2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ağlamaya yer arıyorlar zaten
Aynen valla canım
ya bu tattırmalar için falan erken değil mi ya en erken 5. ayda başlanır diye biliyorum ben ama.
Bende 6da düşünüyorum çünkü sadece anne sütü alıyor şuan alabildiği kadar alsın eninde sonunda yemek yiyecek bu süt bir daha olmayacak ama
Ben bazen emzirerek yemek yiyorum
bizimki de kınayan bakışlarla kaşığı takip ediyor ama ağzını açmıyor henüz. o bizi kınarken eşim seslendiriyor kızımı gülmekten ölüyorum
Bizim daha bilmiyor bazen koklatmak için yaklastırıyorum burnuna tepkisiz bakıyor suratıma
Kızlar bu ebebekte emzirme atletlerini alan oldu mu internetten sipariş vericem ama hem bedene emin olamadim hemde güzel mi bilemedim
Ben almıştım canım boşuna alma derim zaten alıştık sütyen den çıkarı veriyoruz oda aynı mantık pek bir kolaylığı yok birde atlet olan altına sütyen giymeden olmuyor uçları basbaya görünüyor

Saol canim karar veremedim zaten iyi ki sordum

24 ekim 36+6 da doğdu 15 kasım daydı tahmini tarihi. Hâlâ cok huzursuz doktora da gitmedik ne uyku ne yeme ağlamakta sesi düştü. Agzin da pamukcuk da çıkmış emmek de iat3miyir artık. Resmen tükendim.

24 ekim 36+6 da doğdu 15 kasım daydı tahmini tarihi. Hâlâ cok huzursuz doktora da gitmedik ne uyku ne yeme ağlamakta sesi düştü. Agzin da pamukcuk da çıkmış emmek de iat3miyir artık. Resmen tükendim.
Aaa bizim tahmini doğum tarihimiz 24 ekim ataktayız biz sizinkine baktım şuan atakta değil görünüyor 11 gün var atağa diyor ama belkide atağa erken girmiş olabilir bi hafta erken yada geç girdiği olabiliyormuş.. pamukçulardan ötürü belki emmek istemiyor olabilir canım bilmiyorum ama ağrı yapar mı o diye kontrol zamanınız ne zaman olmazsa erken bi baktırın

Kanguru olarak hangisini aldınız ? Bir de bebiş kaç kilo. Sling aldım kullanmada zorlanıyorum. Halkalı olan çünkü. Çalışırken kanguru iyi olur . Bir tane beğendim. Eğer onu alırsam eşim beni boşayabilir malum Kayserili. Bir kanguruya 3000 TL de verilmez .

Solomom baby aldım canım memnunum ben kumaşı güzel üzerinde yağmurluk gibi kısmıda var soğuk havada örtünce iyi oluyor benim bebeğim seviyor çok şükür, kanguru yıllarca kullanılacak birşey değil bence 3 bin aşırı pahalı diye düşünüyorum bir süre sonra kucakta durmak istemeyecekler zaten

Pahalı diye düşünme direkt pahalı :) bebeğin kaç kilo? Dışarıyı tam net görebiliyor mu ? Ayar yapılabiliyor mu ? Ayrıntılı bilgi verebilirsen çok mutlu olurum

Kızlar bu ebebekte emzirme atletlerini alan oldu mu internetten sipariş vericem ama hem bedene emin olamadim hemde güzel mi bilemedim
Ben emzirme atleti kullanıyorum canım. Ama ebebekten almamıştım, ilk çocuğumdan kalma. Ben eylül-ekim aylarında hep onu kullandım. Emzirme sütyeni takarken , üstüne birşey giymek gerekiyor. Ama emzirme atletiyle göğsü aç-bebeğe ver-kapa kolaylık olmuştu. Ama havalar soğuduktan sonra çok tercih etmedim. Daha kalın pijamalar tercih ettiğim için sütyenle devam ettim.

Pahalı diye düşünme direkt pahalı :) bebeğin kaç kilo? Dışarıyı tam net görebiliyor mu ? Ayar yapılabiliyor mu ? Ayrıntılı bilgi verebilirsen çok mutlu olurum
Bebeğim 6 kilo ama benim aldığım model dışa dönük oturtulmuyor içe dönük arkaya ve yanlara konulabiliyormus dışarıyı görebilecek kadar büyümedi daha ama altını minik bir yastıkla destekliyorum o şekilde biraz yukarı çıkıyor kafası ama rahatsız olmuyor çok görmesede dışarıyı, ayardan kastın ebeveyn içinse evet beli kolları sırtı için tek tek ayarlanıyor kilo konusu sıkıntı olmuyor yani 20 kg taşıma kapasitesi var kangurunun önünde cepleri ve çocuğun kafası için kapşon gibi yağmurluk gibi birşeyi de var

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…