2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Canım sen aynı fiyatlar diyince bi bakayım dedim e bebekten baktim prima premium care 4 numara 126 lı bebek bezi 170 tl sleepy natürel 4 numara 104 lü bebek bezi 80 tl baya fark var yani

Prima pure care 4 numara bebek bezinin de 76 tanesi 150 tl yazıyor canım e bebekte
Aaa haklısın canım baya fark varmış Sizlerde memnunsunuz olmazsa bende küçük bir paket alıp deniyim

Benimde bi düzenim yok bazen aç gibi bazen çok tok gibi verdiğim saatler ve verdiğim miktar değişiyor göğsümde aynen bahsettiğin gibi bazen ciddi anlamda dolu gibi bazen ise bomboş gibi neden bilmiyorum
Herkesin böyle mi oluyor acaba çok zor oluyor ne kadar miktar vereceğimi bilemiyorum böyle olunca.

Oooo çok iyiymiş canım fiyatı

Ben molfix kullanıyorum o sarı çizgi mevcut ve memnunum ben canım indirime denk gelince bim bezleriyle aynı fiyata oluyor hatta daha ucuza bile denk geldiği oluyor doğduğundan beri molfix kullandım tavsiye ederim , sleepy nin sanki kalıbı daha küçük arkadaşım yeni doğum yaptigimda 1 numara sleepy vermişti molfixten küçüktü ikiside 1 numara olduğu halde diğer numaralar nasıl bilmem ama ikisinden de biraz al dene olmadı

Tabi normal sütyen üstüne atlet giyince yukarı alıyorum. Ama emzirme atleti giyince tek o oluyor sadece emzirme bölümünü açıyorum

Kızlar ha bire bişi soruyorum bizim oğlan ha bire yeni bi huy ediniyo çünkü. Elini emmeyi bıraktı corp corp dilini emiyo şimdi de emziriyorum bırakıyorum dilini emiyo heralde yetmedi diyorum mama yapıyorum azıcık içiyo yine dilini emiyo sizinkilerde yapıyor mu

Tabi normal sütyen üstüne atlet giyince yukarı alıyorum. Ama emzirme atleti giyince tek o oluyor sadece emzirme bölümünü açıyorum
Ben çıtçıtlı body giydiğim için esnek oluyor altına indiriyorum sütyenle beraber canım sadece emzirme atleti aldım olduğu gibi gösteriyor ucunu ebebekten aldığım

Benimki de iki haftadır dilini emiyor.hem de bayaa bi ses çıkararak bir de dilini dudağıyla diş etinin arasına da sokup duruyor

Mama ile büyütüyorum ben
Her 2,2 buçuk saatte bir acıkıyor
Ben de 150 cc yapıp iciriyorum çoğu zaman
BAzen biberonu ısırıyor sabırla acikmasını bekliyorum,
Benimki 2 eylul dogumlu 9 kilo şuan, ne kadar iştahlı olsa da diş çıkarma dönemi sanırım hep bir reddetme durumu
Annelik hep bir sabir gösterme işi.
Kafayı yeme , sütünü hep vermeyi dene
Benim 40 gün geldi sütüm
Mamaya başladığımda hüngür hüngür ağladığımı hatırlıyorum
Kızımı 13 ay emzirince oğlumda şaşa beş olmuştum
Ama geçti, geçiyor
Tadını çıkarmaya bak
Çabuk büyüyorlar

Ay ben anlamadım tam nasıl bir mutlu son bayadır foruma giremeyince olayları kaçırmışım
Mutlu son derken?
İlk olarak aklıma hamile mi acaba diye geldi ama bilemedim
Regl oldum hiç bukadar sevineceğimi düşünmemiştim hamile olsan kafayı yerdim sanırım 4.çocuk için sağlam psikoloji lazım şuan kendimi hiç öyle görmüyorum
ay regl olmayı hiç bu kadar istememiştim
Sorma canıııım diğerlerinde de 4ay olmadım hergün kontrol ediyordum akıntı hissettiğim an lavaboya koşuyorum acaba die Rabbim dileyen isteyene versin benim yavrularıma hayırlı sağlıklı mutlu ömür versin Rabbim
Maşallah canım azmine isteğine hayranım bir zamanlar herkes bana derdi 3.yü isteyince
Sana şunu diyim şimdiki aklım olsa uzatmazdım bukadar aralarını ikincimle 3.münkini tek zorlandığım o oluyor diyebilirim rahatlıktan sıfıra dönmek ddoğurcaksan doğur her yıl hamilelik için zorlaşıyor ne kadar genç okadar rahat hamilelik birde yıpranmaysa yine yıpranıyoruz Bi demlik yıpranma oluyor

Çok fazla değil ama düzelirmi acaba hep takip ediyorum hep bi yana bakmasın diye uğraşıyorum sağol
Bilemiyorum canım dediğim kadın kasların gerilmesinden yada kitle olabileceğini söylemişti kendi bebeğin de olunca araştırmış fizik tedaviyle kaslar gerildiyse kitle varsa ufak operasyonla halledileck birşey dedi çok rahat bir şekilde anlattı bir doktora götür istersen hem seninde için rahat eder

Benim bebeğim neden iki saatte bir uyanıyor yaa hani bunlar 4 saat aralıksız uyurdu büyüdüklerinde sürekli uykusunda kıpır kıpır uyuduğu sırada ben uyumak istiyorum artık

Ayy benim büyük oğlum öyleydi nası tatlı oluyorlar keşif ediyor canım bebeğin parmağa alışmasınlar yeter gerisi dönemsel

Canım bende goon ve molfix kullanıyorum goonu bulmak biraz zor oluyor her markette olmuyor ebebeğe de herzaman gidemiyoruz ozmn molfix kullanıyorum sleppy bizde pişik yaptı ve kalıbı baya küçük aşırı kalın geldi bana turco naturel denedim oda fena değildi ama en çok goon u sevdim çok güzel sarıyordu hiç taşma akma kokma olmadı

Bende henüz adet olmadım 3 buçuk aylık oldu oğlum banada adet olmadıysa bişey var diyip duruyorlar korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…