- 24 Aralık 2019
- 1.842
- 1.434
- 53
- 25
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #30.301
Bende sleepy kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım bezin doluluğuna göre değiştiriyorum ben 2 saatte dolduğuda oluyor 4 saatte dolduğuda oluyor gece bende çok açmamaya çalışıyorum uykusu açılıyor aynı şekilde ama ben sleepy den çok memnunumKızlar ben ilk çocuğumda 2,5 yaşına kadar Prima Pure kullandım, memnundum ve başka bir bez denemeye bile gerek duymadım. Şimdi 2.bebeğimde doğduğundan beri aynı bez markasıyla devam ediyordum. Ama başka forumlarda da okudum ve aklımda bir acaba kaldı. Bim’in çocuk bezlerinden memnun olan çok sayıda anne var. Fiyatı Prima ile yarı yarıya da olunca bi fikrinizi sormak istedim. Daha uygun fiyatlı bebek bezi kullanananız var mı? Sızıntı ya da pişik sıkıntısı yaşadınız mı? Ve kaç saat aralıkla değiştiriyorsunuz?
Prima da sarı bi çizgi var, bez dolduğunda o tamamen mavi oluyor. Kakalı olmasa da o çizgi maviye döndüğünde ben değiştiriyorum
İlk olarak aklıma hamile mi acaba diye geldi ama bilemedimMutlu son derken?
ay regl olmayı hiç bu kadar istememiştimKaçamağı olup korkanlardım kızlar 4.ayı bekliyordum ve yarım saat önce mutlu sonla karşılaştım çok mutluyum darısı sizlere
Mutlu son derken regl den mi bahsediyor yaniay regl olmayı hiç bu kadar istememiştim
Ben sleepy natural kullanıyorum fiyat farklı varmı arasında fikrim yok ama çok memnunum ne sızıntı nede pişik yapmadı şimdiye kadar o bahsettiğin çizgidem biximkindede var ben 2 saatte bir değiştiröeue özen gösteriyorum geceleri hariç geceleri altını açtığım an uykusu açılıyor o yüzden zamanı daha uzun tutuyorum şükür bi sıkıntıda olmuyo
Öyle mi diyosunuz kızlar, bi bakıyım o zaman fiyat karşılaştırması yapıyım. Sleepy’de fiyat olarak prima ile aynı diye biliyordumBende sleepy kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım bezin doluluğuna göre değiştiriyorum ben 2 saatte dolduğuda oluyor 4 saatte dolduğuda oluyor gece bende çok açmamaya çalışıyorum uykusu açılıyor aynı şekilde ama ben sleepy den çok memnunum
Sleppy ve minies kullandım memnundum ama baby turko kullanıyorum şuan ve çok memnunum aynı şekilde çiş gösterme bariyeri varKızlar ben ilk çocuğumda 2,5 yaşına kadar Prima Pure kullandım, memnundum ve başka bir bez denemeye bile gerek duymadım. Şimdi 2.bebeğimde doğduğundan beri aynı bez markasıyla devam ediyordum. Ama başka forumlarda da okudum ve aklımda bir acaba kaldı. Bim’in çocuk bezlerinden memnun olan çok sayıda anne var. Fiyatı Prima ile yarı yarıya da olunca bi fikrinizi sormak istedim. Daha uygun fiyatlı bebek bezi kullanananız var mı? Sızıntı ya da pişik sıkıntısı yaşadınız mı? Ve kaç saat aralıkla değiştiriyorsunuz?
Prima da sarı bi çizgi var, bez dolduğunda o tamamen mavi oluyor. Kakalı olmasa da o çizgi maviye döndüğünde ben değiştiriyorum
Ben migrosun kendi markasini kullaniyorum. MiniesKızlar ben ilk çocuğumda 2,5 yaşına kadar Prima Pure kullandım, memnundum ve başka bir bez denemeye bile gerek duymadım. Şimdi 2.bebeğimde doğduğundan beri aynı bez markasıyla devam ediyordum. Ama başka forumlarda da okudum ve aklımda bir acaba kaldı. Bim’in çocuk bezlerinden memnun olan çok sayıda anne var. Fiyatı Prima ile yarı yarıya da olunca bi fikrinizi sormak istedim. Daha uygun fiyatlı bebek bezi kullanananız var mı? Sızıntı ya da pişik sıkıntısı yaşadınız mı? Ve kaç saat aralıkla değiştiriyorsunuz?
ben doğdu doğalı sleepy kullandım hem bezde hem ıslak mendilde çok memnunum. altını açınca kuru buluyorum çok şükür. indirimlerde toplu alıyorum. az çok tahmin ediyorum hangi numaraya ne zaman geçer diye daha elimde de artmadı hiç.Kızlar ben ilk çocuğumda 2,5 yaşına kadar Prima Pure kullandım, memnundum ve başka bir bez denemeye bile gerek duymadım. Şimdi 2.bebeğimde doğduğundan beri aynı bez markasıyla devam ediyordum. Ama başka forumlarda da okudum ve aklımda bir acaba kaldı. Bim’in çocuk bezlerinden memnun olan çok sayıda anne var. Fiyatı Prima ile yarı yarıya da olunca bi fikrinizi sormak istedim. Daha uygun fiyatlı bebek bezi kullanananız var mı? Sızıntı ya da pişik sıkıntısı yaşadınız mı? Ve kaç saat aralıkla değiştiriyorsunuz?
