- 5 Şubat 2020
- 1.640
- 1.679
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #30.521
Ayyy ne sıcak günlerdiii içim fena oldu hatırlayıncahenüz topiğiniz açılmadı sanırım sen açmak istersen bence diğerlerine öncü ol
ben doktora gittiğimde 5+5 tim. kalp atışını da sanırım ya 6. ya da 7. haftada duymuştum çok hatırlamıyorum. kandan değil idrardan öğrenmiştim o yüzden beta değerlerini bilen arkadaşlar daha iyi yorumlar.
hesabına göre 5 haftalıktan fazla değilsen bence acele etme doktora gitmek için. gittiğinde keseyi görüp kalp atışını da duyabilirsin böylece
ilk aylarda ki bende 5. aya kadar sürmüştü, bulantılardam kafam kalkmamıştı benim. inanılmaz zayıflamıştım ağzıma lokma girmiyordu çünkü. karnım büyüyene kadar da hamile gibi değildim zatenbenim en keyif aldığım aylar 6, 7 ve 8. aylarımdı.
son zamanlar tam çöl sıcaklarına denk geldiği için zor geçmişti benim için. normalde de tansiyonu düşük olan biriyim hamileyken iyice düşüyordu sürekli çarpıntım vardı. baygınlık geçirecek gibi oluyordum daima.
sormak istediğin bişey olursa buraya uğramaktan çekinme
sorma valla. doğumdan önceki son kontrolden eve gelince ağlamıştım sıcaktanAyyy ne sıcak günlerdiii içim fena oldu hatırlayınca
çok teşekkür ederim yanıtınız için. hayırlısıyla bir kalp sesini duyayım ondan sonra konu açabilirim güzel fikirhenüz topiğiniz açılmadı sanırım sen açmak istersen bence diğerlerine öncü ol
ben doktora gittiğimde 5+5 tim. kalp atışını da sanırım ya 6. ya da 7. haftada duymuştum çok hatırlamıyorum. kandan değil idrardan öğrenmiştim o yüzden beta değerlerini bilen arkadaşlar daha iyi yorumlar.
hesabına göre 5 haftalıktan fazla değilsen bence acele etme doktora gitmek için. gittiğinde keseyi görüp kalp atışını da duyabilirsin böylece
ilk aylarda ki bende 5. aya kadar sürmüştü, bulantılardam kafam kalkmamıştı benim. inanılmaz zayıflamıştım ağzıma lokma girmiyordu çünkü. karnım büyüyene kadar da hamile gibi değildim zatenbenim en keyif aldığım aylar 6, 7 ve 8. aylarımdı.
son zamanlar tam çöl sıcaklarına denk geldiği için zor geçmişti benim için. normalde de tansiyonu düşük olan biriyim hamileyken iyice düşüyordu sürekli çarpıntım vardı. baygınlık geçirecek gibi oluyordum daima.
sormak istediğin bişey olursa buraya uğramaktan çekinme
çok teşekkür ederim. düşünmesi bile çok güzel geliyor kulağa umarım ben de sizin gibi sağlıkla bebişime kavuşabilirim. kalp sesini duymadan insan bir oh be diyemiyor sanırım. ondan sonra da 2li test oluyor sanırım kesin ona da stres olurum böyle gider :)Normal ben keseyi gördükten sonra biraz biraz yahu şaka maka hamileyim diyodumilk aylar benim çok rahat geçti sadece kan hapı bulantı yapmıştı onu da değiştirince rahatladım. Benim en keyif aldığım dönem 4. 6. Ay arası karnım hafif hafif çıkmaya başlamış ne giysem yakıştırıyorum sonra sıcaklar kilolar derken zorlanmıştım.
Daha erken ama doğum yapınca kalan karnını sakın kafana takma hepsi geçiyor. Kimseyi dinleme bebeğini bol bol kucağına al
Ben doğum yaptım ertesi gün aşırı sıcaklar gelmişti Bi hafta tam zamanında yapmışım demiştim eşim diodu abarrtığın kadar değil bende diyordum gel bide bana sorsorma valla. doğumdan önceki son kontrolden eve gelince ağlamıştım sıcaktan
neler denedim neler. olmayınca olmuyo nasibi bu kadarmış demek ki. en azından sağdığımı içiyor hâlâ.
Çok şükür aldığı yeter yavruya sen sıkma canını yeter kiyok hiçbi şekilde almıyo. ufak bebek de değil ağlarken kucağımda zor zaptediyorum.
