- 26 Ağustos 2018
- 1.548
- 1.121
- 133
- 34
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #30.501
Kaka yaptı sonunda ama hala kıvranıyor uyudu şimdi bi yarım saat uyur niye böyle anlamıyorum bu gazın bitmesi en azından azalması gerekmez mi 4.ayına gircek 12sinde
Denedim ah denemem mi yok arkadaşım hiçbir şey yaramıyo başka bişi mi diye düşünüyorum bazen gazını çıkarıyo kakasını yapıyo bitmiyor sadece ağlasa mızmızlığından dicem ama kıvranıyor çocukBanyo yaptırdığın günlerde de böyle gaz oluyor mu canım? Sıcak su gazını atmasında kolaylık sağlıyorsa acaba her gün sancının başladığı saatlerden önce banyo mu yaptırmayı denesen?
Direk memedeyken yüzünü çevirdi bir iki fırt alıyordu sonra ağlıyordu ben yavaş yavaş bıraktığını hatırlamıyorum emme arasındaki süreler çok uzadı memede uyutmak yoktu artık pispis denedim neler denedim olmadı salllayarak uyutuyordum gözler gidince emziriridim ama doktorum emme aralıklarını zaten uzatmami söyledi yoksa gazi oluusyor kramplar giriyor karnına fazla yediği için artık çok hızlı doyuyor çabuk acikmiyormusMeme reddi yaşayan arkadaşlarım red aşama aşama mı oldu mesela önce daha az emmeye başlayıp, gece emerek uyumayı bırakmak memeyi istememek gibi mi ya da bianda mı bıraktı
Sanırım doktor haklı.sabaha karşı 5:30ta emzirdim.normalde ağlayarak uyanırdı ve direkt memeye saldırırdı.uyandı ve meme istemedi önce.gaz şurubunu verdim,altını üstünü değiştirdim kremledim ettim öyle acıktı ve meme istedi.Ama tabii şu da var.önceden bukadar güçlü de emememiyordu şimdi az ve öz emiyo ve beyefendiye süt yetişmiyorDirek memedeyken yüzünü çevirdi bir iki fırt alıyordu sonra ağlıyordu ben yavaş yavaş bıraktığını hatırlamıyorum emme arasındaki süreler çok uzadı memede uyutmak yoktu artık pispis denedim neler denedim olmadı salllayarak uyutuyordum gözler gidince emziriridim ama doktorum emme aralıklarını zaten uzatmami söyledi yoksa gazi oluusyor kramplar giriyor karnına fazla yediği için artık çok hızlı doyuyor çabuk acikmiyormus
Göğüslerim yumuşak artık ben tekli f ederim keyfi ne zaman isterse ozaman emiyor açıkçasıSanırım doktor haklı.sabaha karşı 5:30ta emzirdim.normalde ağlayarak uyanırdı ve direkt memeye saldırırdı.uyandı ve meme istemedi önce.gaz şurubunu verdim,altını üstünü değiştirdim kremledim ettim öyle acıktı ve meme istedi.Ama tabii şu da var.önceden bukadar güçlü de emememiyordu şimdi az ve öz emiyo ve beyefendiye süt yetişmiyoroburixim benim
İnşallah canım inşallah sizlerinki rahat geçerYa korkmaya başladım ALLAH yardımcınız olsun geçer hemen inşALLAH
Emzik kullanıyor mu ben emzikke 2 3sn sakinleştirip veriyrm memeyibenimki artık emmiyor beni. sağıp veriyorum ben de mümkün değil yatıramıyorum kucağımda meme için. anlıyor basıyor çığlığı yay gibi geriliyor kucağımda.
Ayy yavrumuz tamam ama çok geriyor böyle yaptiklarinda meme reddi 3 4 ay dönemde oluyor danışmanlık aldım doktorumda yönlendirdi sen sürekli teklif et biberonuda küt üçlü alıştırma bardağı öneriliyor meme redi yapmasınlar diye bi bak istersenbenimki artık emmiyor beni. sağıp veriyorum ben de mümkün değil yatıramıyorum kucağımda meme için. anlıyor basıyor çığlığı yay gibi geriliyor kucağımda.
