- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #30.341
biz de 5 saat kesintisiz uyuma başlamıştı. Yalnız 1 haftadır 2 saatte bir uyanma başladı. Diş geliyor bu birincisi 2.si 4 ay olduktan sonra 2 hafta boyunca uyku düzeni bozulabiliyor. ilk uyandığında ben saate bakıyorum. 4 dakika bekliyorum. bazen bu 4 dakika süresinde tekrar uykuya dalıyor bazen dalmıyor. kucağıma alsam da en fazla 8 dk emip uyuyor. Yapacak bir şey yok anayız biz anaBenim bebeğim neden iki saatte bir uyanıyor yaa hani bunlar 4 saat aralıksız uyurdu büyüdüklerinde sürekli uykusunda kıpır kıpır uyuduğu sırada ben uyumak istiyorum artık
Ayy valla bı düzen girmedi tam düzeldi diyorum yine başladıbiz de 5 saat kesintisiz uyuma başlamıştı. Yalnız 1 haftadır 2 saatte bir uyanma başladı. Diş geliyor bu birincisi 2.si 4 ay olduktan sonra 2 hafta boyunca uyku düzeni bozulabiliyor. ilk uyandığında ben saate bakıyorum. 4 dakika bekliyorum. bazen bu 4 dakika süresinde tekrar uykuya dalıyor bazen dalmıyor. kucağıma alsam da en fazla 8 dk emip uyuyor. Yapacak bir şey yok anayız biz ana
Hangi genlerde var canım senin yüksek mi pıhtılaşmanBen de tam bilemiyorum ki aslında canim
4 aylıkken dönmelere başlıyor ya döndürmüştür kendini. nasıl düştü peki doktora götürmediniz mi?Kızlar bebeğim ortalayarak bizim yatağa bıraktım bezini atmaya gittim eşimde düşmesin dedi demesyle küt diye bir ses ve yataktan düştü nasıl dustugunu hiç anlamadım yaa çok korktuk eşimle dün gecede bağırarak uyandı zar zor uyuttum ağladı durdu nazara mi geliyor noldu bilemedim
Doktoruna bilgi verdik bı sürü soru sordu sonra gerek yok dedi dikkat edin dedi etkisinden çıkamıyorum bende yer dışında kolay kolay bırakmam yatagimiz büyük okadar da dönemez dedim ama oldu banada büyük ders tabiki4 aylıkken dönmelere başlıyor ya döndürmüştür kendini. nasıl düştü peki doktora götürmediniz mi?
benimki yatağında dönemiyor henüz ama sert zemimlerde dönüyor. yanından ayrılacaksam mutlaka yere serdiğim bi battaniyenin üstüne oyuncaklarının yanına bırakıp gidiyorum.
sıkma canını allah beterinden korusunDoktoruna bilgi verdik bı sürü soru sordu sonra gerek yok dedi dikkat edin dedi etkisinden çıkamıyorum bende yer dışında kolay kolay bırakmam yatagimiz büyük okadar da dönemez dedim ama oldu banada büyük ders tabiki
Amin inşallahsıkma canını allah beterinden korusun
düşe kalka büyüyecekler böyle böyle. inşallah olmaz bi daha
İki gündür benimki de aynı.uyutuyorum binbir emekle fazla geçmeden uyanıyor.dün gece 2 ye kadar uyumadı.zorla uyuttum yarım saat sonra içli içli ağlamaya başladı uyandı.öğlen yine zorla uyuttum 20dk sonra uyandı.bugğn de bir iştahsız emmek istemiyorBenim bebeğim neden iki saatte bir uyanıyor yaa hani bunlar 4 saat aralıksız uyurdu büyüdüklerinde sürekli uykusunda kıpır kıpır uyuduğu sırada ben uyumak istiyorum artık
Ne oluyor bu yavrulara anne olmak ne zormuş gerçekten emme bizde bayadir sıkıntılı zaten de hep bı panik oluyor insan içli içli ağlamak nedir ya korkunç rüya mı görüyorlar acabaİki gündür benimki de aynı.uyutuyorum binbir emekle fazla geçmeden uyanıyor.dün gece 2 ye kadar uyumadı.zorla uyuttum yarım saat sonra içli içli ağlamaya başladı uyandı.öğlen yine zorla uyuttum 20dk sonra uyandı.bugğn de bir iştahsız emmek istemiyor
Bizimki uzun sürdü.kucağıma aldım yavrum benim göğsümün arasına kafasını bastırdı öyle ağladı.sonra babası aldı kucağına içini çeke çeke nazlı nazlı ağlamaya devam etti.10 dakika sonra falan kendinden geçti ve uyudu.bu içli ağlama muhabbeti bizde de oldu bi iki defa. ama max 3 sn falan sürdü derin uykudayken. artık rüya mı gördü yoksa gündüz bişeyden mi etkilendi anlamadım.
