- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #30.261
Nasıl yani?kafa geride kalıyor tabi biraz.Selamlar, hanımlar bebekleriniz başlarını nasıl tutuyor acaba. Benimki eylül 5 doğumlu. Kucagıma aldıgımda ya da ucak harekrti yaptıgımda dik tutuyor. Arada sallıyor tabi. Fakat yerde yatarken kolundan çekip kontrol ettiğimde boynu geride kalıyor. Doktor 3 ay dolmadan gitmiştik öyle yapmıştı. Boynu geride kalınca peltelik var çocukta dedi. Ama dik tuttugumda tutuyor kafasını. Şimdi o benim aklımda kaldı hala kontrol edip duruyorum.
Ayyy hadi sana millet diyo.bana kayınvalidem diyoBen kuru ekmeğe talim bıktım valla çocuk kıvrana kıvrana uyuyo. Bide milletin bizimkinde hiç gaz yoktu allalla bu niye böyle oldu ki tripleri var ben yapamadım anasını satiim en mükemmel bebeleri siz doğurdunuz
Yani sıkı sıkı değilmiş çocuk biraz gevşekmiş kaslarını tutmaktapeltelik ne demekmiş ki
Bir doktorun bunu demesi hoşuma gitmedi daha hazır değil kasları siklasmamis deseydi yaYani sıkı sıkı değilmiş çocuk biraz gevşekmiş kaslarını tutmakta
Bir de daha 2buçuk aylıktı. Kokundan çekip hafif oturtur posizyon şeklinde yapmaya çalıştı.Boynu geri de kaldı tabi.Boynunu tutamıyo dedi. Dedim kucaga alınca hafif sallansada tutuyo."Nasıl deseem hafif peltelik var" dedi. Aslında 3.çocugum ama ötekileri unutmuşum tabi. Şimdi de sma hastalıkları çok ön planda ya. Habire çocugun boynunu nasıl tuttuguna bakıyorum 1 aydır. İçime dert ettirdi. Allaha şükür güzel hareketli çocuk.Bir doktorun bunu demesi hoşuma gitmedi daha hazır değil kasları siklasmamis deseydi ya
Benimkide okadarken tutamiyordu tam olarak konu bebeğimiz olunca bayaa herşeyi takarım açıkçası biri bişey derken düşünceli desin yada açıklasın herşeyi istiyorumBir de daha 2buçuk aylıktı. Kokundan çekip hafif oturtur posizyon şeklinde yapmaya çalıştı.Boynu geri de kaldı tabi.Boynunu tutamıyo dedi. Dedim kucaga alınca hafif sallansada tutuyo."Nasıl deseem hafif peltelik var" dedi. Aslında 3.çocugum ama ötekileri unutmuşum tabi. Şimdi de sma hastalıkları çok ön planda ya. Habire çocugun boynunu nasıl tuttuguna bakıyorum 1 aydır. İçime dert ettirdi. Allaha şükür güzel hareketli çocuk.
maşallah de annesi. bir şey yoktur bebeğinde. gün içinde sık sık karın üstü egzersizi yaptır sen bak nasıl güçleniyo boyun ve sırt kasları. doktorun yaptığı hareketi sen de dene evde öyle de egzersiz olur. yaptıkça güçlenecek.Bir de daha 2buçuk aylıktı. Kokundan çekip hafif oturtur posizyon şeklinde yapmaya çalıştı.Boynu geri de kaldı tabi.Boynunu tutamıyo dedi. Dedim kucaga alınca hafif sallansada tutuyo."Nasıl deseem hafif peltelik var" dedi. Aslında 3.çocugum ama ötekileri unutmuşum tabi. Şimdi de sma hastalıkları çok ön planda ya. Habire çocugun boynunu nasıl tuttuguna bakıyorum 1 aydır. İçime dert ettirdi. Allaha şükür güzel hareketli çocuk.
