2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Nasıl yani?kafa geride kalıyor tabi biraz.

Ben kuru ekmeğe talim bıktım valla çocuk kıvrana kıvrana uyuyo. Bide milletin bizimkinde hiç gaz yoktu allalla bu niye böyle oldu ki tripleri var ben yapamadım anasını satiim en mükemmel bebeleri siz doğurdunuz
Ayyy hadi sana millet diyo.bana kayınvalidem diyo dün akşam geldi ben de tam o sırada bebeğimin gaz şurubunu veriyordum.yine mi gaz şurubu diyo sanki keyfimden veriyorum saat hesaplayarak yaşamak hoşuma gidiyor sanki.çocuĞun gaz sancısı pik yapmasın diye gece gündüz çocuğun peşindeyim,yediğime içtiğime her şeye dikkat ediyorum sanki bunları keyfimden yapıyormuşım gibi bir izlenim yaratıyor hanımefedi.he anam hee tek gazsız çocukları sen doğırdun ben de böyle bir gazman doğurdum

Bir doktorun bunu demesi hoşuma gitmedi daha hazır değil kasları siklasmamis deseydi ya
Bir de daha 2buçuk aylıktı. Kokundan çekip hafif oturtur posizyon şeklinde yapmaya çalıştı.Boynu geri de kaldı tabi.Boynunu tutamıyo dedi. Dedim kucaga alınca hafif sallansada tutuyo."Nasıl deseem hafif peltelik var" dedi. Aslında 3.çocugum ama ötekileri unutmuşum tabi. Şimdi de sma hastalıkları çok ön planda ya. Habire çocugun boynunu nasıl tuttuguna bakıyorum 1 aydır. İçime dert ettirdi. Allaha şükür güzel hareketli çocuk.

Benimkide okadarken tutamiyordu tam olarak konu bebeğimiz olunca bayaa herşeyi takarım açıkçası biri bişey derken düşünceli desin yada açıklasın herşeyi istiyorum

maşallah de annesi. bir şey yoktur bebeğinde. gün içinde sık sık karın üstü egzersizi yaptır sen bak nasıl güçleniyo boyun ve sırt kasları. doktorun yaptığı hareketi sen de dene evde öyle de egzersiz olur. yaptıkça güçlenecek.

Kucağında dik tutuyorsa tamamdır daha çok küçükler yeni yeni öğreniyorlar baş kontrolünü, karın üstü egzersizini çokça yaptır ki güçlensin kasları korkma normal bir süreç

Bizimkinin eli sürekli gözüne gidiyo bakıyorum bişi yok gibi serum fizyolojikte sıktırmıyo neden kaşınıyo ki gözü acaba ya
Bizimkinin uykusu olduğunda gidiyo ama genede uyumuyo benim uyutmamı bekliyor emzirerek ya da kucakta keyfi hangisini isterse de o şekil uyuyo. Başka ne sebepten gidebilirki?

Uyumayan bebegi bende bilirim. Herkes bizden cok biliyo ya, bilerek uyutmuyoruz sanki

Hoşgeldin cnm benimde bugün aklımdaydı, diş süreciniz nasıl gidiyor diye soracaktım. Bu kehribar kolyelerden aldın mı canım.? İşe yarayıp yaramadığını merak ediyorum

Ay.merhaba canım bende bu sorunu yazmaya karar vermiştim bi baktım.sen yazmışsın benim oğlum ayin 18 de 3 aylik oldu o da boynunu hafif yan tutuyor korkuyorum o şekil kalacak diye bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim kaldirdigimkaldırdığım zaman boynu yan duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…