- 26 Nisan 2019
- 4.609
- 6.883
- 158
- 40
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #30.321
Canım sen aynı fiyatlar diyince bi bakayım dedim e bebekten baktim prima premium care 4 numara 126 lı bebek bezi 170 tl sleepy natürel 4 numara 104 lü bebek bezi 80 tl baya fark var yani
Aaa haklısın canım baya fark varmışPrima pure care 4 numara bebek bezinin de 76 tanesi 150 tl yazıyor canım e bebekte
Herkesin böyle mi oluyor acaba çok zor oluyor ne kadar miktar vereceğimi bilemiyorum böyle olunca.Benimde bi düzenim yok bazen aç gibi bazen çok tok gibi verdiğim saatler ve verdiğim miktar değişiyor göğsümde aynen bahsettiğin gibi bazen ciddi anlamda dolu gibi bazen ise bomboş gibi neden bilmiyorum
Bence bi dene canım ben memnunumAaa haklısın canım baya fark varmışSizlerde memnunsunuz olmazsa bende küçük bir paket alıp deniyim
Doğru canım haklısınHerkesin böyle mi oluyor acaba çok zor oluyor ne kadar miktar vereceğimi bilemiyorum böyle olunca.
Oooo çok iyiymiş canım fiyatıBen migrosun kendi markasini kullaniyorum. Minies
3 numara icinde 50 adet var. 29 tl civari.
Bazi subelerinde 27 tl bazilarinda 29 tl.
Yakinda 4 numaraya gecicem ondada fiyat ayni icinde 44 adet varmis.
Gunduz ortalama 3/4 saat arayla degisiyor. Gece degistirmiyorum. Sabah kalkinca degisiyorum.
Birde molfiks cok guzel ondada guzel kampanyalar oluyor. Indirimlerde ondanda aliyorum.
Ortalama tanesi 65 kurusa geliyor molfikste.
Minies te cizgi yok molfikse dikkat etmedim. Elimle yoklayarak karar veriyorum
Ben molfix kullanıyorum o sarı çizgi mevcut ve memnunum ben canım indirime denk gelince bim bezleriyle aynı fiyata oluyor hatta daha ucuza bile denk geldiği oluyor doğduğundan beri molfix kullandım tavsiye ederim , sleepy nin sanki kalıbı daha küçük arkadaşım yeni doğum yaptigimda 1 numara sleepy vermişti molfixten küçüktü ikiside 1 numara olduğu halde diğer numaralar nasıl bilmem ama ikisinden de biraz al dene olmadıKızlar ben ilk çocuğumda 2,5 yaşına kadar Prima Pure kullandım, memnundum ve başka bir bez denemeye bile gerek duymadım. Şimdi 2.bebeğimde doğduğundan beri aynı bez markasıyla devam ediyordum. Ama başka forumlarda da okudum ve aklımda bir acaba kaldı. Bim’in çocuk bezlerinden memnun olan çok sayıda anne var. Fiyatı Prima ile yarı yarıya da olunca bi fikrinizi sormak istedim. Daha uygun fiyatlı bebek bezi kullanananız var mı? Sızıntı ya da pişik sıkıntısı yaşadınız mı? Ve kaç saat aralıkla değiştiriyorsunuz?
Prima da sarı bi çizgi var, bez dolduğunda o tamamen mavi oluyor. Kakalı olmasa da o çizgi maviye döndüğünde ben değiştiriyorum
Tabi normal sütyen üstüne atlet giyince yukarı alıyorum. Ama emzirme atleti giyince tek o oluyor sadece emzirme bölümünü açıyorumCanım sen direk komple yukarı mı çıkarıyorsun emzirirken valla ben sütyeni aşağısına alıyorum direkt, bende aldım atlet ama ben sütyensiz gezmeyi sevmediğim için rahat edemedim sütyen takıncada zaten bir anlamı kalmıyor onun
Ben çıtçıtlı body giydiğim için esnek oluyor altına indiriyorum sütyenle beraber canım sadece emzirme atleti aldım olduğu gibi gösteriyor ucunu ebebekten aldığımTabi normal sütyen üstüne atlet giyince yukarı alıyorum. Ama emzirme atleti giyince tek o oluyor sadece emzirme bölümünü açıyorum
Benimki de iki haftadır dilini emiyor.hem de bayaa bi ses çıkararakKızlar ha bire bişi soruyorum bizim oğlan ha bire yeni bi huy ediniyo çünkü. Elini emmeyi bıraktı corp corp dilini emiyo şimdi de emziriyorum bırakıyorum dilini emiyo heralde yetmedi diyorum mama yapıyorum azıcık içiyo yine dilini emiyo sizinkilerde yapıyor mu
Mama ile büyütüyorum benMama ve emzirme şeklinde yapanlar nasıl yapıyosunuz? Belli bi düzeniniz var mı düzene bağlı kalabiliyo musunuz?
Ben sürekli değiştiriyorum günlük verdiğim miktarı bazen az geliyo bazen fazla acaba yanlış mı yapıyorum? 1 haftadır aynı kiloda kaldı çocuk kusuyo diye azaltıyorum bazen doymamış gibi davranıyo o zamanlarda artırıyorum ama dengeyi kuramamışım belli ki. Herkesin sütü böyle değişken mi bazen dolu hissi var bazen boş kafayı yicem artık
Ay ben anlamadım tam nasıl bir mutlu son bayadır foruma giremeyince olayları kaçırmışım
Mutlu son derken?