Selamlar, hanımlar bebekleriniz başlarını nasıl tutuyor acaba. Benimki eylül 5 doğumlu. Kucagıma aldıgımda ya da ucak harekrti yaptıgımda dik tutuyor. Arada sallıyor tabi. Fakat yerde yatarken kolundan çekip kontrol ettiğimde boynu geride kalıyor. Doktor 3 ay dolmadan gitmiştik öyle yapmıştı. Boynu geride kalınca peltelik var çocukta dedi. Ama dik tuttugumda tutuyor kafasını. Şimdi o benim aklımda kaldı hala kontrol edip duruyorum.
Bizimkinin eli sürekli gözüne gidiyo bakıyorum bişi yok gibi serum fizyolojikte sıktırmıyo neden kaşınıyo ki gözü acaba ya
Keşke..Uykusu olmasin
Ah canım çok tatlı da, bariz sıkıntısı var insan çok üzülüyorNe şekerdir çıkan dişlerle şimdi mizmizligi geçerse tadından yenmez
Bizimkinin uykusu olduğunda gidiyo ama genede uyumuyo benim uyutmamı bekliyor emzirerek ya da kucakta keyfi hangisini isterse de o şekil uyuyo. Başka ne sebepten gidebilirki?Bizimkinin eli sürekli gözüne gidiyo bakıyorum bişi yok gibi serum fizyolojikte sıktırmıyo neden kaşınıyo ki gözü acaba ya
Burun akıntısı, hapşırık filan varsa olabilir. Bzde genelde öyle, elinin tersiyle burnunu kaşıyo çok.Bizimkinin eli sürekli gözüne gidiyo bakıyorum bişi yok gibi serum fizyolojikte sıktırmıyo neden kaşınıyo ki gözü acaba ya
Bende ugrasiyorum tam gecmedi mutlaka cikarmam lazimHeralde halaaa bir sen bir de ben gaz sancısıyla uğraşıyoruzbelki daha uğraşan vardır da aklımda olaan sen varsın.benim oğlum da halaaa kıvranır.ne yiceğimi şaşırdım artıkm
Uyumayan bebegi bende bilirim. Herkes bizden cok biliyo ya, bilerek uyutmuyoruz sankiKim onlar cidden yaa hayır destek olmak gerekirken köstek olmaktır sanki bizlerin elinde bütür şeylerin bebeğimizde olmasi benimkide uykusu çok çok az önüne gelen AA neden uyumuyor uyumasi lazim diyip duruyorlar yok aç yok yormuyorsun yok şu bu deniliyor sanki ben zorla uyanık tutuyorum bende ona deliriyorum gazı aştık şükür sizde asicaksiniz Allah'ın izniyle en geç 4 ay deniliyor bizim 3 ay 10. Günde bı anda duruldu tabi siiznki kadar gazlı değildi ama gazlı olan bebeklerde genelde en geç 4. Ayda bittigini gördüm
Hoşgeldin cnmSelam kızlar. Bir haftadır yoktum, evi taşıdık. Ikı cocukla kolile, yerleştir ne zormuş. Şükür bitti, iyi geldi değişiklik. Biraz da burda evde duralım dedimDişler zorluyor ya gülücükler saçan, her şeye herkese gülen bebiş bu ara mızık mızık
Diş miHoşgeldin cnmbenimde bugün aklımdaydı, diş süreciniz nasıl gidiyor diye soracaktım. Bu kehribar kolyelerden aldın mı canım.? İşe yarayıp yaramadığını merak ediyorum
Ay.merhaba canım bende bu sorunu yazmaya karar vermiştim bi baktım.sen yazmışsın benim oğlum ayin 18 de 3 aylik oldu o da boynunu hafif yan tutuyor korkuyorum o şekil kalacak diye bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim kaldirdigimkaldırdığım zaman boynu yan duruyorSelamlar, hanımlar bebekleriniz başlarını nasıl tutuyor acaba. Benimki eylül 5 doğumlu. Kucagıma aldıgımda ya da ucak harekrti yaptıgımda dik tutuyor. Arada sallıyor tabi. Fakat yerde yatarken kolundan çekip kontrol ettiğimde boynu geride kalıyor. Doktor 3 ay dolmadan gitmiştik öyle yapmıştı. Boynu geride kalınca peltelik var çocukta dedi. Ama dik tuttugumda tutuyor kafasını. Şimdi o benim aklımda kaldı hala kontrol edip duruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?