2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
benimki uyanmadan uyuyodu 7 saat. artık uyanıyor 4 saatte bir. ne oldu anlamadım. doymadığını da düşünmüyorum gündüzleri. zombi gibiyim...
doymamasıyla alakası yok. en az 2 hafta sürermiş. atak haftası da başladı oh misss. Sevindirici yanı bu dönem yani 4. ay bittikten sonra uykuları düzene girecekmiş. valla doktorun yalancısıyım :)

5. Aydan bildiriyorum. Uyku regresyonu geçiyor. 7-8 saat gece uykuları geri geldi.
Şimdi de damakları çok kaşınıyordş huysuzluğu var.
Şu 7 8 saatlik uykuyu sadece sarılık doneminde gördüm ondada saat kurar uyanirdim 4 ayına girecek halen kısacık uyur g çeperi sürekli kalkıyor o yüzden pek umutlu değilim 4 saati yaşadığında şükrettim

Gerir bitane kardeş bence senin kararın ama biz 4 kardeşiz 1 kız 3 erkek kız kardeşim olsun istermiydim tabiki evet olmadı maalesef erkek kardeşlerim aratmıyor şükürler olsun herşeyimizi paylaşıyoruz birbirimizle...bence bi kardeşi olmalı insanın.

doymamasıyla alakası yok. en az 2 hafta sürermiş. atak haftası da başladı oh misss. Sevindirici yanı bu dönem yani 4. ay bittikten sonra uykuları düzene girecekmiş. valla doktorun yalancısıyım :)
valla girdi girdi girmedi ben tom ve jerry de tom un yaptığı gibi gözlerimi geri bantlayıp yaşamıma devam edicem bu gidişle

5. Aydan bildiriyorum. Uyku regresyonu geçiyor. 7-8 saat gece uykuları geri geldi.
Şimdi de damakları çok kaşınıyordş huysuzluğu var.
aklıma gelmişken sorayım. benimki karnı tokken kucağımdaysa çenemi ya da yanaklarımı ısırır gibi yapıp damaklarını sürtüyor bana. diş kaşıyıcısına da aynısını yapıyor. acaba erken mi çıkacak dişleri? ya da erken mi başladı kaşınmaya?

Ben kalabalık ailede buyduum kardeş değerlidir bendede işte ondan bencillik yapiyor gibi hissediyorum yaparım nasip olursa

Hem Dünyayı ağzıyla tanıyor. Hem de damaklarda kaşıntı olabilir. Çok tükürük de üretiyorsa ağzının çevresi sık ıslanıyorsa diş olabilir. Bir de damakları sertse

Kızlar benim aşırı midem bulanıyo ya hamile olamam dimi hiç adet olmadım hepte korunduk ama çok korkuyorum eşimi test al gel diyorum tamam deyip geçiştiriyo

Kızlar benim aşırı midem bulanıyo ya hamile olamam dimi hiç adet olmadım hepte korunduk ama çok korkuyorum eşimi test al gel diyorum tamam deyip geçiştiriyo
Benimde bayadir öyle test yaptım negatif çıktı ama psikolojik mi acaba ne zaman adet olucaz aslında alistimda olmamaya

Kızlar benim kız qgzinda bişey varda çiğniyor gibi yapıyor şu sıralar bide alt dudağıni hep yiyor çok tatlı oluyor fakat dişi cikicak galiba

Benimde bayadir öyle test yaptım negatif çıktı ama psikolojik mi acaba ne zaman adet olucaz aslında alistimda olmamaya
Ay negatif çıktı oh be. Aynen unuttum adet olmayı şu stres olmasa iyi yani
Kızlar benim kız qgzinda bişey varda çiğniyor gibi yapıyor şu sıralar bide alt dudağıni hep yiyor çok tatlı oluyor fakat dişi cikicak galiba
Aynısını bizimkide yapıyor valla dönemsel demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…