2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ayyy ne sıcak günlerdiii içim fena oldu hatırlayınca

çok teşekkür ederim yanıtınız için. hayırlısıyla bir kalp sesini duyayım ondan sonra konu açabilirim güzel fikir

3 ve 4 hafta arası sanırım şu anda, o zaman bu aşamada bulantı olmaması normal değil mi?
korkudan çay kahve çok severim hepsini kestim

yazın zor geçeceğini tahmin ederim umarım ben de sizin gibi iyi bir şekilde atlatırım bu süreçleri devamı bebişleri konuşmaya gelir.

şu anda hala inanamıyorum, hem iyiyi düşünmeye çalışıp hem de ister istemez endişeleniyorum. umarım sağlıklıdır bebiş.
çok teşekkür ederim. düşünmesi bile çok güzel geliyor kulağa umarım ben de sizin gibi sağlıkla bebişime kavuşabilirim. kalp sesini duymadan insan bir oh be diyemiyor sanırım. ondan sonra da 2li test oluyor sanırım kesin ona da stres olurum böyle gider :)

Hayırlısı oosun canım benim sat 2 Aralık'ti ben adetime bır gün varken idrar testi yapmıştım çok silik bir cizgiydi o gün verdim 50 çıkmıştı beta zaten 2 günde bir iki katına çıkması lazım hamilelik olduysa ilk teyit için doktora gittim bu değer düşük hamilelik yok dedi 10 gün gecemeden kesin bişey denmez demişti dediğin gibi hamilelik hissetmedim hiç sonra yükseldi değer zaten bende geç döllenme oldu kalp atışı kese hep geç oldu 8. Haftayı galiba herşeyden tiksinmistim insanlardan bile ilk 4 ay sonrası çok iyiydi hayırla kucağına alırsın inşallah tüm zorluklar o güzellikler için değer

tarihlerimiz çok yakınmış, sanırım benim de her şey geç olacak geç döllenmeden dolayı. çok teşekkür ederim umarım ben de sağlıkla bebeğimi kucağıma alabilirim.

5 ya da 6haftalıktım bende kese göründüğünde.İlk test yapıldığında beta 266 idi ondan iki gün sonra 800lü bir şey olmuştu.doktorum da birkaç gün sonra gel kesen ozaman görünür demişti.sanırım betahcg 1000i aşınca kese oluşmuş oluyordu.
Benim bulantılar hamile olduğumu öğrenmeden önce başlamıştı ve doğuma gittiğim güne kadar da hiç bitmemişti
7.aydan itibaren zaten yere göğe sığmayan ödemlerimle boğuşmuştum.hiçbirşekilde yürüyemiyordum.bacaklarım ayaklarım ellerim yüzüm mayalı poğaça kadar şişmişti.hele o sıcaklar aman yarabbim
Hiç unutmam 8.5 aylık hamileydim eltimlere yemeğe gittik.klima benim oturduğum koltuğa direkt vuruyordu ve 16 dereceydi.normalde soğuğa asla gelemem ama üstümde kolsuz gömlek altımda kapri ve klima direkt bana vuruyor ama ben halaa yanıyordum.oturduğum koltukta kimse oturamıyordu.ben bile kendime hayret etmiştim.
Hamilelik kişiden kişiye değişiyor.kimseyi baz alma.benim inanılmaz ödemlerim olmasına rağmen karnım yok denecek kadar küçüktü.o karnımdan 3 kilo bebek nasıl çıktı halaa şaşarım
Umarım çok güzel bir hamilelik geçirirsin

Gazini çıkarabiliyo musun rahat? Benimki de hala gazli. Ama gündüz cogunlukla cikariyorum gece biraz tutuyo onu. Koltuk kirlentine dayiyo musun karnini, kendini dik tutucak sirti kavisli olucak. öyle cok rahat cikariyo

umarım ben de öyle yüksek betaları görebilirim bişeyler olmadan insan inanamıyor :) içten içe artmayacak mı korkusu var ama pozitif kalıp bastırmaya çalışıyorum.

hahah yazdıklarınıza çok güldüm
çok teşekkür ederim umarım sağlıkla geçer benim de sürecim

Korkma canım bende çok stres falan ettim benim beta hcg 100 çıkmıştı hemşire dış gebelik olabilir dedi çok üzülmüştüm boş yere üzdü beni sonra öyle öyle yükseldi benim bulantım çok vardı 4 kilo verdim sonda 1, 2 kilo tek aldım herkesin hamileliği farklı bisey takma kafana ALLAH Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.

çok teşekkür ederim inşallah erkenden öğrenmek de çok stresli. normalde panik biriyim ama elimden geldiğince dizginlemeye çalışıyorum.

Allah sizin bebişlere sağlık sıhhat nasip etsin, benim bebişim de inşallah onlara yetişsin

Öncelikle hayırlı olsun canım, inşallah sağsalim kucağına alırsın yavrunu

Soruna gelirsek cevap kişiden kişiye değişir ama bende özellikle ilk 4 ay çok yoğun bir bulantı ve kusma vardı. Kokulara karşı hassasiyetim olmuştu ayrıca çok ama çok sinirliydim elimde olmadan her şeye herkese sinirleniyordum.

ẞ-hcg muhabbetini hiç bilemeyeceğim çünkü ben gebeliğimi geç öğrenmiştim, direk keseyi görmüştük doktora gittiğimizde.

İlk işin folik asite başlamak olsun şuanda 400 mikrogram folik asit ihtiyacın var. Ama eğer beslenmene çok güvenmiyorsan şimdiden multivitamin kullanabilirsin regenesis max öneririm şahsen. İçeriği ihtiyacını karşılar. Doktora gittiğinde de doğuma kadar kullanmanı söyleyecektir zaten.

Şuan yolun daha çok başındasın hamileliğini hissetmemen çok doğal.

Sağlıklı bir hamilelik geçirmen dileğiyle, tekrar tebrik ederim

Sizin en güzeli olmuş direkt keseyi görerek :)

Şimdi folik asit içiyorum ama beslenme konusunda biraz mızmızım. vitamin tavsiye için teşekkür ederim deneyeceğim.

İnşallah sağlıkla ilerler yanıtınız için çok teşekkür ederim.

doğumdan sonra regl olan kızlara sorum var.

regl olmadan önce yumurtlama yaşadınız mı? akıntınız oldu mu?

İyi akşamlar. Kızımı uyuttum çayımı demledim. Mısır patlattım film izliyorum. Siz neler yapıyorsunuz ? Şizofren oldum iyice hayal görüyorum . Oh ne güzel uyutmuş ,keyif yapıyor demeyin çünkü hayalimi yazdım:)) yeni huyumuz yatakta uyumuyoruz. Memede uyuyup , ayakta devam ediyor

İyi akşamlar canım kızları uyuttum bende arabaşı yiycez uyanıcak bebeğim eminim ama belki uyanmaz rahatça yeriz

Uykumu o da ne ? Saat 4e kadar şekerleme yapar ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…