Bende ıslak mendil de sleepy kullaniyorum. Memnunumben doğdu doğalı sleepy kullandım hem bezde hem ıslak mendilde çok memnunum. altını açınca kuru buluyorum çok şükür. indirimlerde toplu alıyorum. az çok tahmin ediyorum hangi numaraya ne zaman geçer diye daha elimde de artmadı hiç.
Canım sen aynı fiyatlar diyince bi bakayım dedim e bebekten baktim prima premium care 4 numara 126 lı bebek bezi 170 tl sleepy natürel 4 numara 104 lü bebek bezi 80 tl baya fark var yaniÖyle mi diyosunuz kızlar, bi bakıyım o zaman fiyat karşılaştırması yapıyım. Sleepy’de fiyat olarak prima ile aynı diye biliyordum
Prima pure care 4 numara bebek bezinin de 76 tanesi 150 tl yazıyor canım e bebekteÖyle mi diyosunuz kızlar, bi bakıyım o zaman fiyat karşılaştırması yapıyım. Sleepy’de fiyat olarak prima ile aynı diye biliyordum
Doğduğundan beri bim kullanıyorum memnunum gece sızıntı yaşadım 1 2kez onda da farkettim ki bezin bedeni küçük geliyo.kizim yeni dogdugunda pişik olmuştu bezden deyip değiştirdm Prima aldım geçirmedi pamukla su ile silince atlattık o sorunu da.kac saatte bı degistirdgmn farkında değilim 3 4saayte olabilir gece 3beden kullanıyorum hiç degistirmiyrmKızlar ben ilk çocuğumda 2,5 yaşına kadar Prima Pure kullandım, memnundum ve başka bir bez denemeye bile gerek duymadım. Şimdi 2.bebeğimde doğduğundan beri aynı bez markasıyla devam ediyordum. Ama başka forumlarda da okudum ve aklımda bir acaba kaldı. Bim’in çocuk bezlerinden memnun olan çok sayıda anne var. Fiyatı Prima ile yarı yarıya da olunca bi fikrinizi sormak istedim. Daha uygun fiyatlı bebek bezi kullanananız var mı? Sızıntı ya da pişik sıkıntısı yaşadınız mı? Ve kaç saat aralıkla değiştiriyorsunuz?
ben de dalinin pişik önleyicisini kullanıyorum çok memnunumSelam kizlar herkes iyi mi, bezden islak mendilden bahsedilmis. Kizimda hep prima aktif bebek kullandim, oglumda da onu kullaniyorum. Evet pahali ama benimkilerin popolari hassas sanirim. Pisige cok meyilliler. Baska bez de aldim denemek icin ama cok kalin geldiler bana. Aliskanliktan sanirim. Nerde indirimde bulursam fazla fazla alip stokluyorum. Islak mendilde de fresh'n soft un islak bebek havlusunu kullaniyorum. Marketlerde bulamiyorum hepsi buradadan soyluyorum. 12 paketini 74 tl gibi biseye aliyorum ve inanilmaz guzel. Tavsiye ederim. Pisik kreminde de mustelayi tek gecerim
Tesekkür ederim canımHoşgeldin cnmbenimde bugün aklımdaydı, diş süreciniz nasıl gidiyor diye soracaktım. Bu kehribar kolyelerden aldın mı canım.? İşe yarayıp yaramadığını merak ediyorum
Ben de dğn yumurtladım, akıntıdan anladım. İnsanın bı değerlendireceği gelıyor bır yıl önce her ay takip ettgmden alışkanlık olmuşKaçamağı olup korkanlardım kızlar 4.ayı bekliyordum ve yarım saat önce mutlu sonla karşılaştım çok mutluyum darısı sizlere
Bende de pıhtılaşma var doktor banada doğum kontrol hapı kullanmazsın demişti diğer yöntemler neler canım kullanılamayanCanim ben de pihtilasma sorunu var, Dvt gecirdim. 11 yil once. O zaman doktorlar bana doğum kontrol yöntemlerinin hiç birini kullanamazsim demişti. Spiral hiç düşünmemiştim, bu 2. Bebeğim. Bunda olur mu ki diye düşündüm ama neden olmuyor ki ?
Aynen öyle tutmasına tutuyor hafif eğik gibi ondan korkuyorumBazı sitelerde 4 ayda tutmalı yazıyor bazı sitelerde her bebegin gelişimi farklı diye söylüyo sanırım şöyle sallanmadan güzelce başını tutmasının da 6 aya kadar yolu var. Yine de insan kafaya takçak bişi buluyo işte.
Çok fazla değil ama düzelirmi acaba hep takip ediyorum hep bi yana bakmasın diye uğraşıyorum sağolCanım dün insta da Bi anne paylaşmıştı evimvebebeğim sayfanın adı onun oğlu bizimkilerden bir ay felan büyük sanırım sağa eğimli duruyormuş açıkladı story ler kalkmadan bak istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?