Regl oldum hiç bukadar sevineceğimi düşünmemiştim hamile olsan kafayı yerdim sanırım 4.çocuk için sağlam psikoloji lazım şuan kendimi hiç öyle görmüyorumİlk olarak aklıma hamile mi acaba diye geldi ama bilemedim
Sorma canıııımay regl olmayı hiç bu kadar istememiştim
Maşallah canım azmine isteğine hayranım bir zamanlar herkes bana derdi 3.yü isteyinceBen de dğn yumurtladım, akıntıdan anladım. İnsanın bı değerlendireceği gelıyor bır yıl önce her ay takip ettgmden alışkanlık olmuşıkı haftaya olurum sanırım kzmda da 3.5 aylıkken olmuştum
Bilemiyorum canım dediğim kadın kasların gerilmesinden yada kitle olabileceğini söylemişti kendi bebeğin de olunca araştırmış fizik tedaviyle kaslar gerildiyse kitle varsa ufak operasyonla halledileck birşey dedi çok rahat bir şekilde anlattı bir doktora götür istersen hem seninde için rahat ederÇok fazla değil ama düzelirmi acaba hep takip ediyorum hep bi yana bakmasın diye uğraşıyorum sağol
ben de...Benim bebeğim neden iki saatte bir uyanıyor yaa hani bunlar 4 saat aralıksız uyurdu büyüdüklerinde sürekli uykusunda kıpır kıpır uyuduğu sırada ben uyumak istiyorum artık
Ayy benim büyük oğlum öyleydi nası tatlı oluyorlar keşif ediyor canım bebeğin parmağa alışmasınlar yeter gerisi dönemselKızlar ha bire bişi soruyorum bizim oğlan ha bire yeni bi huy ediniyo çünkü. Elini emmeyi bıraktı corp corp dilini emiyo şimdi de emziriyorum bırakıyorum dilini emiyo heralde yetmedi diyorum mama yapıyorum azıcık içiyo yine dilini emiyo sizinkilerde yapıyor mu
Canım bende goon ve molfix kullanıyorum goonu bulmak biraz zor oluyor her markette olmuyor ebebeğe de herzaman gidemiyoruz ozmn molfix kullanıyorum sleppy bizde pişik yaptı ve kalıbı baya küçük aşırı kalın geldi bana turco naturel denedim oda fena değildi ama en çok goon u sevdim çok güzel sarıyordu hiç taşma akma kokma olmadıKızlar ben ilk çocuğumda 2,5 yaşına kadar Prima Pure kullandım, memnundum ve başka bir bez denemeye bile gerek duymadım. Şimdi 2.bebeğimde doğduğundan beri aynı bez markasıyla devam ediyordum. Ama başka forumlarda da okudum ve aklımda bir acaba kaldı. Bim’in çocuk bezlerinden memnun olan çok sayıda anne var. Fiyatı Prima ile yarı yarıya da olunca bi fikrinizi sormak istedim. Daha uygun fiyatlı bebek bezi kullanananız var mı? Sızıntı ya da pişik sıkıntısı yaşadınız mı? Ve kaç saat aralıkla değiştiriyorsunuz?
Prima da sarı bi çizgi var, bez dolduğunda o tamamen mavi oluyor. Kakalı olmasa da o çizgi maviye döndüğünde ben değiştiriyorum
Ben de tam bilemiyorum ki aslında canimBende de pıhtılaşma var doktor banada doğum kontrol hapı kullanmazsın demişti diğer yöntemler neler canım kullanılamayan
Bende henüz adet olmadım 3 buçuk aylık oldu oğlum banada adet olmadıysa bişey var diyip duruyorlar korkuyorumRegl oldum hiç bukadar sevineceğimi düşünmemiştim hamile olsan kafayı yerdim sanırım 4.çocuk için sağlam psikoloji lazım şuan kendimi hiç öyle görmüyorum
Sorma canıııımdiğerlerinde de 4ay olmadım hergün kontrol ediyordum akıntı hissettiğim an lavaboya koşuyorum acaba die Rabbim dileyen isteyene versin benim yavrularıma hayırlı sağlıklı mutlu ömür versin Rabbim
Maşallah canım azmine isteğine hayranım bir zamanlar herkes bana derdi 3.yü isteyince
Sana şunu diyim şimdiki aklım olsa uzatmazdım bukadar aralarını ikincimle 3.münkini tek zorlandığım o oluyor diyebilirim rahatlıktan sıfıra dönmek ddoğurcaksan doğur her yıl hamilelik için zorlaşıyor ne kadar genç okadar rahat hamilelik birde yıpranmaysa yine yıpranıyoruz Bi demlik yıpranma oluyor
Süte sürme denir bizde bnmki 4ay oluyor yengemin 2sene oluyor bizde regl olduktan sonra dikkat gerek derler olmuosan süt korur derler ama Bn güvenememBende henüz adet olmadım 3 buçuk aylık oldu oğlum banada adet olmadıysa bişey var diyip duruyorlar korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?