2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Yandık ozaman desene

Off yine başladık saat başı uyanmalara 2 gün düzelmişti yine saat başı kalkıp emip yatıyor çok yoruldum. Hayır biseyi mi var bilemedim gündüzde doğru düzgün uyumadı çok sessizdi neşesi yerindeydi ahh bı konussalarda dertlerini bı söyleseler

Son düzenleme:
Bu şekil hesaplandığını hiç bilmiyordum. Ben 4 saatte 150yi mama önerisinde görmüştüm yoksa bizimde 4 saati pek bulmuyor arası uyumadığı sürece tabi.

Önce emdiği göğüsten kalanı sağıp sonra emmediğini sağıyodum ben. Makine bana çok zahmetli geldiği için sonrasında mochiye geçtim o çok daha pratik oluyor. Emerken emmediği göğüse takıyorum aynı sürede orası bitiyor sonrada emdiğine takıp kalan varsa kalanı boşaltıyorum. Bi de gece beslenmesi neden önemliymiş. Benim kızım hiç doğru düzgün emmez gece uykusunun arasında. Sabaha doğru açlığı arttıkça emmesi artar bende zorlamam yanlış mı yapıyorum acaba

Bunu konuştuğumuzdan beri bütün düzen değişti sütüm bitme noktasına geldi mama arttı biberonla da vermeye başladım kusma biberonla verdiğim zaman yok denecek kadar az gerçekten kafam çok karışık emzirmek için zorluyorum adeta kendimi ama iyilik mi ediyorum bilmiyorumki emzirince kusuyor galiba. Sütüm olsun diye yemediğim denemediğim şey kalmadı ama yok inat etti artmıyor hatta azalıyor. Sizle konuştuktan sonra mamanın önerisini bıraktım biraz daha artırdım mamayı açlık krizleri doymamalar başladı. Aslında iştahlı çocuk çok şükür ama ben oraya göre verince ona da itirazı olmuyodu. İlk defa eskiye göre fazla verdiğim halde doymayıp ağlamalara başladı.

Anladım canım benim kız şimdi sürekli memede gece sağım yapsam diyorum bakalım uyanabilirsem

Bilmiyorum canım eve öyle dedi ilk 6ay önemliymiş

Napalim başa gelen çekilir zaten kıskançlık illâ ki oluyor büyüdüklerinde de arkadaş olurlar şimdiki sorunlar tuzu,biberi olsun
Aslında haklsiin bazen ne gerek var bir tane yeter diyorum resmen tüm hayatım kızım ona göre yemek yapıyorum uyuyorum bı yere gideceksen herşey ona göre ayarlıyorum bağımlılık zaten bir okadarda güzel bilemedim açıkçası kendimi düşünüp rahat edeyim diyede tek çocuk kardeşiz de büyüsün istemiyorum aslında

Şu uyku regresyonu yedi bitirdi beni, bu gece nerdeyse saat başı uyandık diyebilirim bir de uykusunda ağlıyor miniğim ahh ahh neyse geçecek bu süreç de

Herkese merhaba. Doktor mama veriyorsan 4 ayliktan sonra ek gida verilebilir demis bir arkadasima. Ek gidaya gecen hanimlar varmi. Ben mama veriyorum aptamil 1 numara ama hic bir markette bulamadim acaba baslasammi ek gidaya diye dusunuyorum

Şu uyku regresyonu yedi bitirdi beni, bu gece nerdeyse saat başı uyandık diyebilirim bir de uykusunda ağlıyor miniğim ahh ahh neyse geçecek bu süreç de
benimki uyanmadan uyuyodu 7 saat. artık uyanıyor 4 saatte bir. ne oldu anlamadım. doymadığını da düşünmüyorum gündüzleri. zombi gibiyim...

Herkese merhaba. Doktor mama veriyorsan 4 ayliktan sonra ek gida verilebilir demis bir arkadasima. Ek gidaya gecen hanimlar varmi. Ben mama veriyorum aptamil 1 numara ama hic bir markette bulamadim acaba baslasammi ek gidaya diye dusunuyorum
netten baktın mı? ya da etraftaki eczanelere?

ben de mama+anne sütü gidiyorum ama ek gıda için erken bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…