2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bende sleepy kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım bezin doluluğuna göre değiştiriyorum ben 2 saatte dolduğuda oluyor 4 saatte dolduğuda oluyor gece bende çok açmamaya çalışıyorum uykusu açılıyor aynı şekilde ama ben sleepy den çok memnunum

Öyle mi diyosunuz kızlar, bi bakıyım o zaman fiyat karşılaştırması yapıyım. Sleepy’de fiyat olarak prima ile aynı diye biliyordum

Sleppy ve minies kullandım memnundum ama baby turko kullanıyorum şuan ve çok memnunum aynı şekilde çiş gösterme bariyeri var

Ben migrosun kendi markasini kullaniyorum. Minies
3 numara icinde 50 adet var. 29 tl civari.
Bazi subelerinde 27 tl bazilarinda 29 tl.
Yakinda 4 numaraya gecicem ondada fiyat ayni icinde 44 adet varmis.
Gunduz ortalama 3/4 saat arayla degisiyor. Gece degistirmiyorum. Sabah kalkinca degisiyorum.
Birde molfiks cok guzel ondada guzel kampanyalar oluyor. Indirimlerde ondanda aliyorum.

Ortalama tanesi 65 kurusa geliyor molfikste.
Minies te cizgi yok molfikse dikkat etmedim. Elimle yoklayarak karar veriyorum

ben doğdu doğalı sleepy kullandım hem bezde hem ıslak mendilde çok memnunum. altını açınca kuru buluyorum çok şükür. indirimlerde toplu alıyorum. az çok tahmin ediyorum hangi numaraya ne zaman geçer diye daha elimde de artmadı hiç.

Bende ıslak mendil de sleepy kullaniyorum. Memnunum

Öyle mi diyosunuz kızlar, bi bakıyım o zaman fiyat karşılaştırması yapıyım. Sleepy’de fiyat olarak prima ile aynı diye biliyordum
Canım sen aynı fiyatlar diyince bi bakayım dedim e bebekten baktim prima premium care 4 numara 126 lı bebek bezi 170 tl sleepy natürel 4 numara 104 lü bebek bezi 80 tl baya fark var yani

Doğduğundan beri bim kullanıyorum memnunum gece sızıntı yaşadım 1 2kez onda da farkettim ki bezin bedeni küçük geliyo.kizim yeni dogdugunda pişik olmuştu bezden deyip değiştirdm Prima aldım geçirmedi pamukla su ile silince atlattık o sorunu da.kac saatte bı degistirdgmn farkında değilim 3 4saayte olabilir gece 3beden kullanıyorum hiç degistirmiyrm

Selam kizlar herkes iyi mi, bezden islak mendilden bahsedilmis. Kizimda hep prima aktif bebek kullandim, oglumda da onu kullaniyorum. Evet pahali ama benimkilerin popolari hassas sanirim. Pisige cok meyilliler. Baska bez de aldim denemek icin ama cok kalin geldiler bana. Aliskanliktan sanirim. Nerde indirimde bulursam fazla fazla alip stokluyorum. Islak mendilde de fresh'n soft un islak bebek havlusunu kullaniyorum. Marketlerde bulamiyorum hepsi buradadan soyluyorum. 12 paketini 74 tl gibi biseye aliyorum ve inanilmaz guzel. Tavsiye ederim. Pisik kreminde de mustelayi tek gecerim

ben de dalinin pişik önleyicisini kullanıyorum çok memnunum

Hoşgeldin cnm benimde bugün aklımdaydı, diş süreciniz nasıl gidiyor diye soracaktım. Bu kehribar kolyelerden aldın mı canım.? İşe yarayıp yaramadığını merak ediyorum
Tesekkür ederim canım Hayır almadım bilmiyorum ki işe yarar mı. Aslında bı bakayım ıkı tane almak lazım bzm kız cıkarıp kendne takar kesin

Kaçamağı olup korkanlardım kızlar 4.ayı bekliyordum ve yarım saat önce mutlu sonla karşılaştım çok mutluyum darısı sizlere
Ben de dğn yumurtladım, akıntıdan anladım. İnsanın bı değerlendireceği gelıyor bır yıl önce her ay takip ettgmden alışkanlık olmuş ıkı haftaya olurum sanırım kzmda da 3.5 aylıkken olmuştum

Bende de pıhtılaşma var doktor banada doğum kontrol hapı kullanmazsın demişti diğer yöntemler neler canım kullanılamayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…