Valla dürtüyor beni rahatlık :) ben sevıyorum da evın frekansı degısır mı acaba cft sayı daha mı iyi onu bılmıyorum dörde tamamlamak için de yaş geçiyor :)Regl oldum hiç bukadar sevineceğimi düşünmemiştim hamile olsan kafayı yerdim sanırım 4.çocuk için sağlam psikoloji lazım şuan kendimi hiç öyle görmüyorum
Sorma canıııımdiğerlerinde de 4ay olmadım hergün kontrol ediyordum akıntı hissettiğim an lavaboya koşuyorum acaba die Rabbim dileyen isteyene versin benim yavrularıma hayırlı sağlıklı mutlu ömür versin Rabbim
Maşallah canım azmine isteğine hayranım bir zamanlar herkes bana derdi 3.yü isteyince
Sana şunu diyim şimdiki aklım olsa uzatmazdım bukadar aralarını ikincimle 3.münkini tek zorlandığım o oluyor diyebilirim rahatlıktan sıfıra dönmek ddoğurcaksan doğur her yıl hamilelik için zorlaşıyor ne kadar genç okadar rahat hamilelik birde yıpranmaysa yine yıpranıyoruz Bi demlik yıpranma oluyor
Benim buyukle ortanca 3yas var.kucukke ortanca 4yas var şimdiki aklım olsa 2ser yaş koyardım hepsini çıkarırdm aradanValla dürtüyor beni rahatlık :) ben sevıyorum da evın frekansı degısır mı acaba cft sayı daha mı iyi onu bılmıyorum dörde tamamlamak için de yaş geçiyor :)
Ben de 33 üm, evlendkten uc yıl sonra yaptım Allahtan hemen olmuş kızım, şimdiki aklım olsa hemen yapardım. O üç yaşındayken ıstedık bır yılı buldu nedense hamile kalmam netıcede oldu. Çok fena yumurtlama akıntım var ıkı gündür olsa ıkız ucuz olur heralde boşa gidiyor dıye üzülüyor gibiyimBenim buyukle ortanca 3yas var.kucukke ortanca 4yas var şimdiki aklım olsa 2ser yaş koyardım hepsini çıkarırdm aradanoyle de boyke de bı curcunanin içindeyiz zaten en azından yaş gecmeden büyüsunler..36yasindayim yaş biraz daha erken olsa 4u de düşünürdüm de şimdi istemiyorum onun da doğması 38 39u bulcak
Maddi imkanın varsa ne güzel tut içinde kalmasin.ailem pandemiden dolayi köyde eşimin de ailesi yok biz de yalnızızBen de 33 üm, evlendkten uc yıl sonra yaptım Allahtan hemen olmuş kızım, şimdiki aklım olsa hemen yapardım. O üç yaşındayken ıstedık bır yılı buldu nedense hamile kalmam netıcede oldu. Çok fena yumurtlama akıntım var ıkı gündür olsa ıkız ucuz olur heralde boşa gidiyor dıye üzülüyor gibiyimben aslında cok sabırlı değilim ama çocukları çok seviyorum bır tek bu konuda kendme inanamıyorum yardımcı fılan da tutmadım pandemiden gelecek kadına gezme, kımseyle görüşme dikkat et diyemem sürekli dıye. Aileler uzakta şu an; doğumdan, taşınmaya hep eşimle yalnızız. Üçüncü olursa pandemi geçer yardımcı tutarım hatta yatılı uhde kaldı içimde
Dun gece mesajini okudum uzerine farkettimki benim oglanda dilini emer gibi degisik bisiler yapiyoKızlar ha bire bişi soruyorum bizim oğlan ha bire yeni bi huy ediniyo çünkü. Elini emmeyi bıraktı corp corp dilini emiyo şimdi de emziriyorum bırakıyorum dilini emiyo heralde yetmedi diyorum mama yapıyorum azıcık içiyo yine dilini emiyo sizinkilerde yapıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?