Hayırlısı oosun canım benim sat 2 Aralık'ti ben adetime bır gün varken idrar testi yapmıştım çok silik bir cizgiydi o gün verdim 50 çıkmıştı beta zaten 2 günde bir iki katına çıkması lazım hamilelik olduysa ilk teyit için doktora gittim bu değer düşük hamilelik yok dedi 10 gün gecemeden kesin bişey denmez demişti dediğin gibi hamilelik hissetmedim hiç sonra yükseldi değer zaten bende geç döllenme oldu kalp atışı kese hep geç oldu 8. Haftayı galiba herşeyden tiksinmistim insanlardan bile ilk 4 ay sonrası çok iyiydi hayırla kucağına alırsın inşallah tüm zorluklar o güzellikler için değerMerhabalar, inşallah her şey yolunda giderse ben de Eylül2021 annesi olacağım.
ilk gebeligim oldukce tecrubesizim. Ilk aylar nasil geciyor bilgi verebilirseniz cok sevinirim.
Sat 4 aralik, dollenme 17. Ya da 18. Gun oldu. Gec yumurtlamistim. Adetten 2 gun once beta 4, adet gunu 40 cikti. Pazartesi gunu yeniden test yaptiracagim. Sizce degerlerim nasil? Doktora gitmekte acele etmeli miyim?
Kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum bu normal mi:)
tarihlerimiz çok yakınmış, sanırım benim de her şey geç olacak geç döllenmeden dolayı. çok teşekkür ederim umarım ben de sağlıkla bebeğimi kucağıma alabilirim.Hayırlısı oosun canım benim sat 2 Aralık'ti ben adetime bır gün varken idrar testi yapmıştım çok silik bir cizgiydi o gün verdim 50 çıkmıştı beta zaten 2 günde bir iki katına çıkması lazım hamilelik olduysa ilk teyit için doktora gittim bu değer düşük hamilelik yok dedi 10 gün gecemeden kesin bişey denmez demişti dediğin gibi hamilelik hissetmedim hiç sonra yükseldi değer zaten bende geç döllenme oldu kalp atışı kese hep geç oldu 8. Haftayı galiba herşeyden tiksinmistim insanlardan bile ilk 4 ay sonrası çok iyiydi hayırla kucağına alırsın inşallah tüm zorluklar o güzellikler için değer
5 ya da 6haftalıktım bende kese göründüğünde.İlk test yapıldığında beta 266 idi ondan iki gün sonra 800lü bir şey olmuştu.doktorum da birkaç gün sonra gel kesen ozaman görünür demişti.sanırım betahcg 1000i aşınca kese oluşmuş oluyordu.çok teşekkür ederim yanıtınız için. hayırlısıyla bir kalp sesini duyayım ondan sonra konu açabilirim güzel fikir
3 ve 4 hafta arası sanırım şu anda, o zaman bu aşamada bulantı olmaması normal değil mi?
korkudan çay kahve çok severim hepsini kestim
yazın zor geçeceğini tahmin ederim umarım ben de sizin gibi iyi bir şekilde atlatırım bu süreçleri devamı bebişleri konuşmaya gelir.
şu anda hala inanamıyorum, hem iyiyi düşünmeye çalışıp hem de ister istemez endişeleniyorum. umarım sağlıklıdır bebiş.
çok teşekkür ederim. düşünmesi bile çok güzel geliyor kulağa umarım ben de sizin gibi sağlıkla bebişime kavuşabilirim. kalp sesini duymadan insan bir oh be diyemiyor sanırım. ondan sonra da 2li test oluyor sanırım kesin ona da stres olurum böyle gider :)
Gazini çıkarabiliyo musun rahat? Benimki de hala gazli. Ama gündüz cogunlukla cikariyorum gece biraz tutuyo onu. Koltuk kirlentine dayiyo musun karnini, kendini dik tutucak sirti kavisli olucak. öyle cok rahat cikariyoDenedim ah denemem mi yok arkadaşım hiçbir şey yaramıyo başka bişi mi diye düşünüyorum bazen gazını çıkarıyo kakasını yapıyo bitmiyor sadece ağlasa mızmızlığından dicem ama kıvranıyor çocuk
umarım ben de öyle yüksek betaları görebilirim bişeyler olmadan insan inanamıyor :) içten içe artmayacak mı korkusu var ama pozitif kalıp bastırmaya çalışıyorum.5 ya da 6haftalıktım bende kese göründüğünde.İlk test yapıldığında beta 266 idi ondan iki gün sonra 800lü bir şey olmuştu.doktorum da birkaç gün sonra gel kesen ozaman görünür demişti.sanırım betahcg 1000i aşınca kese oluşmuş oluyordu.
Benim bulantılar hamile olduğumu öğrenmeden önce başlamıştı ve doğuma gittiğim güne kadar da hiç bitmemişti
7.aydan itibaren zaten yere göğe sığmayan ödemlerimle boğuşmuştum.hiçbirşekilde yürüyemiyordum.bacaklarım ayaklarım ellerim yüzüm mayalı poğaça kadar şişmişti.hele o sıcaklar aman yarabbim
Hiç unutmam 8.5 aylık hamileydim eltimlere yemeğe gittik.klima benim oturduğum koltuğa direkt vuruyordu ve 16 dereceydi.normalde soğuğa asla gelemem ama üstümde kolsuz gömlek altımda kapri ve klima direkt bana vuruyor ama ben halaa yanıyordum.oturduğum koltukta kimse oturamıyordu.ben bile kendime hayret etmiştim.
