2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar sizinde bebeler üstünü acıyor mu bizimki yeni huy edinmiş ayaklarıyla itip açıyor üstünü hep

Kızlar sizinde bebeler üstünü acıyor mu bizimki yeni huy edinmiş ayaklarıyla itip açıyor üstünü hep
Benimki sürekli tosbağa gibi battaniyenin altından kaçıp kendini yatağın içinde başka yere parkediyor hatta yörünge bile değiştiriyor fotosunu ekledim

Eklentiler

• CBC7522F-F9B7-47C3-85CA-7794318F936E.webp
    47 KB · Görüntüleme: 72
Biz de daha ayaktayız uyumaya niyetleri yok 1 de 2 de uyuyorlar tabi sabaha kadar kaç kere kalkıyor artık hep uykulu uykulu geziyorum yorgun bi şekilde arada kahve içiyorum uykulu halimi kaçırmak için inşALLAH bir gün hayalini de yaşayacaz hep birlikte oturup cayda içeri mısır da yeriz ALLAH sağlık sıhhat versin yavrularımıza ve bizlere.

Aminn

Ah kızlar ahh şu pandemi bitse yada en azından azalsa yaygınlığı çekirdek ailemizle bir tatil yapsak sakin bır yerde deniz kum güneş ne güzel olurdu
offff bizim de aklımızda şileye kaçmak vardı yasaklar gelmeden önce. nasıl gözümde tütüyor anlatamam. ☹

Hahaha bir an kıskandım. Çay bile içermiyorum mısırı kim kaybetmiş. Memede uyuyor benim kızım da. Beşiğine koydum. Korkuyla bekliyorum ağlamadan uyusun diye.

Kaç yaşında ablası kıskançlık tan çok korkuyorum kaç yaşında ikinciyi yapsam bilemiyorum
Ablası 3 yaşını doldurdu o kıskançlık yaşa bakmıyor canım ya kuzenim'in oğlu 7 yaşında falan kardeşi 1.30 yaşında o da kıskanıyormuş kardeşini...bebekle oynuyoruz küsüp başka odaya gidiyor beni sevmiyorsunuz diyor bebeği kucağıma alınca oda bende kucağına gelmek istiyorum diyor almayınca yine küsüyor bol bol küsüyor bizden hayati zehir olmuş kızımın daha fazla ilgiyi ona veriyoruz ama yinede kıskanıyor.

Hahaha bir an kıskandım. Çay bile içermiyorum mısırı kim kaybetmiş. Memede uyuyor benim kızım da. Beşiğine koydum. Korkuyla bekliyorum ağlamadan uyusun diye.
Aynı duyguları paylaşıyoruz. Yalnız değiliz bu da güzel bir duygu. Ben inanıyorum gün gelecek biz de keyif yapacağız.

Amin canım. Uyku bende de yok . Bir de sabah kalkıp çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…