2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Uyku problemi yaşayanlar için : gündüz uykularına ve uyku belirtilerine dikkat etmeyi denediniz mi bilmiyorum ama onları takip etmenizi önerebilirim. Geçen bi yerde okudum gündüz uyandıktan 1 saat 15 dk sonra ilk gündüz uykusu ondan uyandıktan 1.30 saat sonra 2. Gündüz uykusu şeklinde akşam 6-6.30a kadar bu düzen akşamda zaten 9-1 arası uyku önemliymiş en geç 9da tekrar uyku. Ve bebeklerin yorgunluktan da uyuyamamaları gibi bi durum varmış kendi kızımda da dikkat ettim eğer bu düzeni sağlarsak gece uykusuna vakitlice geçiyor çok da güzel uyuyor ama uykusu geldiğinde eğer yatırmazsam uykusu kaçıyor ve bütün düzen şaşıyor. Kendinizi de bebeğide zorlamadan sadece takip ederek bu düzeni uygulamayı bi deneyin belki (inşallah) faydasını görürsünüz hem bebeklerimiz için hem bizim için onların uyumaları çok kıymetli sonuçta:)
Bi de bebek nasıl uyumak istiyosa deneye deneye onu da bulmaya gayret edin. Bi dönem bundan yana bende çok sıkıntı yaşadım uyumayan bi bebekti gündüz uykusu diye bi şey kesinlikle yoktu emerken ne uyukladıysa oydu baktım böyle olmayacak emerken uyudu ya hiç bozmuyodum öylece duruyodum o uyanana kadar bazen gazını çıkarırken uyuyodu o şekilde kalıyodum derken bi süre böyle kucak kucağa başladık sonra düzeldi çok şükür. İnşallah sizlerinde düzelir hepimizin düzenli beslenme ve uykusu olan sağlıklı bebekleri olur:)

Anladım canım çok saol

Merhaba, uc aylik igneler belli bi sure icin adet gormeme yapabilir ve kilo aldiriyor. Aylik olanlar var onlar adeti düzenler daha cok ama yine kilo aldirir büyük ihtimalle. Danisirsaniz bunlari da sormanızda yarar var

Kızlar bu ebebekte emzirme atletlerini alan oldu mu internetten sipariş vericem ama hem bedene emin olamadim hemde güzel mi bilemedim
Ben ilkinde bi tane ikincide bi tane aldim farkli kaliplar oldugu icin bedenleri cok farkli. Bi de modelleri de farkli. Biri direk göğüsten açılıyo, diğeri bi atletin icinde yarim atlet varmis gibi yapısı,o da yine ustten açılıyo. Tam tarif edemedim :)

Yok yok ben anladım

Eltim yemeğe çağırdı sebze çorbası yapmış ayıp olmasın diye yedim ama nerden beladan yedim çatlıcak çocuğum kıvranmasından uyuyamadık
Ben dün kurufasulye yedim ve hiç gaz sanciis cekmedik 3.5 aylık belki kimyonlu çok koydum ondanda olabilir ama artık gaz sancimiz bitti bayadir sikinti yaşamadık sizinde az kaldı bu günlerin gecmesine

Evet doğduğu tarihe göre atak haftasında oluyor tahmine de olmuyor .tahmini baz aliniyormus. Pazart3si gitmeyi düşünüyorum 1 haftadır böyle çünkü. Teşekkür ederim yardımcı old için

Eltim yemeğe çağırdı sebze çorbası yapmış ayıp olmasın diye yedim ama nerden beladan yedim çatlıcak çocuğum kıvranmasından uyuyamadık
Heralde halaaa bir sen bir de ben gaz sancısıyla uğraşıyoruz belki daha uğraşan vardır da aklımda olaan sen varsın.benim oğlum da halaaa kıvranır.ne yiceğimi şaşırdım artıkm

Selam kızlar. Bir haftadır yoktum, evi taşıdık. Ikı cocukla kolile, yerleştir ne zormuş. Şükür bitti, iyi geldi değişiklik. Biraz da burda evde duralım dedimDişler zorluyor ya gülücükler saçan, her şeye herkese gülen bebiş bu ara mızık mızık

Ne şekerdir çıkan dişlerle şimdi mizmizligi geçerse tadından yenmez

Heralde halaaa bir sen bir de ben gaz sancısıyla uğraşıyoruz belki daha uğraşan vardır da aklımda olaan sen varsın.benim oğlum da halaaa kıvranır.ne yiceğimi şaşırdım artıkm
Ben kuru ekmeğe talim bıktım valla çocuk kıvrana kıvrana uyuyo. Bide milletin bizimkinde hiç gaz yoktu allalla bu niye böyle oldu ki tripleri var ben yapamadım anasını satiim en mükemmel bebeleri siz doğurdunuz

Ben kuru ekmeğe talim bıktım valla çocuk kıvrana kıvrana uyuyo. Bide milletin bizimkinde hiç gaz yoktu allalla bu niye böyle oldu ki tripleri var ben yapamadım anasını satiim en mükemmel bebeleri siz doğurdunuz
Kim onlar cidden yaa hayır destek olmak gerekirken köstek olmaktır sanki bizlerin elinde bütür şeylerin bebeğimizde olmasi benimkide uykusu çok çok az önüne gelen AA neden uyumuyor uyumasi lazim diyip duruyorlar yok aç yok yormuyorsun yok şu bu deniliyor sanki ben zorla uyanık tutuyorum bende ona deliriyorum gazı aştık şükür sizde asicaksiniz Allah'ın izniyle en geç 4 ay deniliyor bizim 3 ay 10. Günde bı anda duruldu tabi siiznki kadar gazlı değildi ama gazlı olan bebeklerde genelde en geç 4. Ayda bittigini gördüm

takip etmez olur muyum? Mila kolik bir bebek. Sancıları azaldı ama gece 11 den sonra 2 kere kaka yapıyor. kakasında zorlanıyor. ondan gce uykuya geçmesi zor oluyor. Gaz sancıları bitince düzene girecek dedi dr u

Selamlar, hanımlar bebekleriniz başlarını nasıl tutuyor acaba. Benimki eylül 5 doğumlu. Kucagıma aldıgımda ya da ucak harekrti yaptıgımda dik tutuyor. Arada sallıyor tabi. Fakat yerde yatarken kolundan çekip kontrol ettiğimde boynu geride kalıyor. Doktor 3 ay dolmadan gitmiştik öyle yapmıştı. Boynu geride kalınca peltelik var çocukta dedi. Ama dik tuttugumda tutuyor kafasını. Şimdi o benim aklımda kaldı hala kontrol edip duruyorum.

peltelik ne demekmiş ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…