Aynı benimkide öyle bu ara azaldı ama sanırım o dönemi atlatmaya başladık oyüzden de kilo almadı diye düşünüyorumDirek memedeyken yüzünü çevirdi bir iki fırt alıyordu sonra ağlıyordu ben yavaş yavaş bıraktığını hatırlamıyorum emme arasındaki süreler çok uzadı memede uyutmak yoktu artık pispis denedim neler denedim olmadı salllayarak uyutuyordum gözler gidince emziriridim ama doktorum emme aralıklarını zaten uzatmami söyledi yoksa gazi oluusyor kramplar giriyor karnına fazla yediği için artık çok hızlı doyuyor çabuk acikmiyormus
evet emzik kullanıyor ama açken emzik istemiyor zaten sadece uyurken seviyor emziği. neler denedim ama almıyor maalesef artık mememi. en azından sağdığımı içiyor o da yeterEmzik kullanıyor mu ben emzikke 2 3sn sakinleştirip veriyrm memeyi
biz zaten mama da kullandığı için biberon kullanıyoruz. aynı anda beni de emiyordu hiç reddetmemişti. birkaç gündür meme almıyo sadece.Ayy yavrumuz tamam ama çok geriyor böyle yaptiklarinda meme reddi 3 4 ay dönemde oluyor danışmanlık aldım doktorumda yönlendirdi sen sürekli teklif et biberonuda küt üçlü alıştırma bardağı öneriliyor meme redi yapmasınlar diye bi bak istersen
Emziği mamaya filan batırıp deneyin istersnz benimki de sadece uykuya geçişte kullanıyor ama memeyi reddettiği de krize giriyor resmen o an sakinlesiyo emziği alıncaevet emzik kullanıyor ama açken emzik istemiyor zaten sadece uyurken seviyor emziği. neler denedim ama almıyor maalesef artık mememi. en azından sağdığımı içiyor o da yeter
biz zaten mama da kullandığı için biberon kullanıyoruz. aynı anda beni de emiyordu hiç reddetmemişti. birkaç gündür meme almıyo sadece.
İsimalik bide böyle kendilerine özgü hareketleridir oluştu saskalozlarinAynı benimkide öyle bu ara azaldı ama sanırım o dönemi atlatmaya başladık oyüzden de kilo almadı diye düşünüyorum
Şimdi bide emerken konuşuyorsam memeyi bırakıp bana bakıp gülüyor ama çok açsa kızıyor susmam için susunca sessizce emiyor
Bu aylarda çok normalmiş sen ikram et yerse yer artık uyku halindeyken emiyor mu peki benimki red zamanı sadece uyku halinde emdievet emzik kullanıyor ama açken emzik istemiyor zaten sadece uyurken seviyor emziği. neler denedim ama almıyor maalesef artık mememi. en azından sağdığımı içiyor o da yeter
biz zaten mama da kullandığı için biberon kullanıyoruz. aynı anda beni de emiyordu hiç reddetmemişti. birkaç gündür meme almıyo sadece.
neler denedim neler. olmayınca olmuyo nasibi bu kadarmış demek ki. en azından sağdığımı içiyor hâlâ.Emziği mamaya filan batırıp deneyin istersnz benimki de sadece uykuya geçişte kullanıyor ama memeyi reddettiği de krize giriyor resmen o an sakinlesiyo emziği alınca
yok hiçbi şekilde almıyo. ufak bebek de değil ağlarken kucağımda zor zaptediyorum.Bu aylarda çok normalmiş sen ikram et yerse yer artık uyku halindeyken emiyor mu peki benimki red zamanı sadece uyku halinde emdi
henüz topiğiniz açılmadı sanırım sen açmak istersen bence diğerlerine öncü olMerhabalar, inşallah her şey yolunda giderse ben de Eylül2021 annesi olacağım.
ilk gebeligim oldukce tecrubesizim. Ilk aylar nasil geciyor bilgi verebilirseniz cok sevinirim.
Sat 4 aralik, dollenme 17. Ya da 18. Gun oldu. Gec yumurtlamistim. Adetten 2 gun once beta 4, adet gunu 40 cikti. Pazartesi gunu yeniden test yaptiracagim. Sizce degerlerim nasil? Doktora gitmekte acele etmeli miyim?
Kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum bu normal mi:)
Normal ben keseyi gördükten sonra biraz biraz yahu şaka maka hamileyim diyodumMerhabalar, inşallah her şey yolunda giderse ben de Eylül2021 annesi olacağım.
ilk gebeligim oldukce tecrubesizim. Ilk aylar nasil geciyor bilgi verebilirseniz cok sevinirim.
Sat 4 aralik, dollenme 17. Ya da 18. Gun oldu. Gec yumurtlamistim. Adetten 2 gun once beta 4, adet gunu 40 cikti. Pazartesi gunu yeniden test yaptiracagim. Sizce degerlerim nasil? Doktora gitmekte acele etmeli miyim?
Kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum bu normal mi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?