2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar bu ebebekte emzirme atletlerini alan oldu mu internetten sipariş vericem ama hem bedene emin olamadim hemde güzel mi bilemedim
Ben e bebekten değil başka bir yerden aldım. Baya rahat hemde komple yukarı sıyırma derdi olmadığından üşüme sorunu da olmuyor. Alt Bedeni sıkı sarıyor. göğüslerde büyüyor diye ben büyük beden almıştım iyiki de öyle yapmışım. Tabiki öbür emzirme ürünleri gibi uç belli ediyor bazen ama pandemide insan görmediğimiz için dert etmiyorum

Kızlar şu 3 aydan sonra annede saç dökülüyo muhabbeti doğrumu ya oluk oluk dökülmeye başladı hiç dökülmeyen saçım napıyosunuz siz nasıl durdurucaz
Bilimsel bi açıklaması vardır illa ki ,ama eskiler bebek anneyi tanımaya başladıkça sac dökülür der

düşününce de gelen geçen takı almış ya niye başka bişey almamışlar? bu doğum hediyesini nerden icaat ettik acaba?
Ilk çocuk mu sizin canim masallah herkes.bisi almış, benim ilk çocukta baya bi takısı olmuştu, bunda yazık 3 4 tane ancak takısı oldu .

Canim ben de pihtilasma sorunu var, Dvt gecirdim. 11 yil once. O zaman doktorlar bana doğum kontrol yöntemlerinin hiç birini kullanamazsim demişti. Spiral hiç düşünmemiştim, bu 2. Bebeğim. Bunda olur mu ki diye düşündüm ama neden olmuyor ki ?

Diş mi kaçıncı aydasınız daha gazları bitmedi
Yok cnm benim kızımın da henüz çıkmadı. safirrhm arkadaşımızın bebeğinin çıkmıştı. Bu kehribar kolyeleri önceden alıp takmalı diye yorumlarda yazmışlar, vücut enerji dengesini ayarlıyormuş. O yüzden arkadaşımıza sormak istedim. Kullandı mı, memnun kaldı mı diye.., memnunsa bende önceden alıp takıyım

Bazı sitelerde 4 ayda tutmalı yazıyor bazı sitelerde her bebegin gelişimi farklı diye söylüyo sanırım şöyle sallanmadan güzelce başını tutmasının da 6 aya kadar yolu var. Yine de insan kafaya takçak bişi buluyo işte.

Canım regli düzenimizi etkileyebilecek olan hiç bir korunma yönteminden faydalanamıyoruz bildiğim kadarıyla. Regli ile vücudumuzdaki kirli kanı atıyoruz, yerine yeni kan üretiyor vücut.. böylelik pıhtılaşmanında bir nebze önüne geçiiyor diye biliyorum. Hatta menapoza girdikten sonra düzenli olarak kan sulandırıcı kullanacağız büyük ihtimal. Spiralde regliyi etkilediği için sanırım kullanamıyoruz. Ben doktoruma hamileyken sormuştum, ama o sıra da zaten hamile olduğu için detaylı bilgi veremedi. Gündemimiz başkaydı

Canım sen direk komple yukarı mı çıkarıyorsun emzirirken valla ben sütyeni aşağısına alıyorum direkt, bende aldım atlet ama ben sütyensiz gezmeyi sevmediğim için rahat edemedim sütyen takıncada zaten bir anlamı kalmıyor onun

Bizimkinin eli sürekli gözüne gidiyo bakıyorum bişi yok gibi serum fizyolojikte sıktırmıyo neden kaşınıyo ki gözü acaba ya
Benimkinin uykusu gelince eli hep gözünde. Isik hic istemiyor uyuyacagi zaman. Kasimaktan kipkirmizi yapiyor.

Seninkide isiktan sesten veya kendi gazindan falan rahatsiz oluyordur, uykuya gecemiyordur belki

Son düzenleme:
Canım dün insta da Bi anne paylaşmıştı evimvebebeğim sayfanın adı onun oğlu bizimkilerden bir ay felan büyük sanırım sağa eğimli duruyormuş açıkladı story ler kalkmadan bak istersen

Benimkinin uykusu gelince eli hep gözünde. Isik hic istemiyor uyuyacagi zaman. Kasimaktan kipkirmizi yapiyor.

Seninkide isiktan sesten veya kendi gazindan falan rahatsiz oluyordur, uykuya gecemiyordur belki
Aynı durum bizde de var uykusu gelince elinin tersiyle gözleri kaşıyor ben normaldir diye düşündüğümden pek telaşe etmedim

Mama ve emzirme şeklinde yapanlar nasıl yapıyosunuz? Belli bi düzeniniz var mı düzene bağlı kalabiliyo musunuz?
Ben sürekli değiştiriyorum günlük verdiğim miktarı bazen az geliyo bazen fazla acaba yanlış mı yapıyorum? 1 haftadır aynı kiloda kaldı çocuk kusuyo diye azaltıyorum bazen doymamış gibi davranıyo o zamanlarda artırıyorum ama dengeyi kuramamışım belli ki. Herkesin sütü böyle değişken mi bazen dolu hissi var bazen boş kafayı yicem artık

Benimde bi düzenim yok bazen aç gibi bazen çok tok gibi verdiğim saatler ve verdiğim miktar değişiyor göğsümde aynen bahsettiğin gibi bazen ciddi anlamda dolu gibi bazen ise bomboş gibi neden bilmiyorum

Kızlar ben ilk çocuğumda 2,5 yaşına kadar Prima Pure kullandım, memnundum ve başka bir bez denemeye bile gerek duymadım. Şimdi 2.bebeğimde doğduğundan beri aynı bez markasıyla devam ediyordum. Ama başka forumlarda da okudum ve aklımda bir acaba kaldı. Bim’in çocuk bezlerinden memnun olan çok sayıda anne var. Fiyatı Prima ile yarı yarıya da olunca bi fikrinizi sormak istedim. Daha uygun fiyatlı bebek bezi kullanananız var mı? Sızıntı ya da pişik sıkıntısı yaşadınız mı? Ve kaç saat aralıkla değiştiriyorsunuz?
Prima da sarı bi çizgi var, bez dolduğunda o tamamen mavi oluyor. Kakalı olmasa da o çizgi maviye döndüğünde ben değiştiriyorum

Ben sleepy natural kullanıyorum fiyat farklı varmı arasında fikrim yok ama çok memnunum ne sızıntı nede pişik yapmadı şimdiye kadar o bahsettiğin çizgidem biximkindede var ben 2 saatte bir değiştiröeue özen gösteriyorum geceleri hariç geceleri altını açtığım an uykusu açılıyor o yüzden zamanı daha uzun tutuyorum şükür bi sıkıntıda olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…