok tercih etmedim. Daha kalın pijamalar tercih ettiğim için sütyenle devam ettim.Kızlar bu ebebekte emzirme atletlerini alan oldu mu internetten sipariş vericem ama hem bedene emin olamadim hemde güzel mi bilemedim
Bebeğim 6 kilo ama benim aldığım model dışa dönük oturtulmuyor içe dönük arkaya ve yanlara konulabiliyormus dışarıyı görebilecek kadar büyümedi daha ama altını minik bir yastıkla destekliyorum o şekilde biraz yukarı çıkıyor kafası ama rahatsız olmuyor çok görmesede dışarıyı, ayardan kastın ebeveyn içinse evet beli kolları sırtı için tek tek ayarlanıyor kilo konusu sıkıntı olmuyor yani 20 kg taşıma kapasitesi var kangurunun önünde cepleri ve çocuğun kafası için kapşon gibi yağmurluk gibi birşeyi de varPahalı diye düşünme direkt pahalı :) bebeğin kaç kilo? Dışarıyı tam net görebiliyor mu ? Ayar yapılabiliyor mu ? Ayrıntılı bilgi verebilirsen çok mutlu olurum
Bizi merek eden varsa kızım bugün sürpriz yaptı tam 1:52 de uyudu
Teşekkür ederimBebeğim 6 kilo ama benim aldığım model dışa dönük oturtulmuyor içe dönük arkaya ve yanlara konulabiliyormus dışarıyı görebilecek kadar büyümedi daha ama altını minik bir yastıkla destekliyorum o şekilde biraz yukarı çıkıyor kafası ama rahatsız olmuyor çok görmesede dışarıyı, ayardan kastın ebeveyn içinse evet beli kolları sırtı için tek tek ayarlanıyor kilo konusu sıkıntı olmuyor yani 20 kg taşıma kapasitesi var kangurunun önünde cepleri ve çocuğun kafası için kapşon gibi yağmurluk gibi birşeyi de var
Tabi maşallah 10 dk öne çekti. Böyle böyle saat 20:00 ye kayacağız inşallahMaşallah maşallah buraya bir sürü nazar boncuğu koyalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?