Hamilelik kişiden kişiye değişiyor.kimseyi baz alma.benim inanılmaz ödemlerim olmasına rağmen karnım yok denecek kadar küçüktü.o karnımdan 3 kilo bebek nasıl çıktı halaa şaşarım
Umarım çok güzel bir hamilelik geçirirsin
Korkma canım bende çok stres falan ettim benim beta hcg 100 çıkmıştı hemşire dış gebelik olabilir dedi çok üzülmüştüm boş yere üzdü beni sonra öyle öyle yükseldi benim bulantım çok vardı 4 kilo verdim sonda 1, 2 kilo tek aldım herkesin hamileliği farklı bisey takma kafana ALLAH Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.umarım ben de öyle yüksek betaları görebilirim bişeyler olmadan insan inanamıyor :) içten içe artmayacak mı korkusu var ama pozitif kalıp bastırmaya çalışıyorum.
hahah yazdıklarınıza çok güldüm
çok teşekkür ederim umarım sağlıkla geçer benim de sürecim
çok teşekkür ederim inşallahKorkma canım bende çok stres falan ettim benim beta hcg 100 çıkmıştı hemşire dış gebelik olabilir dedi çok üzülmüştüm boş yere üzdü beni sonra öyle öyle yükseldi benim bulantım çok vardı 4 kilo verdim sonda 1, 2 kilo tek aldım herkesin hamileliği farklı bisey takma kafana ALLAH Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
Merhabalar, inşallah her şey yolunda giderse ben de Eylül2021 annesi olacağım.
ilk gebeligim oldukce tecrubesizim. Ilk aylar nasil geciyor bilgi verebilirseniz cok sevinirim.
Sat 4 aralik, dollenme 17. Ya da 18. Gun oldu. Gec yumurtlamistim. Adetten 2 gun once beta 4, adet gunu 40 cikti. Pazartesi gunu yeniden test yaptiracagim. Sizce degerlerim nasil? Doktora gitmekte acele etmeli miyim?
Kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum bu normal mi:)
Sizin en güzeli olmuş direkt keseyi görerek :)Öncelikle hayırlı olsun canım, inşallah sağsalim kucağına alırsın yavrunu
Soruna gelirsek cevap kişiden kişiye değişir ama bende özellikle ilk 4 ay çok yoğun bir bulantı ve kusma vardı. Kokulara karşı hassasiyetim olmuştu ayrıca çok ama çok sinirliydim elimde olmadan her şeye herkese sinirleniyordum.
ẞ-hcg muhabbetini hiç bilemeyeceğim çünkü ben gebeliğimi geç öğrenmiştim, direk keseyi görmüştük doktora gittiğimizde.
İlk işin folik asite başlamak olsun şuanda 400 mikrogram folik asit ihtiyacın var. Ama eğer beslenmene çok güvenmiyorsan şimdiden multivitamin kullanabilirsin regenesis max öneririm şahsen. İçeriği ihtiyacını karşılar. Doktora gittiğinde de doğuma kadar kullanmanı söyleyecektir zaten.
Şuan yolun daha çok başındasın hamileliğini hissetmemen çok doğal.
Sağlıklı bir hamilelik geçirmen dileğiyle, tekrar tebrik ederim
Nasıl oluyor nasıl anlıyoruz yumurtlamayıdoğumdan sonra regl olan kızlara sorum var.
regl olmadan önce yumurtlama yaşadınız mı? akıntınız oldu mu?
İyi akşamlar canım kızları uyuttum bende arabaşı yiycez uyanıcak bebeğim eminim ama belki uyanmaz rahatça yerizİyi akşamlar. Kızımı uyuttum çayımı demledim. Mısır patlattım film izliyorum. Siz neler yapıyorsunuz ? Şizofren oldum iyice hayal görüyorum . Oh ne güzel uyutmuş ,keyif yapıyor demeyin çünkü hayalimi yazdım:)) yeni huyumuz yatakta uyumuyoruz. Memede uyuyup , ayakta devam ediyor
Uykumu o da ne ? Saat 4e kadar şekerleme yapar ancakİyi akşamlar. Kızımı uyuttum çayımı demledim. Mısır patlattım film izliyorum. Siz neler yapıyorsunuz ? Şizofren oldum iyice hayal görüyorum . Oh ne güzel uyutmuş ,keyif yapıyor demeyin çünkü hayalimi yazdım:)) yeni huyumuz yatakta uyumuyoruz. Memede uyuyup , ayakta devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?